Вести:

субота, 16. октобар 2021.

Иван Максимовић: Изласком на шиптарске ''изборе'' тражите да вас третирају као џукеле - СТОП!

субота, 16. октобар 2021. | Уреднички колегијум 0

Иван Максимовић: Изласком на шиптарске ''изборе'' тражите да вас третирају као џукеле - СТОП! Нећу, не смем да кунем и не желим... Али дух страдалих Косоваца се буни у мени и страшан је њихов гнев.

Иван Максимовић: Изласком на шиптарске ''изборе'' тражите да вас третирају као џукеле - СТОП!

Пише: Иван Максимовић


Све што чујем у себи поводом шиптарских "избора" за оне који ће гласати јесте "рука им се осушила".

Ово пишем само да знате шта би вам рекли страдалници на чију крв пљујете. Сетите се, проверите на интернету, први пут на дан шиптарских избора дошло је до више земљотреса, са оним мањим потресима који се не осећају, из Сеизмолошког савеза је речено чак преко седамдесет. Али страшно је то што је епицентар тих земљотреса био у Самодрежи, тамо где су се пред бој и смрт за крст часни и слободу златну, за слободу свих нас, причестили и жртвовали косовски витезови а ви, отпадници проклети, кад данас кажете "косовско" мислите на Шиптарско! Неће бити боље ни вама, камоли деци вашој, ви сте се окренули и постали верни ђаволу и његовим демонима из пакла, они ће вас ускоро и посетити.

Али не кривите никог другог тада, јер ви сами, лично, гласате за издају земље натопљене крвљу причешћених војника, крвљу самог Господа, тако да је то - ваш избор!

Ја сам говорио, али стоци је џабе говорити, дај јој само да једе и да пије и мирна је. Чак ни редовно не мораш да јој дајеш, псу дај кад хоћеш он ће и даље себе да криви а не тебе, али само да има било шта да једе с времена на време, остаће ти веран.

Него, разлика је огромна јер пас, осим ако није везан ланцем, то чини из слепе љубави према човеку а ви који идете на шиптарске изборе то чините због свог стомака, због пуних црева и удобности ваше задњице. Тако да је разлика огромна, гори сте него пси!

Зато не можете да будете третирани другачије него као џукеле, јер је то ваш а не њихов избор!

Нема лаког ни безболног решења за проблем који сте дозволили да се толико развија и да тако дуго траје, не постоји. Али ако сада прекинете да се понижавате, ако сада престанете да служите издајницима, бандитима и крвницима, колико год да претрпите, биће много мање од онога што ће уследити ако ипак пристанете да будете гори од паса.


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Само нас БОЈКОТ шиптарских избора може спасити! - КМ Новине

Само нас БОЈКОТ шиптарских избора може спасити! #Kosovo #Metohija #Bojkot #Šiptari #Izbori #Teroristi #Separatisti #Izdaja #SrpskaLista #Vučić Народ каже "Мафија никада не спава" и то је заиста тачно. Док се води све већа борба за очување Косова и Метохије, Вучићева "Српска листа" се спрема да продужи и докрајчи тај процес учешћем на шиптарским квази-изорима такозавен "републике Косово"!


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Српска листа лопова и издајника - КМ Новине

Антиполитичка клима коју је, успостављањем диктатуре, створио Александар Вучић ништа добро није донела Србима на Kосову и Метохији јер јој циљ и није био то већ искључиво издаја и пљачка.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Шиптарски квази-избори у Косовској Митровици, најдубљи корак ка издаји КиМ којим смо као народ закорачили - КМ Новине

Шиптарски квази-избори у Косовској Митровици, најдубљи корак ка издаји КиМ којим смо као народ закорачили Страшно стање српског положаја на Косову и Метохији откривају нам локални квази-избори за такозваног "градоначелника" Косовске Митровице који се одржавају сутра.

.


https://www.gmail.com/imaksmax@gmail.comauthor-picАутор: Иван Максимовић   l     Контакт


Одмах по завшретку студија почиње да ради као новинар, што постаје његово основно занимање, па тако његове фотографије и текстови бивају објављивани у свим водећим српским медијима.

По нападу Шиптара на север КиМ и подизању барикада, поново се самостално активира покривајући оне теме које су медији представљали лажно или их скривали. Постаје једини новинар на Косову и Метохији који отворено критикује државну власт и њену велеиздају почињену Бриселским споразумом.


Рођен је и живи на Косову и Метохији.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::  Хвала на интересовању


Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине