Вести:

Friday, April 10, 2015

Отужна изјава Вучића на провокације о В. Албанији коју сам помаже

Friday, April 10, 2015 | КМ новине 0

Најављено преузимање српског универзитета из Приштине са седиштем у Косовској Митровици од стране тзв., "владе Косова", а уз очигледну дозволу званичног Београда, је једна од последњих институција српске државе која ће нестати са Косова и Метохије.


Већ се јавно говори и у Београду и у Приштини да ће доћи до престанка платног промета између Србије и њене јужне покрајине чиме динар као средство плаћања престаје да важи а Београд заједно са Бриселом, Вашингтоном и Приштином снажно учествује у стварању још једне албанске државе на Балкану.

Зато отужно делују изјаве Александра Вучића председника Владе Србије који се наводо противи стварању «Велике Албаније» кад он сам без икаквих недоумица учествује у њеном настајању. Није претерано рећи да се такав вид националне издаје у историји Срба до сада није догађао а сличан пример ће се ретко где наћи у свету где се због голе власти жртвује територија, народ, традиција, религија... Жалосна је чињеница да пред овом издајом сви затварају очи, почев од Уставног суда, СПЦ, САНУ до председника Републике.

Кад смо већ код председника Републике, Срби на Косову и Метохије се питају да ли је Томислав Николић коначно написао платформу о Косову и Метохији имајући у виду да је још пре пола године изјавио да је са писањем при крају. Изгледа док председник Републике напише платформу до тад ће председник Владе да преда и призна самопроглашену тзв., "републику Косово".




У Косовској Митровици 09.04.2015. године
Патриотски блок КиМ

Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине