Вести:

понедељак, 23. мај 2022.

Патриотски блок НС: Траг лажних дојава о бомбама води до Вучића

понедељак, 23. мај 2022. | Уреднички колегијум 0

Патриотски блок НС: Траг лажних дојава о бомбама води до Вучића

Патриотски блок чији је председник Никола Алексић из Новог Сада, наводи како траг о лажним дојавама које су узнемириле јавност претходних дана, води до председника Србије, Александра Вучића. Саопштење преносимо у целости.

Патриотски блок НС: Траг лажних дојава о бомбама води до Вучића
Никола Алексић
Терористичке дојаве о подметнутим бомбама попримиле су праву епидемију какву Србија није доживела у својој историји. Почело је са пријавама о подметнутим бомбама у основним школама, за један дан око сто дојава о подметнутим бомбама. Сутрадан су обухваћене и средње школе у Београду, Новом Саду, Лесковцу, Нишу, али и тржни центар, болнице, породилишта, аеродром у Нишу (али не и у Београду), све у свему неколико стотина лажних дојава о подметнутим бомбама. Сваку дојаву је полиција са специјализованим екипама и псима испитала и проверила и утврдила да су све дојаве биле лажне.

У свему томе осванула је и вест да су дојаве наводно дошле из Пољске, као што су и ухапшени туристи који су снимали спољашњост наменске фабрике у Чачку били из Пољске.

Да би се утврдила земља порекла лажних дојава, морала би се прво утврдити електронска адреса са које су дојаве слате, сам електронски импулс не може да укаже на земљу из које је послата нека електронска порука, односно дојава. Када се утврди електронска адреса онда је лако доћи до имена и презимена власника електронске адресе.

У свему томе ништа од изнетог начина рада није учињено, јавност није упозната да ли се наша полиција обратила Пољској полицији за проверу изнетих сумњи, да ли се обратила интерполу са захтевом за пружањем помоћи против високо технолошког тероризма, што лажне дојаве о подметнутим бомбама свакако јесу.


Ако се у трагању за одговором одакле стижу дојаве о постављеним бомбама крене другим путем, као што се у криминалистици прати новац који нас увек доведе до циља, тако и овде постављамо питање, коме лажне дојаве највише користе и са великом вероватноћом долазимо до одговора ко шаље лажне дојаве о подметнутим бомбама.

То је недвосмислено режим у Србији.

Зато одговорно тврдим на основу основане сумње, да је налог за масовне дојаве о подметнутим бомбама издао председник Србије. Вероватно је зато добио налог од стране агентуре која спроводи вољу окупатора, јер сам није способан да смисли ову психолошку методу застрашивања јавности.

Зашто траг о дојавама води до Вучића?

Ако поставимо себи питање ко има највише користи од лажних дојава, несумњиво је да ће више од 90% људи одговорити да је то председник Александар Вучић. Он је после уверавања јавности да нам не прети несташица прехрамбених производа показујући на ТВ слике препуних магацина брашном, уљем и др. намирницама, окренуо ,,ћурак наопако" и почео да плаши народ најавом глади какву нисмо доживели нити у ратним временима правдајући се да је то због притисака Запада да се Русији уведу санкције! Чак је позвао себи Свети архијерејски сабор СПЦ и крстећи се тражио помоћ од цркве да се спаси народ од глади!

Зашто је променио причу у потпуно супротном смеру?
Зато што му је то наложио окупатор дајући му шансу да оправда увођење санкција Русији наводном претњом глађу и несташицом прехрамбених производа на зиму да би и грађани мирније поднели издају односа са Русијом у односу на претњу глађу и несташицама прехрамбених производа.

Ретко који би политичар у свету за месец дана тако променио свој став у дијаметрало супротни у року од само месец дана. Али је окупатор у овом случају помислио да је Србском народу довољно испран мозак и да неће нити приметити разлику.

Ако кренемо даље у тумачењу извора лажних дојава, описане терористичке дојаве не могу бити дело појединца, ма како био огорчен на Србе, на православље или Србију. Те дојаве могу бити само дело организоване службе.

Друго, нити једна друга европска држава није заинтересована да укључи своје службе у такву терористичку акцију нити има разлога и повода да је осмисли и спроведе, јер им је савршено познато да Србија има издајнички режим који извршава сваки налог окупатора.

 
За потврду изнетих основаних сумњи о извору лажних дојава о подметнутим бомбама указују још две чињенице, можда упечатљивије него све до сада описано. Прва чињеница је да аеродром Никола Тесла у Београду није био угрожен лажном дојавом о постављеним бомбама, јер би у том случају Србија била изолована, што умоболник на челу Србије и његови суфлери нису могли дозволити.

Друга чињеница је што Пољопривредни сајам у Новом Саду, који је отворен уз присуство два председника држава, Србије и Мађарске, није био угрожен лажном дојавом о постављеној бомби! Па која би то терористичка група, појединца смо искључили, пропустила прилику да озбиљно угрози једну државу из разлога наведених у дојави, која по својој садржини због безумља личи као да ју је писао сам председник Вучић?!

Из наведених разлога, ја, Никола Алексић, на основу основане сумње упирем прст на Аександра Вучића као на извор лажних терористичких дојава о постављеним бомбама у основним и средњим школама, на аеродрому у Нишу, тржним центрима, болницама и породилиштима у Србији у циљу одобравања заплашене јавности за увођење санкција Руској Федерацији. 




ПАТРИОТСКИ БЛОК

Председник
Никола Алексић, с.р.


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2022 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине