Вести:

среда, 29. јун 2022.

Докази противуставног кандидовања А. Вучића и и представљања као Председника Републике. Реакција из народа

среда, 29. јун 2022. | Уреднички колегијум 0

Докази противуставног кандидовања А. Вучића и и представљања као Председника Републике. Реакција из народа

Докази противуставног кандидовања, прихватања кандидатуре, постављања на изборну листу кандидата, проглашења за изабраног Председника Републике, полагања председничке заклетве и представљања као Председника Републике. Реакција из народа.

Докази противуставног кандидовања А. Вучића и  и представљања као Председника Републике. Реакција из народа
Александар Вучић







ВИДОВДАН 2022 . ГОДИНЕ

Поштовани господине Александре ВУЧИЋУ, проивуставно проглашени председниче Републике Србије,

Ви, господине Александре ВУЧИЋУ, и на данашњи дан демонстрирате своју изванредну пословну способност да:

- подчињавате себи Народну скупштину преко народних посланика Српске напредне странке чији сте противуставни председник (чланови 6 и 115 Устава) и преко својих противуставних (чланови 21, 111, 112 и 115 Устава) изборних листи:"АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ За нашу децу" тј. "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ Заједно можемо све" (упркос јавних упозорења на  Јутјубу: "Народна скупштина не може по Уставу да прогласи Александра ВУЧИЋА за председника Републике", 29.05.2022. г.,  "Посланици помозите себи, Александру ВУЧИЋУ и народу", 30.05.2022. , "Александар ВУЧИЋ не може по Уставу да буде опет председник Републике", 30.05.2022. г.)


- држите Републику Србију заробљену у Вашој "ЋОРАВОЈ КУТИЈИ" (Јутјуб:
"Oслободимо Србију из Вучићеве „Ћораве Кутије“, 18.05.2022.)

-
се представљате као председник Републике Србије,

и истовремено доказујете:

- своју потпуну пословну неспособност да будете председник Републике Србије у складу с Уставом чиме нисте испунили уставни и законски услов да можете да будете кандидат за председника Републике Србије односно да будете њен Председник,

- да нисте могли и да положите искрену, истиниту, верну веродостојну заклетву председника Републике Србије (члан 114  Устава) и да је нисте положили.

Докази да сте противуставно прихваћени за кандидата за председника Републике, да је противуставно Ваше име било на изборној листи за председника Републике, да сте противуставно проглашени за председника Републике Србије, су укратко изложени на Јтјубу под насловом: "Професорски сабор: "СРБИЈА ПО УСТАВУ" ": https://www.youtube.com/watch?v=yGQSneiC39U  (од 11:19/2:34:58  до  1:04:21/ 2:34:58). Сва ту споменута документација је јавно изложена на ипростору "СРБИЈА НАРОДНА ДРЖАВА": https://www.srbijanarodnadrzava.com  ,

под: "АКТУЕЛНО" / "ИЗБОРИ ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ".

Како је Ваша противуставна валадавина деловала и делује на део народа Републике Србије је исказано у овде приложеном видео снимку под насловом "ЧУЈЕМ ДА МИ ПРОДАЈЕШ..."

НАДАО САМ СЕ, УЗАЛУД, ДА ЋЕТЕ ДАНАС ОБРАДОВИТИ НАРОД СВОЈОМ НЕОПОЗИВОМ ОСТАВКОМ.

ИЗГЛЕДА ДА ВИ НИСТЕ УОПШТЕ У СТАЊУ ДА СХВАТИТЕ КОЛИКО СТЕ ПОСЛОВНО НЕСПОСОБНИ ДА БУДЕТЕ ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ПО УСТАВУ.


ЗАР ВАШИ ОДАНИ И ДОБРОНАМЕРНИ САРАДНИЦИ НИСУ У СТАЊУ ТО ДА ВАМ ОБЈАСНЕ? АКО НИСУ, ИЛИ АКО ИХ НЕ СЛУШАТЕ, ОНДА ПАЖЉИВО ОДГЛЕДАЈТЕ  БАРЕМ НАПРЕД НАВЕДЕНЕ ФИЛМОВЕ НА ЈУТЈУБУ.

ВАШЕ НАСТАВЉАЊЕ ДА СЕ ПРЕДСТАВЉАТЕ КАО ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ СВЕ УБРЗАНИЈЕ СУРВАВА И НАШУ ДРЖАВУ И НАШ НАРОД И НАШУ ЦРКВУ У НЕСТАЈАЊЕ.

КАЖЕМ: И НАШУ ЦРКВУ, СРПСКУ ПРАВОСЛАВНУ ЦРКВУ, КОЈА ЈЕ ЦРКВА СЕРБСКОГ/СРБСКОГ/СРПСКОГ НАРОДА СВУДА ПО СВЕТУ (КАО ШТО ЈЕ И СВАКА ДРУГА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА НАРОДНА: БУГАРСКА, ГРЧКА, ЕТИОПИЈСКА, РУСКА, ..., ЗА РАЗЛИКУ ОД КАТОЛИЧКЕ ЧИЈИ ЈЕ ЦИЉ ДА БУДЕ ОПШТА, СВЕТСКА, ДРЖАВНА ТЕ ЈЕ ИСТОВРЕМЕНО И ДРЖАВА ВАТИКАН).

СВЕТИ САВА НИЈЕ ИШАО ПАПИ ДА ЉУБИ РУКУ НИТИ СЕ САГЛАСИО СА СВОЈИМ СТАРИЈИМ БРАТОМ ДА ТО УЧИНИ ДА БИ ДОБИО ПАПСКУ КРУНУ, ВЕЋ ЈЕ, УЗ ПОДРШКУ СВОГ ОЦА СТЕФАНА НЕМАЊЕ, НАШЕГ СВЕЦА СИМЕОНА МИРОТОЧИВОГ (НА ЧИЈЕМ СПОМЕНИКУ СТЕ ПРИХВАТИЛИ ДА ЈЕ ПРАВОСЛАВНИ КРСТ ПОД ЊЕГОВОМ НОГОМ!!!), ОСНОВАО САМОСТАЛНУ СРПСКУ ПРАВОСЛАВНУ ЦРКВУ. ВИ СТЕ НОСИЛАЦ ОРДЕНА СВЕТОГ САВЕ. УПРКОС ТОМЕ ПРИХВАТИЛИ СТЕ ДА ВЛАДИКА, КОЈИ ЈЕ ЉУБИО ПАПСКУ РУКУ, ЗАСЕДНЕ НА ТРОН СВЕТОГ САВЕ! И УБРЗО ПОТОМ ДА ПОКЛАЊА СЕРБСКЕ/СРБСКЕ/СРПСКЕ ЦРКВЕ И МАНАСТИРЕ У МАКЕДОНИЈИ НОВООСНОВАНОЈ МАКЕДОНСКОЈ ЦРКВИ, ДА СЕ РАСТУРА ВЕКОВНА СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА, ДА СЕ, ПО ВАТИКАНСКОМ УЗОРУ, СТВАРА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА СРБИЈЕ! ВАЉДА ВЕЛИТЕ, КАД СЕ УНИШТАВАЈУ ДРЖАВА И НАРОД НЕКА ТО БУДЕ И СА ЊЕГОВОМ ЦРКВОМ. ЛАКШЕ ЋЕ СВЕ ДА СЕ СПРОВЕДЕ.

Докази противуставног кандидовања А. Вучића и  и представљања као Председника Републике. Реакција из народа
Др Љубомир Т. Грујић





СПОЉНИ ОКУПАТОР НЕ ТРЕБА ДА СЕ ТРУДИ.

ОБАВЉАТЕ УСПЕШНО ПОСЛОВЕ И СУМАНУТО ГРАДЕЋИ АУТОПУТЕВЕ ДА СЕ ОМОГУЋИ ШЋИПТАРСКИ ЦУНАМИ НА СРБИЈУ. ВАТРЕНИ СТЕ НОСИЛАЦ СТВАРАЊА ШЋИПТАРСКОГ РАЈХА НА БАЛКАНУ ПОД ЛАЖНИМ НАСЛОВОМ "ОТВОРЕНИ БАЛКАН". ВАМА ЈЕ ИЗГЛЕДА У ПРИРОДИ ДА ВОЛИТЕ ЛАЖНЕ НАСЛОВЕ КАО ШТО СТЕ ДАЛИ АРХИТЕКТОНСКОМ, УРБАНИСТИЧКОМ, ГРАЂЕВИНСКОМ, ЕСТЕТСКОМ МОНСТРУМУ, НАКАЗИ, ЛАЖНО ИМЕ: "БЕОГРАД НА ВОДИ"!

Искрено и отворено,

Др Љубомир Т. ГРУЈИЋ, редовни професор Универзитета у Београду у пензији

Џона Кенедија 31/15

11070 Београд




* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2022 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине