Вести:

уторак, 14. септембар 2021.

Још скоро хиљаду Авганистанаца стиглo нa КиМ, мoгуће је да ће ту и остати

уторак, 14. септембар 2021. | Уреднички колегијум 0

Још скоро хиљаду Авганистанаца стигло на КиМ, могуће је да ће ту и остати

У Приштину је јуче стигло још 971 избеглица који из Авганистана беже услед повлачења, како су многи назвали, највеће срамоте у историји војне силе те земље.

#Avganistan #Izbeglice #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti

Ово је за медије потврдила Јета Теља, шефица сепаратистичког "кабинета" и тзв. "виши политички саветник" илегалног "министра унутрашњих послова" косовских сепаратиста.

Међу авганистанским избеглицама се оправдано сумња да је интегрисан и одређени број исламских фанатика и муџахедина али колико, за сада је непознаница. Претпоставља се да је упрво због тога 810 тих избеглица смештено у непосредној близини америчке окупационе базе "Бондстил", уз још 161 њих који се налазе у самом Урошевцу који је најближи град.

Очекује се да ће косовски сепаратисти у оквиру капацитета којим располажу захваљујући агресији НАТО и њиховој потоњој окупацији јужне српске покрајине, примити укупно око 2.000 Авганистанаца.

Како се од самог почетка тврди, Авганистански држављани ће наводно остати на КиМ док се не уреди њихова документација за настањење у САД или било којој другој земљи чланици НАТО. Међутим, за то апсолутно никаквих гаранција нема као што нема ни труда у том смеру да се ти људи провере.

Како су то већ људи који су радили за америчке службе и цивилни сектор војске, ради се већ о вишеструко провереним особама те оваква фарса занајвећи део њих не би била потребна. Рећ је, очигледно, о нечем другом. Зна се да су Албанци са Косова и Метохије били највећи европски центар муџахедина и исламских фанатика док медији нису на пречац престали да говоре о томе. Управо то указује на директну могучност да ће Авганистанци и остати на територији Србије.


Међународне снаге предвођене Америком, које су деловале у Авганистану последњих 20 година, повукле су се из те земље крајем августа остављјући талибанима оржује довољно за једну комплетну армију а баш су талибани они који прете и смрћу кажњавају издајнике из својих редова, оне који су радили за Американце.
 
* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Србију не обавезују америчка ксенофобија и мржња према другачијима! - КМ Новине

Србију не обаезују америчка ксенофобија и мржња према другачијима! Као и обично, оно што је непопуларно у Србији, власт гледа да провуче испод медијског радара, или макар, да се што мање прашине подигне око тога. Тако је било и са изјавом из Стејт департмента о мигрантима из Авганистана.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Шиптари у Шведској на листи ''топ десет'' силоватеља по етничком пореклу - КМ Новине

Шиптари у Шведској на листи ''топ десет'' силоватеља по етничком пореклу #Šiptari #Albanci #Švedska #Silovanje #Nasilje #Zločin #izbeglica #Migranti #Evropa Истина која је шокирала Шведску, о етничкој припадности криминалаца, званично је истраживање чији су резултати, нажалост, махом остали у границама те земље o чему су писали само ретки медији у тој земљи а "КМ новине" преносе ову причу.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Беже Авганистанци, нека се припреме косовски Албанци - КМ Новине

Беже Авганистанци, нека се припреме косовски Албанци И не одмах, разуме се. Тај ће стампедо мало причекати, пошто чак ни ова конфузна и гротескна америчка администрација нема капацитет да све своје штићенике напусти и остави их на милост и немилост непријатељима у екстремно кратком року.Не сви, наравно.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине