Вести:

Friday, February 2, 2024

Испред Европског парламента у Бриселу постављена бодљикава жица као одбрана од фармера (ВИДЕО)

Friday, February 2, 2024 | Уреднички колегијум 0

Испред Европског парламента у Бриселу постављена бодљикава жица као одбрана од фармера

Дешава се незамисливо (или и не толико?) Углавном, медији ово не преносе!

Дешава се незамисливо (или и не толико?) Углавном, медији ово не преносе!


Европски парламент у Бриселу, административном центру ЕУ, опасан је бодљикавом жицом и "јежевима" као у доба највећег рата. Све то да би се одбранили од сељака који протестују због накарадних мера које се уводе.

Бодљикава жица и ламеле постављене су око средишта ЕУ парламента како би се спречило да незадовољни фармери приђу и одбране своја легитимна права а који су се, како то са лица места наводе "разбеснели политиком која уништава њихову егзистенцију".

Иронично, иза транспарента се налази огорман натпис са заставом ЕУ на коме пише "Искористи свој глас" као и: „Заједно за демократију“.


Европски сељаци помогли су да Брисел покаже своје право лице међународно опасног разбојника који се крије иза лажне приче о демократији што су Срби већ одавно могли да виде по питању Косова и Метохије. Тужно је што Вучићева власт безусловно прихвата све ултиматуме и смернице из Брисела који није у стању ни у сопственом граду да ситуацију држи под контролом мирнодопским средствима већ се против обичних, ненаоружаних сељака брани бодљикавом жицом. Маске су пале, Европска унија је логор слободе, правде и људских права и све док се прихватају њихове директиве ни у једној земљи неће бити ни мира ни законског поретка.

Потребно је нагласити да се управо у Европском парламенту доносе неке од најважнијих одлука о Косову и Метохији тако што се упорно српска страна представља као агресор и насилник јер се актуелна власт у Србији с времена на време понаша како кобајаги заступа своје легитимне интересе док се албанским сепаратистима дају одрешене руке да нападају, пљачкају, пале и пребијају Србе.

 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2024 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине