четвртак, 20. фебруар 2020.

Милован Бркић: Завијање којота

Аристотел је давно написао да се диктатори осећају најсигурнијим непосредно пре свог пада.

#Milovan #Brkić #Vučić #Diktator #Vlast #izdaja


  • Нисам сигуран да таква осећања има и Александар Вучић и његов картел.

Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Ове недеље формирана је влада у Приштини, нема више Рамуша Харадинаја, побратима браће Вучић и његових момака са Севера Kосова. Очекује се и да Хашим Тачи поднесе оставку, због позива упућеног од Суда за ратне злочине тзв "ОВK" из Хага.

Са ким ће да преговара овај шизофреник, иначе смртно болестан?

Ако су очи огледало душе, онда Вучићев унезверен поглед и подбуло лице говоре о хаосу у коме се овај упишани дикатор налази.

У Вашингтону је великом већином гласова Сенат одбио саслушање нових сведока у поступку опозива председника Доналда Трампа. Сада ће се администрација вратити својим задацима и реализацији планова.

Вучић очекује чуда невиђена. Гледа у правцу Берлина, очекује да га охрабри и Џорџ Сорош. Моли се Богу да он реализује своје претње да ће за милијарду долара које улаже, да смени председнике Трампа и Си Ђипинга!

Велика Британија је изашла из Европске уније, а премијер Џонсон је изјавио да су успели да победе Џорџа Сороша! А којот се надао да ће га подржати из Лондона, много је тамо новца уложио, али, опет у погрешне људе, у бившег премијера Тонија Блера, који је Сорошева десна рука.

Из ког правца ће доћи ловци на Вучићеву кожу?


ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД" 
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/




Могуће је да Тужилаштво из Приштине отвори карте и оптужи га за убиство Оливера Ивановића. А докази о томе су показани у Вашингтону делегацији која је маја прошле године посетила директоре ДЕА-е, ФБИ-а, истражитеље Минитарства правде и финансија, секретара за унутрашње послове... Довољно да му оптужница онемогући излазак из Србије, да овде буде уловљен.

Извори Магазина Таблоид тврде да ће почети медијска пропаганда против најкриминалнијих послова браће Вучић: поменуће се трговина наркотицима, оружјем, мигрантима, стратешким металима, лажним пасошима, прање новца, сарадња са исламистичким организацијама...

Увући ће шизофреника у клопку, мораће да се брани. Оптуживаће га са свих страна. А он не уме да се брани, осим да прети. Али, коме?

Технологија обарања дикатора је одавно позната.

Уверавају ме упућени људи да ће лисице прво бити следећег месеца стављене Андреју Вучићу, који се такође са душом растаје, од болести, као и његовим најближим сарадницима. То ће излудети Алексдандра, а омиљена парола његових сарадника из партије и картела биће - беште ноге, посраћу вас. А зверке се најлакше лове када су узнемирене и у бекству.

Вучић може да певуши песму - издали ме пријатељи, издао ме брат, све сам битке ја добио, ал изгуби рат.

Против мене је којот повео невиђену кампању. Оптужбама да рекетирам министре, али да је он одбио да плати, па до графита исписаних на стотину места да ћу проћи као Ћурувија, да сам усташа, плаћеник...

Прошле недеље сам био у суду и судија ме запрепашћено гледа и пита - Да ли да заказујемо следеће суђење? Питајте Бога, одговорио сам.

Пријатељ из Kанаде Славко Дрински ми пише - ''Толико си сјебао бараба на власти да не би могли да ти се освете ни кад би те обесили сто пута.''

Нико од новинара и политичких партија није ме подржао. Тако је то увек било у Србији.

Људи који имају храбрости и карактера другим су људима увек неугодни, тврдио је Херман Хесе.













Биће страшно посматрати Вучићеве следбенике, лажне дипломце, насилнике, барабе свих боја, који су за ових осам година стекли богатства, куће, имања, имовину, компаније, како га се лако одричу, оптужују и нуде кесе онима који долазе на власт, да наставе да исто то чине.
Док новац говори, истина ћути. Неће бити бољитка ако од тих разбојника не узмемо опљачакни новац и вратимо га у буџет. У противном, наставиће се распад државе пуном паром.

Свет је опасно место за живот, не због људи који су зли, већ због добрих људи који ништа не предузимају, тврдио је Ајнштајн.

У демонстрацијама које су покренуте треба сви да покажемо будућим властодржцима шта може да их задеси, ако почну да греше.

Па ми смо очајни, кукају сви у Србији.

Бог нам не шаље очај да би нас убио, већ да би нов живот у нама пробудио. Увек имајмо на уму да је наша властита одлучност да успемо далеко важнија од било чије друге одлучности.

Kада улове којота, помолимо се Богу. И памет у главу. Не дајмо своја права и достојанство.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучићева пресуда: Бркић као Ћурувија - КМ Новине

Вучићева пресуда: Бркић као Ћурувија #Milovan_Brkić #Novinar #Ćuruvija #Aleksandar_Vučić #Srbija #Pretnje #predsednik Постоје снимци сигурносних камера, зна се ко је писао графите, али не реагују полиција и тужилаштво. Не реагују јер не смеју, знају да је налогодавац узурпирао сву власт у држави.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић признао да је својим именом био на листи сепаратистичких ''избора'' тзв ''републике Косово'' и да је издао КиМ! - КМ Новине

Вучић признао да је својим именом био на листи сепаратистичких ''избора'' тзв ''републике Косово''! #Vučić #Palmer #Izdaja #Kosovo #Metohija #kmnovine Свако мало Вучић се дотакне онога што му причињава највеће муке - то што јесте издајник и што упркос терору, страховлади, контроли неонацистичких режимских блатоида сакрива своја антидржавна непочинства, постоје они који много радије од "Вучћу педеру" кажу - Александре Вучићу, ти јеси највећи издајник кога историја српског народа памти!






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НП ''Отаџбина'': Решење постоји али је Александар Вучић бедна кукавица! - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Решење постоји али је Александар Вучић бедна кукавица! У свом вишесатном наступу на Хепи телевизији председник Србије је у исту раван ставио Бриселски и Дејтонски споразум, што је гола лаж. Дејтонским споразумом Срби из БиХ добили су све. Војску, полицију, правосудни систем, телекомуникације и све друго.






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Нема коментара:

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.