Вести:

Friday, August 1, 2014

Будимир Ничић председник Друштва новинара Косова и Метохије

Friday, August 1, 2014 | КМ новине 0


Новинар News Press продукције из Чаглавице и дописник Гласа Америке са Косова Будимир Ничић изабран је у Грачаници за председника Друштва новинара Косова и Метохије (ДНКиМ).
...
 Од десет предложених кандидата Будимир Ничић је тајним гласањем добио највише поверења колега са Косова. Ничић ће бити и председник Извршног одбора ДНКиМ, а за чланове ИО изабрани су Јелена Марковић, Зоран Бабовић, Дарко Димитријевић, Предраг Радоњић, Бранка Миленковић и Оливера Радић.

Захваливши се на поверењу које су му колеге указале Будимир Ничић је рекао да ће радити на унапређењу Друштва новинара Косова и Метохије.

“Потребно је да наставимо борбу за истину и правду да би борба за живот свих нас била боља. За све то потребна нам је добра организација. Свако је од нас дао свој допринос у развој новинарства и новинарске професије, али нам је потребно одговорно и ефикасно управљање и подела одговорности”, рекао је Ничић.

Друштво новинара Косова и Меохије, огранак УНС-а, данас је, захваљујући Удружењу, а уз подршку Дома културе у Грачаници добило и своје просторије.

Насловна фотографија: Будимир Ничић, Виден.јп.дк

Извор: УНС

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине