Вести:

Wednesday, July 30, 2014

Пол Крејг Робертс: Стиже рат

Wednesday, July 30, 2014 | КМ новине 0


Нечувена пропаганда америчких и британских влада и министарстава пропаганде тј. „западних медија“ против Русије има за циљ да свет утера у рат у којем нико не може победити.
...

 Безбрижне европске владе треба да се пробуде, јер Европа ће прва испарити, због америчких ракетних база које јој гарантују „безбедност“.

Што каже Тајлер Дарден са сајта „Зиро хеџ“ (Zero Hedge), речит је руски одговор на пресуду корумпираног суда у Холандији, суда који није имао јурисдикцију над тим предметом а досудио је 50 милијарди долара одштете руске владе акционарима Јукоса, корумпираног ентитета који је опљачкао Русију и утајио порез. На питање шта ће Русија урадити после пресуде, саветник председника Путина је одговорио: „У Европу стиже рат. Да ли заиста мислите да је ова одлука битна “?

Запад се уротио против Русије јер Запад је тотално корумпиран. Богатство елите заснива се не само на пљачкању слабијих земаља чији се лидери могу поткупити (прочитајте „Исповест економског убице“ Џона Перкинса за упутство о извођењу пљачкашких радова), већ и на пљачки сопствених грађана. Америчка елита се истиче у пљачки суграђана и збрисала је већи део средње класе у „новом америчком 21. веку“.

Насупрот томе, Русија је изашла из тираније и владавине засноване на лажима, док су САД и Велика Британија потонули у тиранију која се лажју брани. Западне елите желе да опљачкају Русију, награду сочну, а тамо на путу стоји Путин. Решење је отарасити се Путина као што су се отарасили председника Јануковича у Украјини.

Пљачкашка елита и неоконзервативни хегемонисти имају исти циљ: да од Русије начине вазалну државу. Овај циљ уједињује западне финансијске империјалисте са политичким империјалистима.

За читаоце имам снимљену пропаганду која се користи за демонизовање Путина и Русије. Али сам чак и ја био запањен невероватним и злобним лажима у британској публикацији „Економист“ од 26. јула. На насловној страни је Путиново лице у пауковој мрежи и, погодили сте, ударна прича је „Мрежа саткана од лажи“: Russia, MH17 and the West: A web of lies | The Economist

Треба да прочитате овај пропагандни урадак како бисте видели шта је дно западне пропаганде и да смо на путу рата са Русијом. У чланку нема никаквих доказа који би подржали неосноване оптужбе „Економиста“, захтев да Запад „смири“ Русију и захтев за најоштрије могуће мере против Путина.

Безобзирне лажи и провидна пропаганда „Економист“-а немају другу сврху до да свет утерају у рат.

Западне елите и владе нису само потпуно корумпиране, луде су. Као што сам раније написао, не очекујте да ћете још дуго живети. У овом видеу један од Путинових саветника руским новинарима отворено говори о плановима САД да прве нападну Русију: OFFICIAL WARNING – U S to hit RUSSIA with FIRST STRIKE – PREPARE NOW | THE FINANCIAL ARMAGEDDON BLOG




Аутор: Др Пол Крејг Робертс
Извор: War Is Coming — Paul Craig Roberts
Превео: Александар Јовановић


Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине