Вести:

петак, 24. септембар 2021.

''Српска листа'' на прелазима диже тензију а иза леђа тражи још једно министарско место у Куртијевој сепаратистичкој влади!

петак, 24. септембар 2021. | Уреднички колегијум 0

''Српска листа'' на прелазима диже тензију а иза леђа тражи још једно министарско место у Куртијевој сепаратистичкој влади!

Док за новонастало стање на Јарињу и Брњаку а у вези регистраских ознака, власт из Београда криви Аљбина Куртија, истовремено траже још једно министарстко место у његовој "влади"!

''Српска листа'' на прелазима диже тензију а иза леђа тражи још једно министарско место у Куртијевој сепаратисичкој влади!
Вучићу Устав Републике Србије, чији је председник, ништа не значи али се понаша у потпуности у складу са тзв. "уставом" косовских сепаратиста.



Брутално лицемерје али и издаја коју Александар Вучић спроводи, још једном су показали своје право лице.

Александар Вучић је преко своје странке "Српска листа" коју је основао како би спроводила активности у смеру развоја албанског сепаратизма и остварења њихових циљева дајући им пре свега легитимитет за све што раде, уложио жалбу такозваном "Уставном суду Kосова" тражећи повећање капацитета власти и привилегија у сепаратистичком систему. Та жалба је данас одбијена.


Србима је одлуком сепаратистичке Скупштине косовских Албанаца о формирању њихове "владе", у марту ове године, додељено само једно министарство, преносе медији на албанском.

Сепаратистичке инстанце одлучиле су да та одлука није у супротности са такозваним "уставом" косовских Албанаца због чега је и одбила жалбу. Но, каква год била долука коју доноси тај "суд" и систем у коме он функционише, најважније за нас јесте то што ова жалба открива каквим се лажима, преварама и лицемерјем бави Александар Вучић преко своје странке "Српска листа".


Нас два брата оба управљамо, не плач' мајко ако надрљамо...

Наиме, из неколико разлога али и због последњих догађаја "Српска листа" је у више наврата иступала и путем медија пласирала вест да ће размислити о свом учешћу на октобарским сепаратистичким изборима. Као што видимо, све то била је само лажна узбуна и обећање јер овом жалобом је "Српска листа" показала да и те како планира да настави учешће у систему под влшаћу албанских сепаратиста. То видимо и из тога што је жалба уложена пре неколико дана, дакле управо у време док се на барикадама дректној опасности излажу Срби који ту дежурају услед притиска надређених на својим радним местима а они директно вишим инстанцама потчињеним Влади Србије, односно, Александру Вучићу.

Очигледно је да не постоји никаква брига за народ. Сва брига која обузима Вучића јесте како да остане на власти, како да прошири своју моћ и увећа богатство. Овим потезом Вучић је још једном потврдио да је велеиздајник и да му није важан Устав државе чији је председник већ онај илегалне, творевине настале на тлу Србије.

Када се још једном осврнемо на Србе којима је наређено да дежурају на прелазима против одлуке коју је он већ потписао и сагласио се са њом још 2016. године у Бриселу, чини се да му на путу до остварења својих циљева ни људски животи нису препрека.

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com
* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Док власт кука на Куртија, његова жена у Београду промовише књигу и то о самоопредељењу! - КМ Новине

четвртак, 23. септембар 2021. | Уреднички колегијум Док власт кука на Куртија, његова жена промовише књигу у сред Београда и то о Куртију! Kњига „Идеја слободе и 'самоопредељење'", Рите Аугестад Kнудсен, супруге тзв. премијера албанских сепаратиста Аљбина Kуртија, промовисана је данас у Београду.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ: Влада Србије путем портала ''Косово онлајн'' шири лажи о сукобима ради заокруживања издаје КиМ - КМ Новине

ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ: Влада Србије путем портала ''Косово онлајн'' шири лажи о сукобима ради заокруживања издаје КиМ Вест о тројици претучених Срба на прелазу Брњак је изузетно сумњива али је њена злоупотреба крајње забрињавајућа!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Д. Мировић: Срби не могу на КиМ са својим таблицама а Вучић гради ауто-пут од Нишa до Албаније (ВИДЕО) - КМ Новине

среда, 22. септембар 2021. | Уреднички колегијум Д. Мировић: Срби не могу на КиМ са својим таблицама а Вучић гради ауто-пут од Ниш до Албаније (ВИДЕО) Др Дејан Мировић, између осталог и аутор књиге "Бриселски споразум: хронологија и последице" објашњава за КМ новине да су последњи догађаји на северу Косова и Метохије - апсолутно поседица Бриселског и Вашингтонског споразума.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине