Вести:

Tuesday, April 16, 2024

Анти-србизам америчког окупатора мора да престане - Хилу је место у затвору!

Tuesday, April 16, 2024 | Уреднички колегијум 0

Анти-србизам америчког окупатора мора да престане - Хилу је место у затвору!

Кристоферу Хилу, злочинцу који се крије иза дипломатског имунитета америчком амбасадора, уследиле су претње смрћу након што је на новосадском Филозофском факултету отворено подржао промотера геноцида над Србима које је извршила нацистичка Хрватска (НДХ).

Кристоферу Хилу, злочинцу који се крије иза дипломатског имунитета америчком амбасадора, уследиле су претње смрћу након што је на новосадском Филозофском факултету отворено подржао промотера геноцида над Србима које је извршила нацистичка Хрватска (НДХ).
Кристофер Хил, човек нацистичког кова који учествује и подржава свако зло над Србима


Претње смрћу нису оправдане али гнев народа према Кристоферу Хилу који већ деценијама пружа снажну подршком тероризму на тлу Србије - јесте!

Како се сећамо, Хил је у најгоре време пружио подршку шиптарским терористима на Косову и Метохији док су ови Србе клали, прогањали, силовали, палили их живе у импровизованом крематоријуму Клечка.


Хил је одавно изашао из оквира који му пружа дипломатски имунитет и правила понашања али никада није изашао из нацистичког шињела и чизми које је обукао првог дана службе. Данас, у Србији коју су прво разорили бомбама у корист шиптарских терориста и кољача, а затим и економски и политички доводећи своје људе на власт омогућивши им да ову земљу пљачкају, он то слободно може. Управо такав надмени став изазива више него оправдано огорчење српског народа слично ономе каквим је био испуњен и Гаврило Принцип и чашћу да одбране достојанство каква је красила светлог витеза светосавског кова, Милоша Обилића.

На друштвеним мрежама појавиле су се претње смрћу подлом америчком амбасадору Кристоферу Хилу и професору Новосадског универзитета и пормотеру јасеновачког геноцида над Србима, Динко Грухоњићу, након Хилове провокативне посете Филозофском факултету.

Времена су друга, Америка је све слабија али њен систем наношења зла испуњеног болесним сатанским ужитком, још увек има довољно снаге да покорене земље, попут Вучићеве Србије, додатно униште. Када у врху државе имате велеиздајнике са подршком управо таквом окуаптору и неоколинијалном управику попут криминалног америчког амбасадора, убиством се не решава ништа. 

Али чак и не само због тога већ ни дипломатског пса Хила, ни неонацистичко-усташке гамади попут Динка Грухоњића, не би смела да стигне смртна казна. Они не заслужују лагану смрт. Над њима мора да се изврши законска казна која ће им одредити доживотну и тешку робију са надом у освешћивање и на концу покајање којим ће умилостивити Бога да им да опрост како не би скончали у паклу за вечност, како се сада труде да се догоди. 

Како преноси портал војвођанских сепаратиста "Аутономија" из Новог Сада, на друштвеним мрежама пише „Метак за обојицу“ и „Глогов колац за обојицу“. Сигурно да пише јер Срби никада нису били наклоњени тероризму ма које врсте а тек не оне коју ова двојица промовишу и услед немогућности да злочин спрече, допусте себи да то прокоментаришу на интернету што је суштински апсолутно безазлени ипад. нарочито ако га упоредим оса укупним злом које се овде промовише и подстиче.

Правдајући отворено провоцирање српског народа од стране припадника екстремне нацистичке струје, Крисотфера Хила, Филозофски факултет је саопштио да је он посетио тај факултет и Одсек за медијске студије, где је разговарао са деканом Иваном Живанчевић Секеруш и продеканом за међународну сарадњу Зораном Пауновићем, након чега је обишао мултимедијални ТВ студио, који је изграђен уз помоћ Амбасаде САД. Међутим, јавност је могла да види једино подршку промотеру усташког геноцида над Србима, Динку Грухоњићу, зарад које је читав медијски оркестар и доведен. Оправдања којима се жели даље понизити и исмевати српски народ, не могу да сакрију злочиначку природу нелегалних активности нацистичких јуришника и заговорника злочина над Србима.


Обратите пажњу на понизно понашање Динка грухоњића попут кера када му газда приђе.

Једино је добро знати и имати конкретне потврде о томе да америчка амбасада користи дипломатски положај да у потпуности корумпира, окупира и оснива медијске куће и новинаре ради даље промоције свог анти-српског интереса.

Тако сазнајемо да је Фашингтонски амбасадор Хил је на том факултету, на коме су подржали укупне медијске ресурсе, сада дао и интервју за студентски сајт „Универзитетски одјек“, чије је формирање такође помогла амбасада САД.

Идентичан поданички положај показао је и директор такође америчким новцем основане медијске компаније "Њузмакс Адриа" Слободан Георгиев и то према онима које, наводно, критикује. Навика је незгодна ствар. 


Раније је Студентски парламент Филозофског факултета поднео Етичкој комисији факултета пријаву против њиховог професора Грухоњића због говора мржње за који тврди да је готово уобичајен.

Агенције и новинари (ко ли их финасира, шта мислите?) преносе да је Грухоњић оптужен за говор мржње на основу "измонтираног видео снимка"(!) са трибине у Дубровнику од пре годину дана, где је "наводно"(?!) величао ратног злочинца из Другог светског рата (Динка Шакића). Након оштре реакције јавности Грухоњић је ово кукавички демантовао те је ангажована читава квази-новинарска булумента у Србији не би ли га поплашеног одбранила.

Покушавајући да се извуче Грухоњић је "подсетио да је целу своју новинарску и професорску каријеру провео као доследни борац против национализма и против величања политике ратних злочина у региону". Ствари ипак стоје мало другачије. Грухоњић се борио само против онога што је он, као доказана усташка куја, сматрао "српским национализмом" а што представља легитимну одбрану српских интереса и народа од кољача, нарочито усташких, које ето - отворено промовише у јавности!

Усташво Динка Грухоњића и Нацистичко-терористички курс Кристофера Хила морају да буду кажњени. И биће. За њих лично најбоље је да се то деси за њихова живота јер касније исправке неће бити јер тамо где ће се наћи са зликовцима које величају, биће сувише "усијано" да би се вадило угљевље у које би, по ономе како су до сада чинили, могли врло лако да буду претворени. Можда су то Американци олако схватили банализацијом кроз филмове и честом репликом глумаца пред сцену смрти "видимо се у паклу" али испоставиће се да ће их таква пропаганда и служење врховном злу, најскупље коштати.
 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2024 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине