Вести:

Sunday, September 28, 2014

Победа над парадом мужеложника и негативне последице исте у Русији! (ФОТО)

Sunday, September 28, 2014 | КМ новине 0

Српски зид плача је једини успешан потез националног корпуса - наши муценици су и без нас успели да содомите и гоморите одбију из Немањине (улица у којој се налази зграда Владе Србије).
...
Сваки од ових безпризорних је могао да види лица и имена која ће им судити уз јединог Судију, Господа нашега Исуса Христа.

Председнику Удружења породица киднапованих и убијених полицајаца, војника и цивила на КиМ, иако има уредну дозволу за излагање Зида није било дозвољено да сам (или са још 2 члана) бди код ликова и мена наших мученика.

Сима Спасић, председник Удружења породица жртава са КиМ показује како је удаљен иза ограде док парада мужеложника траје.

ФОТО ГАЛЕРИЈА:
 
Фотографије са параде мужеложника изазвале су велику пажњу и интересовање руских медија чија је влада забранила одржавање овог срамног догађађја на 100 година. Праћена фотографијама постала главна вест руских медија јесте "да је парада педера одржана и да је тиме спрска власт преломила ка Западу" јавља наш дописник.

Парада мужеложника се, дакле, у Русији коментарише као симболика потпуног приклањања српских власти Западу.




















Фото: Срђан Крунић
Текст: Срђан Крунић, Никола Дрездовић, КМ Новине


Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине