Вести:

Friday, July 21, 2023

Ново хапшење на Јарињу, приведен Србин из Лепосавића (ВИДЕО)

Friday, July 21, 2023 | Уреднички колегијум 0

Ново хапшење на Јарињу, приведен Србин из Лепосавића (ВИДЕО)

Такозвана "косовска полиција" данас је демонстрирала наклоњеност тероризму над још једним Србим на административном прелазу Јариње који су изградили Дачић и  Вучић 2014. године.

Такозвана "косовска полиција" данас је демонстрирала наклоњеност тероризму над још једним Србим на административном прелазу Јариње који су изградили Дачић и  Вучић 2014. године.
Сва хапшења на Дачић-Вучићевом прелазу јариње дешавају се на неколико метара од српских полицајаца који се на том прелазу налазе потпуно илегално будући да је уставни суд Бриселски споразум прогласио политичким а не правним договором! На тај начин полицајци у униформама српског МУП-а врше кривично дело и саучествују у издаји Косова и метохије због чега би морали да одговарају пред судом за тешка недела против државе.





Наиме, шиптарски терористи трансформисани у тзв. "косовску полицију" бесправно су лишили слободе Бориса Лешевића из Лепосавића.

Лешевић је ухапшен када се аутомобилом са породицом враћао кући а са њим је било и његово троје деце. Породица је доживела страховит шок и стрес знајући да Шиптари лишавају Србе без икаквог повода и одређују им дуготрајне казне затвора без пружања чак и основне медицинске заштите.

Погледајте видео на коме се може видети и жена, највероватније мајка ухапшеног Лешевића, у шоку и трауми коју је доживела када је он одведен пред њеним очима а она остала немоћна да му помогне и заштити га.

Једноставно речено, над Србима се спроводи ужасан терор од стране шиптарских сепаратиста. Народ је убеђен да се све ово догађа са јаким разлогом а то је вршење такозваног "тихог геноцида" који за резултат има исељавање људи али не у колонама какво смо гледала пред повампиреним усташким покретом над староседеоцима Крајине и других места са већинским српским становништвом у Хрватској.

Само од почетка насиља које су испровоцирали шиптарски теористи крајем маја, на дан када је Александар Вучић зарад подршке себи а под претњама и принудом аутобусима готово испразнио КиМ од Срба, иселило се око 2000 Срба са севера КиМ. Тог дана су, по свему судећи, шиптарски сепаратисти у договору са Вучићем запосели зграде општина на северу покрајине.

Срби су покушали да поврате своје зграде међутим КФОР је супротно резолуцији 1244 стао на страну сепаратиста и изазвао насиље нападом на Србе који су мирно протестовали седећи на асфалту. Ово је искоришћено да би се оптужили Срби у медијима, код домаћих медија то су учинили неки од водећих издајника међу њима, а све како би се обезбедио повод за даље насиље и терор над Србима.







Насиље које се тренутно спроводи над Србима на северу Косова и Метохије, координисано је из три центра, поред НАТО пакта који је главни организатор, албанских сепаратиста који су извођачи, ту је још и Вучићев режим који из Београда координише акцијама а на терену их спроводи "Српска листа" или омогућава да договорено насиље спроводе Шиптари. Ова издаја која је незапамћена у историји српског народа, многе је натерала а још више њих ће тек натерати да напусте Косово и Метохију.

У току дана такозвана "косовска полиција" се огласила међутим као служба показали су у више наврата да им се не може веровати када се ради о Србима јер су износили фрапантне и више него очигледне лажи. 

Тако да са резервом сваки пут треба узети њихово саопштење. Како су јавили, Лешевић је на Јарињу дуго задржан и испитиван, а потом и одведен у јужни део Косовске Митровице. Додали су још да је "овај мушкарац приведен у вези са наркотицима из 2018. године, односно јер се није јављао на позиве" такозваног "тужилаштва" да да изјаву у вези са тим због чега је и издат налог за његово хапшење. Након испитивања Лешевић је пуштен на слободу.


 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се у потпуности ослања на подршку својих читалаца

Помозите наш рад



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине