Вести:

петак, 15. август 2014.

Песница по песница седница: Украјински посланик нокаутиран у парламенту (ВИДЕО)

петак, 15. август 2014. | КМ новине 0

Украјински посланик Олех Љашко, националиста који се хвалише да је велики борац против сепаратиста на истоку земље, нокаутиран је јуче у парламенту.

 ...

Вођа Радикалне партије Олех Љашко и независни посланик Олександар Шевченко посвађали су се данас у згради парламента, пошто је Шевченко рекао да Љашко никада није био на истоку где се украјинске снаге боре против сепаратистичких побуњеника.

Љашко, који је на изненађење многих заузео треће место на председничким изборима у мају, градио је имиџ националисте, између осталог објављивањем своје слику на Фејсбуку с човеком за којег се тврди да је сепаратиста и који је скинут и убачен у ауто.

После неколико минута препирања, Шевченко је десном руком у главу ударио Љашка који се тако затетурао да су окупљени морали да га придрже.





Иначе, туче у овом парламенту је било и 8., овог месеца.

Ништа мање занимљиво није било ни крајем јуна ове године.

До врло жестоке туче дошло је и почетком године.

А можете, на само једној страни наћи и прегршт фотографија од којих су многе чак и изузетно комичне.

Ови људи су плаћени за стручни посао који обављају у парламенту, зато - не покушавајте ово код куће! Осим ако не намеравате да се кандидујете за украјински праламент... Али немојте сметнути с ума да то ипак није као код нас, тамо се не слуша музика током седница, они свој хлеб крваво зарађују!

Припремили: Дневно.рс

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине