Вести:

Friday, August 15, 2014

Пол Крејг Робертс: Вашингтон шаље свет у рат

Friday, August 15, 2014 | КМ новине 0

Клинтонов, Бушов и Обамин режим су извели свет на пут ка коначном рату. Како је могуће да њихова зло прође непрепознато?

...

Да ли свет жуди смрт?

 Ратни бубњеви туку у Вашингтону и европским престоницама, у њих ударају и западне медијске преститутке. Наслов у "Азија тајмс"-у: "НАТО је очајнички жели рат" - Asia Times Online :: Central Asian News and current affairs, Russia, Afghanistan, Uzbekistan. Овог пута циљ је Русија, велика нуклеарна сила.
Фаталне последице таквог рата би се прошириле изван Русије, Европе и САД - на цео свет. Лажи Запада у демонизацији Русије прете животу на земљи и откривају колико је Запад безобзиран и неодговоран. Па ипак, зачуло се неколико гласова против све те безобзирности и неодговорности.


Рон Унц скреће нашу пажњу на важан глас истакнутог холандског новинара, Карела ван Волферена. Волферен The Ukraine, Corrupted Journalism, and the Atlanticist Faith - The Unz Review и сам Унц American Pravda: Who Shot Down Flight MH17 in Ukraine? - The Unz Review су важна одступања од онога што Унц квалификује, исправно по мом мишљењу, као "крајњу корумпираност и непоузданост мејнстрим америчких медија."

Волференов чланак је дугачак, али веома битан. Читаоци ће видети анализу сличну мојој ( :-)  - прим. прев.). Волферен показује како је хегемон Вашингтон заробио Европу у оквир атлантистичке идеологије, идеологије која искључује свако независно мишљење или спољну политику Европљана који су сведени на вазале. Волферен закључује да Вашингтон шаље Европу у рат: "Европљани никако да поверују у дисфункционалност и крајњу неодговорност америчке државе."

Без интерних провера безобзирности Вашингтона, од савезника, медија и сенатора, једина кочница срљању Вашингтона у рат јесу руска, кинеска, индијска и јужноамеричка дипломатија. Ако та дипломатија омане, Фукушима, са свим својим злом, биће само кап у океану - We’ve Opened the Gates of Hell: Fukushima Spews Radiation World-Wide | Global Research
Покољ цивила у бившим руским областима на јужним и источним границама данашње Украјине, покољ који врше Вашингтон, кијевске марионете Вашингтона и вашингтонски ЕУ вазали, не само да скоро па не постоји по западним медијима, већ се и негира или за њега окривљује Русија.


Злочини, које чини Вашингтон док за њих окривљује Русију, изазвали су жесток бес руског народа. Такав бес је опасан јер би могао натерати Путина, који и даље говори о несукобљавању Putin: Russians need to engage, but have no confrontation with wider world — RT News , да се од дипломатије окрене насиљу.

Егор Просвирнин, главни уредник руског информативног сајта, показује нам колико је бес захватио Русију, бес изазван опасном мешавином неиспуњених обећања Вашингтона, опаког пропагандног рата против Русије и саучесништвом немачке владе - The Russian appeal to Germany — Sputnik & Pogrom

Просвирнин изражава бес који је достигао бело усијање: "Немци су оманули на тесту. Када се зло вратило у Европу, ви чак нисте ни покушали да му се одупрете, одмах падосте ничице пред његове ноге као роб." Како Руси виде ствар, читава Европа је роб зла које потиче из Вашингтона.

Зашто је Меркелова дозволила да Вашингтон натера Немачку у сукоб са Русијом, сукоб који је произвео толики руски бес према Немачкој? У чему је тајна тоталног неуспеха Меркелове као лидера?

Клинтонов, Бушов и Обамин режим су извели свет на пут ка коначном рату. Како је могуће да њихова зло прође непрепознато?

Две државе - убице јесу САД и Израел. Толерисањем њихових бесконачних покоља и бескрајних лажи, свет припрема сопствену смрт.
Једина нада за живот и истину лежи у уједињавању света против ове две злочиначке владе, треба их изоловати дипломатски и економски, и учинити немогућим да њихови државни службеници путују у иностранство а да не буду ухапшени и послати на суд.


Шта ће свету Вашингтон и Израел ? Осим ако свет не жуди смрт, Вашингтон и Израел свету не требају.




Аутор: Др Пол Крејг Робертс
Извор: Washington Has Placed The World On The Road To War -- Paul Craig Roberts - PaulCraigRoberts.org
Превео: Александар Јовановић



Припремиле: КМ Новине
 

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине