Вести:

Wednesday, September 24, 2014

''Таблоид'' разбио мрак

Wednesday, September 24, 2014 | КМ новине 0

Магазин Таблоид-лист против мафије ипак ће се појавити у продаји у Србији. Вест је објавио као свој фејсбук статус Милан Маленовић, заменик главног уредника магазина.  
...
„СЛОБОДНА СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ: После објаве да нам је штампарија затворена (зато што ноћни чувар нема положени ватрогасни испит) јавили су нам се пријатељи из целог света. Добили смо подршку од редакција из Европе, чак и из земаља које су Србију бомбардовале. Добили смо и подршку од многих амбасада, најјачу од Руса.
Понуђено нам је да се штампамо у иностранству, из Мађарске и Бугарске смо добили понуду по нижим ценама од овдашњих, а једна штампарија из Русије је хтела бесплатно да нас штампа. Нашли смо једну штампарију у Србији, која нас је одштампала и то СВИХ 48 СТРАНА У БОЈИ.


ТАБЛОИД 320 је већ сутра у продаји у Војводини (тако иде дистрибутер), а у четвртак у осталим деловима Србије. Насловна је у превеликој резолуцији да могу да је поставим.

УЖИВАЈТЕ У ПОБЕДИ НАД СИЛАМА МРАКА ВУЧИЋА И ЊЕГОВИХ СЛУГУ!“


Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине