Вести:

Monday, November 23, 2015

ЛОВ НА ПАТРИОТЕ: Ухапшен Андреј Фајгељ под оптужбом за рушење Уставног поретка! (ВИДЕО)

Monday, November 23, 2015 | КМ новине 0

Данас је у Новом Саду ухапшен др Андреј Фајгељ, под оптужбом да је позивао на ”рушење уставног поретка”. На основу непотврђених информација, непосредни повод за ово хапшење је био видео који је Фајгељ објавио на свом „Јутјуб“ каналу.

ПОЧЕО ЛОВ НА СРПСКЕ ПАТРИОТЕ: Ухапшен Андреј Фајгељ под оптужбом за рушење уставног поретка! (ВИДЕО)

У свом видео обраћању, Фајгељ говори о понижењу које је Александар Вучић у континуитету приређивао Србији и српском народу током бриселских преговора, а закључно са посетом Јенса Столтенберга, где је премијер Србије дочекао представника НАТО пакта хлебом и сољу и почасном гардом. Фајгељ у свом исказу каже да је то највеће понижење које је Србија доживела у времену свеопштег рушења вредносног система.

На крају свог обраћања Андреј Фајгељ каже да се ово неподношљиво стање у Србији може решити само на један начин, те да је тај начин описан у уџбеницима историје за основну школу.

По речима Марка Пекића адвоката Андреја Фајгеља, његовом брањенику је одређен притвор у трајању од 48 сати. У краткој изјави, Пекић је потврдио да је његов клијент ухапшен под врло чудном сумњом да је прекршио члан 309. Кривичног закона Србије који се односи на насилну промену уставног поретка. Такође, Марко Пекић је пренео поруку коју је Фајгељ упутио српској јавности.

„Сигурно да ни ово хапшење нити било какав други покушај режима да врши притисак на моју слободу јавног испољавања ставова неће променити моје мишљење. Не пристајем на стање где ја као слободан грађанин ове земље и универзитетски професор не могу износити став о добробити моје државе и мог народа“, рекао је Фајгељ.
Марко Радуловић

Подршка брату Андреју Фајгељу.

Њега су данас, под оптужбом за насилно рушење уставног поретка, ухапсили они који су тај уставни поредак до сада урушили хиљадама својих кривичних дела која се крећу у распону од највећих пљачки до велеиздаје националних интереса.

О уставном поретку данас „брине“ мафијашки режим који је постављен од стране окупатора, љигавци који су продали своје рођене мајке и очеве да би дошли до шаке долара и хапсили родољубе који се не устежу да до голе коже раскринкају њихово сатирање овог народа и државе.

О уставном поретку брину они који не хапсе појединце и организације које се најотвореније финансирају са Запада и јавно раде против интереса Србије.

О уставном поретку брину педери у фотељама који разарају породицу и здраве вредности.

О уставном поретку брину они који не хапсе багру која позива на Војводину Републику или на тзв. Санџак Републику.
О уставном поретку данас брину структуре од којих слободу купују нарко-дилери и трговци белим робљем, о уставном поретку брину паразити који пљачкају Србију преко намештених тендера, јавних набавки и преко својих мафијашких намесника по општинама и градовима Србије.

О уставном поретку брину они који у тајности спремају мењање Устава и потпуно одрицање од Косова и Метохије.
То је тај уставни поредак који је Фајгељ „угрозио“ и због чега је ухапшен данас пред децом. То довољно говори у каквом болесном систему живимо и шта може да снађе сваког ко се усуди да мисли својом главом. Уједно, ово треба да буде повод да сви слободоумни појединци и организације родољубивог фронта уједињено и конкретније подигну глас против овог хапшења брата Андреја од стране лудачког, окупаторског режима!Википедија о Фајгељу:


Андреј Фајгељ (Нови Сад, 12. мај 1978) је српски филолог, политичар и културни радник. Био је годину и по дана директор Културног центра Новог Сада, а сада је доцент на Филолошко-уметничком факултету у Крагујевцу. Доктор је француског језика и књижевности. Био је и заменик председника странке Трећа Србија до промене статута странке.


Магистарске и докторске студије завршио је на Универзитету Монпелије III у Француској. Докторску тезу Упоредна фразеологија и идеологија у епици: Хомер, француско витешко песништво, гусле одбранио је са највишим похвалама. Добитник је више стипендија и награда за успех у студијама и аутор више научних радова и популарних чланака.


Један је од оснивача Центра за савремену едукацију у Новом Саду и Међународне иницијативе за праћење антисрбизма. Покренуо је више успешних пројеката: Радна етика у Србији, Европски дан комшија, производња српске ћириличке тастатуре, извињење шпанске националне телевизије српском народу поводом неистините репортаже о Јасеновцу.


Председник је Организационог одбора за пријаву Новог Сада за Европску престоницу културе 2020. године. Члан је управног одбора Балканског удружења православне омладине.


Говори француски, енглески, грчки, италијански и шпански, влада латинским, старогрчким,руским и немачким, служи се албанским, хебрејским и другим језицима.

Са супругом Јованом, професорком италијанског језика, има четворо деце и то два сина и две ћерке.

Извор: ФБ Репортер    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.