среда, 22. септембар 2021.

Хоће ли Вучићев договор кроз Бриселски споразум, Србе са КиМ коштати живота?

Хоће ли Вучићев договор кроз Бриселски споразум, Србе са КиМ коштати живота?
Србин који је одбио да своје регистарске ознаке КМ замени онима са ознакама шиптарских сепаратиста, нашао се животно угрожен због тога.

Хоће ли Вучићев договор кроз Бриселски споразум, Србе са КиМ коштати живота?



Очевици с лица места су потврдили да је такозвана "косовска полиција" реагујући прекомерно и веома нервозно, уперила дуге цеви у возача, Србина, који је одбио да прихвати сепаратике регистарске ознаке за свој ауто. 

Такозвани "кососвки полицајци" који су заправо истренирани и добро наоружани Шиптари са јаким презиром и отвореном мржњом према Србима, покушали су да натерају возача да скине своје регуларне и да уместо њих постави илегалне шиптарске таблице. Када је одбио они су покушали да га извуку из аута а онда уперили цеви аутоматског оружја у њега.

Ово се догодило на адмнистративном прелазу Брњак који је парафирањем од стране Ивице Дачића у влади којом је председавао Александар Вучић, током Бриселског дијалога претворен у прави гранични прелаз између два дела Србије, њеног централног дела и Косова и Метохије. На овом месту ситуација је постала веома напета па се окупља све више људиа наоружани Шиптари и даље силом покушавају да натерају српске возаче да замене своје таблице.

Хоће ли Вучићев договор кроз Бриселски споразум, Србе са КиМ коштати живота?
У близини административног прелаза Брњак, тренутно.

Како је све ово највећа одговорност Александра Вучића, јер је он тај који је постигао договре са шиптарским сепаратистима, питање које све више брине српски народ на Косову и Метохији јесте - хоће ли их Вучићев договор коштати живота или "само" губитка идентитета?

Слика може припадати вести Косово и Метохија
У близини административног прелаза Брњак, тренутно.

Возача је од агресије наоружаних Шиптара спасила патрола КФОР-а која се ту "случајно затекла". Питање је колико ће патрола моћи да се "случајно затекне" на критичном месту и то КФОР-а, односно НАТО јединица, који је и бомбардовао Србију 1999. године управо како би шиптарским сепаратистима и омогућио да успоставе своју контролу?

Припадници специјалне јединице РОСУ су јутрос стигли на два прелаза на северу Kосова и Метохије са око 20 возила, од чега више од 10 блиндираних, преносе београдски медији.


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com
* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Д. Мировић: Срби не могу на КиМ са својим таблицама а Вучић гради ауто-пут од Нишa до Албаније (ВИДЕО) - КМ Новине

среда, 22. септембар 2021. | Уреднички колегијум Д. Мировић: Срби не могу на КиМ са својим таблицама а Вучић гради ауто-пут од Ниш до Албаније (ВИДЕО) Др Дејан Мировић, између осталог и аутор књиге "Бриселски споразум: хронологија и последице" објашњава за КМ новине да су последњи догађаји на северу Косова и Метохије - апсолутно поседица Бриселског и Вашингтонског споразума.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Пре Вучића, север КиМ је изгледао као било који други део Србије, а не овако - КМ Новине

"Када је потписао Бриселски споразум Александар Вучић је сепратистима предао и судство и полицији и телекоминикације и енергетику чиме је починио дело националне велеиздаје" Посета министра унутрашњих послова самопроглашене "републике Косово" Агима Велијуа северу Косова и Метохије, конкретно општини Зубин Поток, није ништа необично.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

З. Чворовић: Дешавања на северу КиМ су последица Бриселског споразума - КМ Новине

среда, 22. септембар 2021. | Уреднички колегијум З. Чворовић: Дешавања на северу КиМ су последица Бриселског споразума Власти у Београду не могу бити изненађене оваквом реакцијом из Приштине, пошто су закључивањем бројних споразума омогућили албанском руководству да без испаљеног метка протера државу Србију са севера Косова Данашњи догађаји на северу Косова и Метохије, који су дубоко узнемирили локално већинско српско становништво, очекивана су и закономерна последица споразума које је званични Београд закључио у последњих десет година у преговорима са властима тзв.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Нема коментара:

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.