Вести:

петак, 28. април 2023.

Вучић хитно (није) примљeн у бoлницу али ће се ''и његoв гроб борити са нама''

петак, 28. април 2023. | Уреднички колегијум 0

Вучић хитно (није) примљен у болницу али ће се ''и гробови њихови борити са нама'' Председник Србије Александар Вучић хитно (ни)је примљен у болницу, јављено је да ће се "и гробови њихови борити са нама"!

Председник Србије Александар Вучић хитно (ни)је примљен у болницу, јављено је да ће се "и гробови њихови борити са нама"!

Вест да је актуелни председник, Александар Вучић, унесрећитељ Србије и велеиздајник Косова и Метохије, примљен у болницу одјекнула је јуче Србијом.

Страх или нада тек зваладало је огромно интересовање. Како "Политика" пише, ово су јавили су "београдски медији". Такође се наглашава да је то је незванично потврђено и за Б92.

Према тврдњама "београдских" али и српских и других медија, Вучић је примљен у болницу, али не на ВМА, како се писало на друштвеним мрежама. Без провере се наводи да су на друштвеним мрежама "пласиране разне дезинформације о здравственом стању председника Србије" али не и шта је од тога можда ипак тачно.

Све што јесте, ипак није, баш како и изгледа Вучићева политика да би се на крају испоставило да јесте баш све оно што је најгоре. Као и у овом случају када Вучић није у болници. Није лепо што медији лажу, ваљда је то оно најгоре.

Опскурни, аутошовинистички лист "Данас" другосрбијанског курса који жестоко критикује и исмева Вучића због свега што уради осим осим када издаје Косово и Метохију, представљајући га као некрунисаног краља констатних лажи, наводи да "то што људи причају, то... није истина". То им је, како кажу, потврђено у Вучићевом кабинету.





Они додају да је Вучић „доброг здравственог стања“ и да данас иде у планирани обилазак Зајечарског округа.

Поједине страначке колеге, попут потпредседница Народне скупштине Србије из редова СНС Сандра Божић, упутила је на Твитеру и поруку подршке Александру Вучићу.

„Пуна подршка председнику Вучићу! Знамо да себе не штеди, да живи и дише за Србију“, написала је Божић.

Међутим, и кад буде престао да дише, Вучић ће се и из гроба борити са нама, тачније - против нас.

Лист који је подилажењем и сервилношћу Вучићевом режиму највише урушио своју дугогодишњу репутацију, "Вечерње новости", са дозом острашћености и навијачког жара пише да је "у дану
када су штићеници Запада у СНС по налогу западних амбасада и НАТО напали отворено председника Србије Александра Вучића, тврдећи да нова стратегија спољне политике води Србију у самоизолацију у одбрану му је стао његов син првенац Данило".

Фото: "Будућност Србије" какву се надамо да нећемо видети.

Наравно да се "Вечерњим новостима", беспоговорном медијском куриру актуелног режима, не може веровати па није јасно да ли је повод био то што се наводи или пак извесне здравствене тегобе због којих (ни)је Вучић завршио у болници.

Тек, Данило је јуче 
на друштвеним мрежама оцу упутио снажну поруку подршке.

- Тата, да си ми жив и здрав. И гробови наши бориће се с њима!

Тако да, изгледа, одлазак са власти једног, макар и оног врховног Вође, неће Србију спасити мука у које ју је баш он увукао. По свему судећи нисмо обавештени да је Вучић крунисан за краља па ће нам и после Вучића, владати Вучић. Барем су такви планови.



* * *

Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине