субота, 28. јануар 2023.

Код Липљана вечерас каменовaн аутомобил збoг КГ таблица

Код Липљана вечерас каменован аутомобил због КГ таблица У мешовитом селу Суви До код Липљана вечерас је каменован аутомобил са крагујевачким таблицама.

#Kamenovan #auto #Suvi_Do #Lipljan


Возило је оштећено, али да нико није повређен.

Аутомобил који је каменован вечерас од стране групе Албанаца у Сувом Долу, управљао је Србин Саша Блажић. Он је убрзао када је почело каменовање и тако успео да побегне и дође до своје зграде.

"Ишао сам за Косовску Митровицу (северни део), превезао сам ћерку аутом и у повратку сам видео групу момака на раскрсници у близини џамије у Сувом Долу. Било је њих 6-7 и видео сам да се сагињу па сам претпоставио да се сагињу за камење. Kада је почело каменовање убрзао сам и чуо лупање камења о ауто. Бар десетак каменица је погодило аутомобил. Богу хвала нисам повређен", каже Блажић.

Он истиче да је бивши припадник "косовске полиције" и да никада ни са ким није имао проблема.

"Девет година живим у Сувом Долу. Никада нисам имао проблема. Сада су ме напали само зато јер су приметили да је ауто који возим "пасат" регистарских ознака KГ и ја сам сигуран да су ме због тога напали. Радио сам у полицији, ишао сам по целом Kосову (и Метохији) и никада ником ништа нажао нисам урадио", тврди Блажић.






* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Нема коментара:

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.