Вести:

среда, 13. октобар 2021.

Др Јасмина Пеев: Психопатија нарцистичког председника Србије - опасност за народ!

среда, 13. октобар 2021. | Уреднички колегијум 0

Др Јасмина Пеев: Психопатија нарцистичког председника Србије - опасност за народ! Ако сте имали прилике да послушате уживо говор ''председника'' Србије, АV-a, 13-ог 10. 2021., сигурно сте се запањили да ни једну једину реч, овај болесни не-човек психопатске природе, без емпатије и могућности саосећања, није имао за наше данашње жртве.
Уопште их није споменуо! Као да не постоје!


Др Јасмина Вучић Пеев: Психопатија нарцистичког председника Србије - опасност за народ!


Пише: Др Јасмина Пеев



Док Косово пере недужну крв с својих изрешетаних улица и свима постаје јасно да политика попуштања не води миру, дотле болесни нарциста користи скуп напаћених сународника да још једном понови колико су плате y SRB нарасле захваљујући њему, да немамо 66% шиптарских полицајаца на Северу, опет захваљујући њему, како је радио на подизању Србије...

На вапаје народа који је јасно река: ''...не можемо више... ми ћемо се бранити, помозите ако хоћете...'' овај велеиздајник је у једном моменту чак одговорио: ''..нисам глуп... видим да сте се договорили...''! Без иједне речи о конкретним проблемима које су му изнели, он је целу ситацију погледао кроз своје уске, јадне, психопатске очи и све преокренуо на себе - причао је такорећи само о себи! То је типично за све нарцисе!


АV не види проблем народа.

А народ не разуме, да AV не може у својој болести да се саосећа с жртвама! Нарциси, психопатске природе, немају ту способност да поделе осећања нормалних људи. Не могу нити да воле некога нити да чине добро из милости. Они не знају шта је милост, шта је човечност... само знају да рачунају у систему : добит / губитак! Према рачунима нашег болесног владаоца, ако народ и даље ћути, место свемогућег запиоведника му остаје загарантовано, што његовој болесној сујети, јесте и храна и лек и једини добитак који га интересује.



Користећи логику, која је неоштећена код ових болесника, он разуме, да народ, мења правила игре. Неки мрачан поглед, провири иза његових наочара које је стално придржавао као да се брани. Требало му je времена, да сxвати. Да проникне, нова правила. Болесник, овај пут, није вређао директно народ. Уздржао се. А није му било лако. Заустио је више пута, неке гадости које ипак није смео да обелодани.

Али, пошто је сxватио, да народ хоће да се брани и без њега, излете му: "... знам, нећете ме послушати...''. Опет се ради о томе, да ли ће неко њега слушати или не - није ту важан народ и његове жртве или стање на изрешетаним улицама! Нарцис се само брине о томе, да ли ће га народ послушати. Не сxвата, зашто се овај пут, не игра како он свира!


Kад је рекао да моли НАТО да обавља свој посао и да ће помоћи народу, лаж је засмрдела. Он моли НАТО, пред Србима? Како ће то он помоћи народу? "Подизањем приправности", као што је већ неколико пута учинио?

Један државник би морао да обавести све светске политичаре о злоделима који се чини против нашег наорда. Али, овај болесник, се шепури тиме, да је обавестио једино Лајчака! Ми би требали ту нешто величанствено да замислимо - како се то он њима свима реваншира и неће да их обавештава? Јер, ето, он је сада постао јачи и већи од свих тих политичара из ЕУ и САД. Може му се!Ћефнуло мy се!

Замислите само, народе! Он не обавештава никог!

Мислите ли да је обавестио нeког кад су изударали малог Ненада Станковића?

Наше повратнике?

Наше старе?

Да је подсетио Тонија Блера на паљење црква?

Да је подсетио Клинтонове на побачан уранијум? 
Разарања?

Један државник би то сигурно урадио. То би сxватио као моралну дужност. Психопата не зна шта је морал и дужност Човека.

Кад би се радило о неком пацијенту чији домак није велики, ово би све могло да заврши у тишини мрака медицинске тајности. Међутим, болесник AV има моћ да нам сруши све оно што су нам преци оставили. Зато, психопатија нелегитимног председника Србије мора да изађе у јавност.

Mолим колеге, психијатре, лекаре, психологе, да се уједине и да једногласно, хитно, скинемо овог нарциса с места на коме се зачаурио. Лекари имају моћ да лише слободе оне болеснике који cy опасност по друштво.

Да ли им неке веће опасности? Чак и један психотичaн пацијент не може толико на науди друштву, као што може овај АV.


AV не сме да ради то што ради и да прича то што прича. А психијатри не смеју да ћуте! Чему служе закључане собе по психијатријским оделењима, ако не, да би се друштво штитило, управо од оваквих болесника.



Па после да похватамо и његове бунга-бунга педофиле! Па оне које је Вишекруна обележио! Доушнике. Лопове. Криминалце. Мафијаше. Све лекаре које jе Србин.Инфо обележио a који наговарају на учествовање у медицинском експерименту с америчким биолошким оружјем… и да променимо програме које су нам наменили.

Свима с благословом,
Др мед Јасмина Вучић -Пеев




* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију - КМ Новине

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију #Razbijanje #Drzava #Srbi #Srbija #narod #Vlada #Izdaja #vlast "НЕСТАЈАЊЕ СРБИЈЕ је политички програмирано! Да нема Срба и Словена! Само неки ''западни Балкан'', у коме послушне албанске слуге западних сатаниста утерују страх Словенским Старим Јунацима, јесте дозвољен.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др мед Јасмина Пеев: Још један муратовски говор из кукавичјег јајета - КМ Новине

Др мед Јасмина Пеев: Још један муратовски говор из кукавичјег јајета #Вучић #Издаја #Србија #Влада #Протести ''Hаш'' председник одржа још један беднички говор у духу Мурата чију стратегију толико цени да се и не стиди пред поносним срБским родом да гa јавно хвали.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Важније је сачувати децу него их уписати у устaнoве где их иoнако уче погрешним стварима - КМ Новине

Важније је сачувати децу него их уписати у установе где их ионако уче погрешним стварима Поводом све веће хистерије коју у друштву изазивају промотери експерименталних вакцина, огласила и др Јована Стојковић, највећи борац за слободу избора а не присилну вакцинацију каква нам се намеће.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине