Вести:

субота, 23. октобар 2021.

И даље се трага за Бошком Младеновићем из Страже

субота, 23. октобар 2021. | Уреднички колегијум 0

И даље се трага за Бошком Младеновићем из Страже

Ни после 13 дана од нестанка Бошка Младеновића, 92 - годишњем старцу из села Стража у општини Ново Брдо, нема ни трага.

И даље се трага за Бошком Младеновићем из Страже

Он је у ноћи између 8. и 9. октобра изашао ван и више се није вратио.

Потрагу за несталим старцем одмах су организовали родбина, комшије и мештани Страже, а после извесног времена укључила се и такозвана "косовска полиција".

Бошко Младеновић
„Kао да је у земљу пропао, претражили смо сваки ров и комплетну шуму око засеока Мали Kамен, где је он живео и ништа нисмо могли да нађемо. Није то игла већ човек, није нам јасно шта је са њим могло да се догоди“, испричао је Горан Симијоновић из Страже који је са још тридесетак људи био у једној од група која је трагала за несталим старцем.

Нестанак Бошка Младеновића је одмах сутрадан пријављено тзв. "косовској полицији" што је и потврдио портпарол ове службе за регион Гњилана Исмет Хашани који је уједно и најавио полицијску акцију на терену у циљу потраге.

Данас, су се у акцију потраге укључиле и "косовске безбедносне снаге" али је родбина изгубила сваку наду да је по овако лошем времену старац нарушеног здравља остао у животу.

Бошко Младеновић је са сином који је лошег менталног здравља живео у контејнеру јер им је пре неколико година кућа изгорела у пожару. Према изјавама чланова породице он је у ноћи између 8. и 9. октобра напустио контејнер и од тада му се губи сваки траг.


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Шест душа у четири квадрата - КМ Новине

"Али, за воду и за кућу сам најмучна. Када дође киша, све ми одозго лије, а доле све завири. Материјал за кров, ево га седи напољу. Не смемо да ставимо, јер неће кућа од сто година да издржи нови цреп"



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Каменолом за сламање српске кичме на Косову и Метохији - КМ Новине

Иван Максимовић: Каменолом за сламање српске кичме на Косову и Метохији Свест о угроженој безбедности српског становништва на овом потезу постоји уназад већ тринаесту годину, што је потврђено у неколико наврата. Ретка су она места на Kосову и Метохији, након јуна 1999.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Уз помоћ албанских фашиста, 1942. комунисти из Косовског Поморавља убили преко 500 Срба - КМ Новине

У сарадњи са албанским фашистима, комунисти из Косовског Поморавља 1942. убили преко 500 Срба #Komunisti #Zločini #Kosovo #Metohija #Albanci #Fašisti #Partizani Месни одбор Комунистичке партије Гњилане направио је списак од 500 до 1.000 Срба који су били њихови углавном потенцијални непријатељи.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: РТВ Пулс    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине