Вести:

субота, 7. јануар 2023.

Још један напад на Србе, Стефан Томић претучен у Kлокоту нaкoн Божићне литургије

субота, 7. јануар 2023. | Уреднички колегијум 0

Још један напад на Србе, Стефан Томић претучен у Kлокоту нaкoн Божићне литургије Још један српски младић Стефан Томић (18) из Kлокота ноћас је на Божић претучен од група Албанаца док се са братом враћао са поноћне Божићне литургије којој је присуствовао у Цркви Светог Петра и Павла.

#Напад #Божић #Срби #Шиптари #Албанци #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti


Напад се догодио ноћас у 2.30 сати.

Након службе у цркви, младић је кренуо код тетке, када га је на путу напала група Албанаца, од којих је неке препознао као обезбеђење локалног ресторана. Стефан је задобио повреде ока, руке, абдомена и ногу, а лекарску помоћ је потражио у здравственој установи у Витини.

Читав случај породица је пријавила полицији која је до раних јутарњих сати испитивала Стефана о нападу.




Отац претученог Стефана Томића из Kлокота, Ивица Томић, изјавио је за про-сепаратистички портал на српском "Kосово онлајн" да је веома разочаран и узнемирен што се догодило његовом сину.

Томић је рекао да су његовог сина су претукла осоморица Албанаца, кад се ноћас, са братом, враћао са поноћне Божиће литургије.

"Мој син се враћао из цркве са братом од тетке и док су пролазили поред локалне кафане 'Kалаја', са друге стране пута изашла је група од осам Албанаца, међу којима је било и обезбеђење кафане и насрнулису на њих, наневши мом сину повреде на оку, ребру, оба колена и на лактовима. Псовали су им 'српску мајку'", изјавио је Томић.


Ивица Томић је додао га је син позвао телефоном и обавестио шта се догодило и отишао да пријави случај у оближњу у полицијску станицу.

"Разочарам сам, јер су мог сина на испитивању у полицији задржали до јутрос у 7 сати, као да је он починилац. Ни крив, ни дужан",
рекао је отац овог дечака.








* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине