Вести:

Friday, June 4, 2021

Иван Цветковић из села Страже код Гњилана, првак Европе на 400 метара за параолимпијце

Friday, June 4, 2021 | Уреднички колегијум 0

Иван Цветковић из села Страже код Новог Брда, првак Европе на 400 метара за параолимпијце

Српски параатлетичар Иван Цветковић освојио је златну медаљунна Европском првенству у Пољској.

Српски параатлетичар Иван Цветковић освојио је златну медаљунна Европском првенству у Пољској. #Ivan #Cvetković #paraolimpijada #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti  #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Иван Цветковић





Српски параатлетичар Иван Цветковић освојио је златну медаљу у трци на 400 метара на Европском првенству у Пољској, док је актуелни светски првак и светски рекордер у бацању диска Небојша Ђурић узео бронзану медаљу, преноси РТС.

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је Цветковићу и Ђурићу освајање одличја.






"Треће европско злато за Србију освојио је наш сјајни Иван Цветковић у трци на 400 метара за памћење и понос! Браво, шампионе. Браво, Небојша, на великом успеху, још једном си нас све обрадовао и доказао да ти је увек место на победничком постољу! Овом приликом још једном честитам и стручним тимовима наших параатлетичара и Параолимпијском комитету Србије на изузетном представљању наше Србије на европској сцени! Браво", наводи се у честитики министра Удовичића коју ова телевизија преноси.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Тужно је да је и овај догађај морала да прати политичка потчињеност режиму на челу са Александром Вучићем у његовој намери да изда Косово и Метохију.

Тако се стиче утисак да је то разлог што нигде није наведено да је Иван Цветковић из села Страже код Гњилана, са Косова и Метохије.



ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.





* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Навршила се 21 година од убиства четворогодишњег Милоша Петровића - КМ Новине

Навршила се 21 година од убиства четворогодишњег Милоша Петровића Данас се навршава 21 година од терористичког напада на село Церница код Гњилана када је убијен четворогодишњи Милош Петровић. Поред Милоша убијена су још два старија мештана, а нападачи и убице никада нису пронађени јер за то није постојала воља.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Нови талас напада на српске породице на КиМ - КМ Новине

Таласи напада на српске породице на Косову и Метохији понављају се ве чешће и трају све дуже па се стиче утисак да у последње време и не престају. Последњих дана нападнута су имања две повратничке породице у засеоку Черановићи, у повратничком селу Kлобукар, код Новог Брда. Kућа С. С.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

''Вучић сигурно потписује косoвску независнoст'' (ВИДЕO) - КМ Новине

''Вучић сигурно потписује косoвску независнoст'' (ВИДЕO) Бићу апсолутно под највећим притиском, проказан и жигосан, али одмах да вам кажем - нећу да потпишем признање независног Косова - рекао је на седници ГО СНС, Александар Вучић, додавши да мора да учествује у дијалогу са Приштином, али и да жели компромис.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине