Вести:

недеља, 5. фебруар 2023.

Адвокат Бобана Ђузића: Двојица од тројице нападача пуштени кући, један у притвору (ВИДЕО)

недеља, 5. фебруар 2023. | Уреднички колегијум 0

Адвокат Бобана Ђузића: Двојица од тројице нападача пуштени кући, један у притвору "Мој брат је шетао пса и када је се враћао кући, пришла су му тројица Албанаца са леђа и док га је један држао, други га је убо ножем два пута."

#Могила #Рањен #Србин #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti




Василије Арсић, адвокат младића српске националности Бобана Ђузића, који је избоден ножем у пределу рамена, у општини Клокот, изјавио је за Танјуг да нема никакве информације од косовске полиције, већ само од породице да су двојица од тројице нападача пуштени кући, а да је један задржан у притвору.

"Ја се данас после подне укључујем у процес, па ћу након тога што контактирам тужиоца и видим које је он радње спровео, које је доказе прикупио, да имам више информација", рекао је Василије Арсић, адвокат 20-годишњег Бобана Ђузића нападнутог у селу селу Могила.


На питање каква очекивања има од сепаратистичких "институција", он је казао да то зависи од случаја до случаја, од судије и тужиоца који воде поступак.



"Очекујем да ће институције да буду на свом нивоу, да ће да одраде поступак. Овде очигледно постоји кривично дело угрожавања, односно покушај убиства", истако је Арсић и додао да се нада ће тужилаштво и суд одрадити свој посао.Младић српске националности Бобан Ђузић, избоден је прекјуче ножем у пределу рамена, у селу Могила, у општини Витина.Тројица Албанаца који су ранила Бобана, приведени су."Мој брат је шетао пса и када је се враћао кући, пришла су му тројица Албанаца са леђа и док га је један држао, други га је убо ножем два пута. Онда их је трећи раздвојио.

Одмах смо га одвезли у амбуланту у Врбовцу, одакле је после указане помоћи, пребачен у болницу у Пасјану", рекао је Душан Ђузић.Село Могила је мултиетничко село које се налази недалеко од Косовске Витине. У селу живе Срби, Албанци и Роми. 

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине