Tuesday, March 20, 2018

Милован Бркић: Како упокојити диктатуру

"Неколико милиона грађана стење под теретом најцрње диктатуре. Милион грађана је побегло из Србије колико их ноге носе, да буду слуге у европским државама, само очима да не гледају шизофреног диктатора."

Фото: Архива, Дојче веле

Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Диктатура се не обара гласањем.

У недељу, 4. марта, милиони грађана Србије су у очају посматрали пировање згужваног српског диктатора Александра Вучића. Допингованог су га извели да се обрати из седишта странке, што као председник Србије, не би смео по Уставу.

Овај смртно болесни шизофреник уприличио је изборе, да о истом трошку прослави и свој последњи, 48 рођендан.

Гласање у Београду је било представа насиља над грађанима. Куповани су гласови од гладних Рома, сиромашних пензионера. Стотину хиљада сиромашних из унутрашњости су пријављени у Београду, да гласају. На гласачком месту на Врачару у бирачком списку су два пута уписали име потписаног новинара!

Предизборна кампања је била сурова. Опозиција није имала шансу. Исмевана је на свим те-ве станицама, листовима, јавним скуповима.

Вучић болује од саркома мале карлице (сарком плевис) и сиде. У мукама је, а лечи се тако што је цео дан пред камерама, уверен да због тога неће умрети.

Почео је да силази с ума, па је у свакодневној наступљивости пред камерама ПИНК-а изјавио да је рано остао без оца!

Криминална и злочиначка клика из Брисела, коју је инсталирала немачка канцеларка Меркел, клонирана кћерка Адолфа Хитлера, дискретно се динстанцира од мафијашких влада са Балкана, остављајући их Меркеловој да са њима оствари своје паклене планове.

Србија је означена као једина европска нарко држава, која тргује оружјем за исламске покрете, тргује белим робљем и служи као праоница новца...Таквом политиком је импресионирана госпођа Меркел, оцвала дама која нема породицу, нити званично проверљиву биографију.

ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/





Србија је међу најсиромашнијим државама на планети. У прединституционалном је друштву. Њоме влада једна сурово бахата породица. Толико је бахата да њена Велика пропаганда лажи хули на стране амбасадоре, на америчког председника Трампа, објављује неизречене похвале на свој рачун од стране председника Путина и обећања да ће ову банду бранити и руским оружјем. И поред чињенице да шизофрени диктатор са својим братом и картелом шверцује оружје за сиријске побуњенике и исламисте.

Србија је данас црна рупе Европе.

Неколико милиона грађана стење под теретом најцрње диктатуре. Милион грађана је побегло из Србије колико их ноге носе, да буду слуге у европским државама, само очима да не гледају шизофреног диктатора.

Хиљаде грађана болују од рака душе. Треба очима гледати како један распомамљени лудак са својим картелом продаје имовину коју су стицале генерације и гинуле за слободу ове државе.

Али, ако Вучићи не виде да су опкољени, виде чланови њиховог картела, који желе да сачувају опљачкане милионе и стечену имовину. Они озбиљно размишљају да буду довољно далеко од њега када он буде отишао.

Његова опседнутост идејом да призна Косово, мимо уставних овлаштења и воље грађана, да пре смрти врати дуг албанској нарко мафији за примљене паре, има препреке. Министар Дачић, подржан од Вашингтона и Москве, отворено заступа ставове које Вучић још не сме да нападне, јер зна ко иза одликованог Ивице стоји.

Светски медији отворено пишу о Вучићевој диктатури, оштро замерајући владама својих земаља што са њим одржавају било какву комуникацију и подржавају његову деспотију. Осим Меркелове, Вучића више не желе да виде међу живима и обавештајне службе за које је чинио лоша дела. Са сваким са ким се руковао Вучић га је преварио. Он је једини политичар који у свом животу није изговорио истиниту реченицу. Очекујем да ће ускоро рећи да га није родила Ангелина, да је он самоникли, да зато и највише на свету воли свог брата Андреја, коме толерише пљачку милијарде евра.

Почетак буне против дахија има стих који позива ''да свако свога убије субашу''. Неколико хиљада Вучићевих следбеника мора бити изведено на суд. Да се утврде њихова недела, без монтирања процеса, да им се одузме имовина, а грађанима Србије врати нада да ће постати грађани у чијој држави је свануло сунце слободе.

Пролеће је, а ми још живимо у Вучићевој Србији.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању