Вести:

Monday, August 11, 2014

Скандалозно: Председник СО Медвеђа Драшковић прослављао Јашарија у Сијаринској Бањи под шиптарском заставом

Monday, August 11, 2014 | КМ новине 0

Сијаринска Бања – Редакцији Васељенске ТВ стигла је занимљива информација о једној „традиционалној“ манифестацији и молба читаоца да се о догађају обавести шира јавност.
...
Наиме, пре неколико дана у Сијаринској Бањи, поред комплекса базена Гејзер одржана је шиптарска манифестација у част Адема Јашарија, добро познатог борца УЧК, терористе и убице Срба.

 То није сметало већ чувеној директорки поменуте болнице у Сијаринској Бањи, Добрици Пуреновић као и другом свечаном госту (или организатору) председнику општине Медвеђа, Слободану Драшковићу да уживају испод албанске заставе и према речима једног од очевидаца овог скандалозног догађаја, уживају у Јашаријевим стиховима.


Драшковић и Пуреновићева.














Када је на то место изабрана њених пет против кандидата написало је жалбе надлежном министарству сматрајући да ова жена нема адекватну школску спрему. Она је одбијала да одговори да ли је дипломирани економиста, уз образложење да новинари нису “иследници”.

Пуреновићева је кадар актуелног председника општине Медвеђа ГГ “Горња Јабланица” Слободана Драшковића, кога је на локалним изборима подржала СПС. На место В.Д. ове установе постављена је од стране Министарства здравља 2012 године. Њена плата износи 78.000 динара месечно из буџета државе Србије. [ВЕЗА ДО ТЕКСТА]

 „Колико смо могли да разумемо, стихови су говорили о томе како су своју слободу (од Срба) платили крвљу. Требало је да буде 400 Шиптара, али дошло их је само 200, ваљда нису имали регуларне папире па нису успели да пређу административни прелаз“, наводи наш извор који је са разлогом желео да остане анониман.

Што се тиче господина Драшковића, који је већ дуже од десет година на челу ове неразвијене општине. Несумњиво је утврђеноњегових на десетине повреда закона и разних злоупотреба службеног положаја са штетом за буџет општине само у 2012. години од око 100 милиона динара. Најбоље ће бити да прочитате кратко обавештење за јавност о његовом раду. Занимљиво је да је то предочила СНС али је он и даље суверено остао на позицији са којом се трајно саживеоиако је на власт у држави дошла опција - "за борбу против корупције". Прочитајте обавештење: ВЕЗА ДО ТЕКСТА 




„Одали су част господину Драшковићу, захвалили се што им је омогућено да одрже „традиционалну манифестацију“ и најавили извесне инвестиције са њихове стране(шиптарске)“.

Иначе Слободан Драшковић је више од деценије председник ове општине и у својој богатој каријери има преко педесет кривични пријава, међутим без обзира на то још увек је на власти. Између осталог он је нашој чувеној директорки са курсом из менаџмента и омогућио да дође на директорско место Специјалне болнице у Сијаринској Бањи.

 Према речима нашег саговорника о овом скандалозном догађају обавештена је и Влада Србије, те се очекују реакције надлежних, јер је завршава он, недопустиво да се у сред Србије традиционлано прославља убица Срба и то под окриљем власти.
 

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине