Вести:

Saturday, September 6, 2014

Бивши директор НАТО одсека за безбедност: Велика Британија заиста краде децу, силује, ритуално убија! (Интервју)

Saturday, September 6, 2014 | КМ новине 0



Проблем је у томе што су у Великој Британији социјална служба, лекари, учитељи по школама, полиција, адвокати, болнице, педијатри, психијатри, хемијске лабораторије, ланчано повезани, а на самом врху ову ритуалне пирамиде седи енглеска краљица која је педофил као и сви водећи функционери у Великој Британији.
...
И то је велика ЈАВНА ТАЈНА.
После текста објављеног на хрватском порталу Дневно.хр, а који је пренео СРБски ФБРепортер: Европска страхота: МЕДИЈИ ЗАШТО ЋУТИТЕ? Ово нико не преноси – УН јавно упозорио масонску Велику Британију да престане ритуално силовати, убијати и комадати децу! ( на ту тему на СРБском ФБРепортеру прочитајте још и текст УН упозоравају Британију због жртвовања деце у вуду обредима, и педофилског сексуалног туризма) редакцији Дневно.хр јавио се господин Најџел Купер (Nigel Cooper) који је испричао да Велика Британија преко 90 година краде децу, не само из Африке како су то упозориле УН, него и од самих Британаца.

Он је бивши НАТО директор одсека за безбедност, али и бивши радник Британске краљевске морнарице одликован са 13 медаља. Њему је Велика Британија одузела дете и крије га већ неколико година. Купер сматра да је његова девојчица отета када јој је било осам година, можда и убијена, но сада, после толике борбе потпуно му је свеједно – жели своју кћерку назад – живу или мртву. Као разлог социјална служба Велике Британије навела је да је господин Купер престар да би одгајао дете, јер је девојчицу Бејли Кејт (Bailie Kate) добио са 40 година.

Мајка девојчице је наркоманка и алкохоличарка и као таквој дете је одузето од стране власти Велике Британије и до сада задржано а да отац није био контактиран иако је он сасвим здрав и прилично добро ситуиран, па није било разлога да дете не живи са оцем. Како он сведочи – крађа деце у Великој Британији јавна је и позната ствар као и то да се деца ритуално злостављају, силују, тестирају на лекове, препродају. Његов случај један је у мору случајева присилног усвајања у Уједињеном Краљевству, где се деца отимају од здравих и способних родитеља и стављају у сиротишта на располагање властима, односно световним монструмима који у тој масонској империји жртвују децу за своје настраности и сатанистичка иживљавања. 

bivsi direktor nato odseka za bezbednost 


 
С обзором на то да је господин Купер због својих високих пословних позиција доста упућен у мрачну демонизовану страну Велике Британије, као такав је изузетно опасан, а медији у свету игноришу његову застрашујућу причу и намерно заташкавају страхоте које се догађају у овој европској престоници демона. Господин Купер је са правоснажном пресудом белгијског суда дошао и у Хрватску где га је спремно примила загребачка инспекторица која иначе ради на оваквим случајевима. Али, после неколико дана добио је позив од њеног шефа да они ту не могу ништа иако би по закону морали поступати по међународној пресуди Европске уније. 
 
Господину Куперу је редакција медија Дневно.хр поставила пар кратких питања…
 
* Молим Вас представите се нашим читаоцима…Моје рођено име је Најџел Чиз (Nigel Cheez), после преудаје мајке мења се моје презиме у Хендс (Hands), а кад сам се оженио бившом супругом са којом сам добио кћерку Бејли Кејт (Bailie Kate), по договору сам узео њено презиме, да решимо неприлике око одрастања.

У Краљевској британској морнарици провео сам 23 године одакле сам изашао са 13 медаља. После кратког времена позван сам у Белгију где сам радио за НАТО на позицији директора одсека за безбедност, седам година. После нестанка моје кћерке у Великој Британији кроз врата мог стана дословно проваљују НАТО званичници и након тога добијам отказ без икаквог објашњења. Морам напоменути како је тај упад на мој приватни посед апсолутно нелегалан јер за такву акцију они морају бити унутар НАТО базе.

Једини аргумент ми је путем телефонског разговора дала Ен Лонсвил (Anne Lonsvile), мој агент, која је рекла да сам добио отказ јер предузимам све како бих вратио украдену кћерку која је тада имала осам година. Сада живим у Загребу, а запретили су ми ако се вратим у Велику Британију да ћу завршити у затвору.

* Ви тврдите како Вам је Велика Британија украла кћерку. Како и када је нестало Ваше дете?

Гејл Купер (Gail Cooper), моја бивша жена, је ишла на празнике, као и много пута раније, само се овај пут није вратила. Завршила је у раљама Социјалне службе Велике Британије. Наравно, предузео сам све, и дошао до јавне белгијске пресуде у којој је првостепена и другостепена пресуда пресудила како је дете додељено мени. Након што Велику Британију тражим пресудом белгијског краља Алберта да ми врате дете наилазим на велики проблем игнорисања пресуде од стране Уједињеног краљевства.
 
* Добили сте јавну пресуду белгијског суда који од Велике Британије тражи хитно изручење кћери оцу. Зашто још увек нисте добили кћерку?

Зашто? То питање бих ја Вама и целом свету могао да поставим.
Након превода белгијске пресуде на енглески, белгијски судски извршитељ је био послат и плаћен да све достави Високом суду у Лондону, на ша су се Енглези оглушили, а како се упетљала социјална служба, кренуло је са нападима и оптужбама против мене.
 
 Контактирали смо и господина Јана Јозепса (Iana Josepsha) који се преко 60 година бори за британску децу и покушава да спаси британске породице, али шта год покушали власти Велике Британије у потпуности су се огрешили о све законе света, игноришу јавну интернационалну пресуду према којој ми је дете требало бити враћено. Дете нисам видео три године и не знам шта је с њом.
 
* Кога сте све контактирали у потрази за кћерком? Нико се није огласио, да ли је то знак да је све намештено?

Боље питање би било кога нисам контактирао. Док сам још имао средстава, обилазио сам све могуће адвокате у Уједињеном Краљевству исто као и белгијске. Обратио сам се свим белгијским високим званичницима, па све до краља исто као и енглеским па све до краљице која је у ствари, на челу целокупног правног система.

„Force adoptions“, односно присилно усвојење се практикује десетинама година у Уједињеном Краљевству и наравно да је пуно тога намештено. Деца се краду већ 90 година и то је истина.
*Запретили су Вам да не смете да се вратите у Велику Британију, зашто?

Ако се вратим прете ми затвором, једино тако ме могу ућуткати, бацити у тамницу и заборавити.

Ако не одем у УК имам могућност да се брим  за своју кћерку.

* Повезани сте са хиљадама родитеља који пролазе исто (крађа детета од стране власти ВБ), и располажете са застрашујућим информацијама. Зашто Велика Британија отима децу и шта раде с њима?

У три године борбе наравно да сам се повезао и са другим родитељима, тачан број заиста не знам, али је пуно, пуно њих… Британаца или мешовитих бракова, којима је још лакше украсти дете док другог родитеља који није Британац, једноставно депортују.

Украдена деца коју су власти узеле поред здравих и способних родитеља искориштавају се за следеће:
1. педофилија 2. сатанистички ритуали 3. тестирања на разне вакцине 4. проституција 5. сексуално искористе па убију 6. новац, профит, итд…
Проблем је у томе што су у Великој Британији социјална служба, лекари, учитељи по школама, полиција, адвокати, болнице, педијатри, психијатри, хемијске лабораторије, ланчано повезани, а на самом врху ову ритуалне пирамиде седи енглеска краљица која је педофил као и сви водећи функционери у Великој Британији. И то је велика јавна тајна о којој се не говори због једне специфичности која се зове „GAGGING ORDER“, а по којој сви који су унутар система те пирамиде, и социјалне службе, морају да ћуте о свему што се догађа. То је алат да се ућуткају, а родитељима се перти доживотним затвором ако проговоре.


Мој случај је специфичан јер ја имам јавну пресуду белгијског Врховног суда и зато смем да говорим, али не смем да се вратим у УК јер ми такође прете затвором. 



* Велика Британија пуна је педофила и ритуалних жртвовања. Рекли ст еми да све креће од енглеске краљице. Молим Вас објасните нашим читаоцима о чему се ради?

То није као пирамида, то јесте пирамида. Енглеска краљица је на челу, па премијер… и тако сви редом по хијерархијској лествици. Дакле, Породични закон је испод саме краљице и њеног ПРИВАТНОГ породичног суда, то је њен приватни суд, не знам да ли то знате?
 
Према истраживањима „Force adoption“, односно легална крађа деце започела је за време владавине њене мајке краљице Елизабете.
 
Веома је важно напоменути како се крађа деце, педофилија, ритуална и сатанска жртвовања, порно филмови са децом, тестирања деце, одвија преко 90 година, а цена једног детета у Великој Британији је око пет милиона фунти. За педофилију се узимају дечица старости 6 до 8 година ако што је била моја Бејли Кејт. 

* На својим високим пословним позицијама потписали сте уговор о тајности да ћете до краја живота ћутати о злочинима и тајнама којима сте присуствовали на својим радним позицијама. Рекли сте да Ваша сазнања могу изазвати Трећи светски рат. Сада сте спремни да говорите…

Током година, својим радом и позицијом, постао сам „Holder of Top Secret“. С поносом сам служио својој краљици, целој нацији и целом човечанству, све до момента бешћутног игнорисања енглеског правосуђа и крађе мог детета.
 



Напоменуо сам да сам 22,5 године био у Краљевској морнарици, после тога седам година у НАТО-у, нормално је да имам сазнања и спреман сам да проговорим, ако се не појави поштени, некорумпирани судац који је вољан да прихвати законску пресуду белгијског Врховног суда. 
 
Ко је у стању да врати моју кћерку тај ће добити информације, небитно са које стране, јер срећан и сигуран живот моје кћерке је најважнији. 
                    

***

Господин Купер је потрази за својом кћерком „преврнуо брда и долине“. Он наглашава да се Велика Британија оглушила на све законе, на сва људска и дечија права, на све конвенције и сва међународна права, игноришући јавну пресуду белгијског Врховног суда. Они једноставно украду децу. Споменуо је и причу пријатеља којима су власти одузеле четворо деце, а последње неколико сати после рођења детета.

Питате се какав је разлог за то? Аргумент социјалне службе је тај да мајка има говорну ману и као таква није способна да одгаја децу. На хиљаде родитеља у Великој Британији пролазе исто и сви су присиљени да ћуте, јер кад једном дете уђе у тај систем, оно се не враћа него се искориштава за њихове настране и глобалне циљеве.

Како сведочи господин Купер, бивши шеф НАТО одсека за безбедност, на крају тог ланца седи енглеска краљица која је педофил, и као таква ствара своје залихе деце по сиротиштима, мучи их, препродаје, силује и жртвује. И што је најбитније од свега, то је у Великој Британији потпуно јавна тајна о којој сви говоре. Родитељи под претњом затвора и у страху за своју децу присиљени су да ћуте иако се већина од власти украдене деце никада не врати својим породицама. Они једноставно нестану унутар система.

Причу господина Најџела Купера, али и других жртава Велике Британије наставићемо да пратимо, а мрачне тајне о којима господин Купер много зна, тек ће изаћи на видело.
   

 05.09.2014. Дневно.хр, за ФБР приредила Биљана Диковић

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине