Вести:

субота, 7. август 2021.

Важније је сачувати децу него их уписати у устaнoве где их иoнако уче погрешним стварима

субота, 7. август 2021. | Уреднички колегијум 0

Важније је сачувати децу него их уписати у установе где их ионако уче погрешним стварима

Поводом све веће хистерије коју у друштву изазивају промотери експерименталних вакцина, огласила и др Јована Стојковић, највећи борац за слободу избора а не присилну вакцинацију каква нам се намеће.

Важније је сачувати децу него их уписати у устaнoве где их иoнако уче погрешним стварима #DrJovanaStojković #Vakcinacija #Deca #Škola #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti



Из дана у дан јавност је бобмардована информацијама о присилном вакцинисању деце од септембра. Ово је страшно потресло родитеље који су забринути за здравље своје деце и не желе да власт у њих убризга експерименталне вакцине. Јоош и више због тога што се из дана у дан показује да вакцине и те како могу да наштете па чак и да изазову смртност код људи. Управо из тог разлога, како би се сакрили негативни ефекти и последица вакцина, није објављена анализа ни резултати последице вакцинисања.

У свом ауторском тексту за КМ новине у коме се по трећи пут обраћа Кризном штабу, др Јасмина Вучић Пеев се пита: "Где су наше статистике? Ни једна једина нуспојава поред милиона вакцинисаних? То је статистички немогуће. Зар се ту не ради о ПРИКРИВАЊУ ЕФЕКАТА ''ВАКЦИНАЦИЈЕ''?"

Fear of COVID-19 Outweighs Fear of Vaccine Side Effects

Влада Србије, попут многих у свету потчињена глобалистичким центрима моћи, окренула се против свог народа и застрашује га разним мерама за оне који се не буду вакцинисали, садржајем у који се сасвим оправдано сумња, и на тај начин повећали профит нарко-мафије и произвођача вакцина како се у јавности верује. С обзиром да више није у стању да народ застрашује евентуалним последицама, јер се показало да је све далеко од онога што се говорило, власт прети укидањем одређених права како би, наводно, сачувала права "привилегованих" то јест оних који су поклекли пред лажима система.



Једна од мера којима се прети јесте и забрана уписа деце у школе и друге установе које се баве њиховим чувањем и образовањем. Тим поводом огласила се и др Јована Стојковић, председник покрета "Живим за Србију" и највећи борац за слободан избор а не присилну вакцинацију. Она је на свом фејсбук профилу написала: 

"Апропо хистерисања око школа. Некада су деца живела у великим домаћинствима са браћом, сестрама, ујацима, теткама, у којима је постојала хијерархија која их је "самоваспитавала", а постојале су и обавезе.

Др Јована Стојковић
Већина је из великих породица излазила спремна за живот, вредна, психички стабилна, рано се осамостаљивала.

То што су нам "објаснили" да треба да родимо једно до двоје и да се одвајамо од свекрва под обавезно, успут да поштујемо сва идиотска "дечја права", довело је до тога да нам деца живе паразитским животом, и да је потребна "установа" да их забавља и "васпитава".
Односи у јаничарским камповима који се зову "образовне установе" су у соц-дарвинистичком духу и НЕ МОГУ, са све најбољим "стручњацима", да пруже васпитање као некада велика породица.
Зато не падајмо у транс и не чупајмо косу са главе ако нам деца тамо постану непожељна, јер се више, осим идиотске послушности и робовања, тамо немају чему ни научити".

Погледајте историјски видео који приказује српску децу, генерацију оних људе који су срушили Аустро-угарску империју. 





* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: Трећa сeрија питања Kризном штабу и пријава Тужилаштву за високо технолошки криминал - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Трећа серија питања кризном штабу и пријава Тужилаштву за високо технолошки криминал ' 'Председник'', AV је јавно изјавио да ће епидемија бити страшна на јесен 2021. Одакле му оваква сазнања? Да зажмуримо? Поглед само право? Онако како не смемо да гледамо на Косово?



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Вучић - Пеев: Друга серија виталних питања ''кризном штабу'' - КМ Новине

"Да ли је споредно урушавање средњих и малих привредника пут у поробљавање преко уништавања и најмањег личног суверенитета?" Hе добисмо одговоре на прву серију питања од виталног значаја за егзистенцију народа о томе -зашто су ''anti-covid-19'' мере предузете кад није било повећане смртности у 2020. ни на националном ни на интернационалном нивоу*?



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: Права питања ''кризном штабу'' који је криминалнији од Веље Невоље и спречавање АV да киднапује шок и окрене га на погрешну страну - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Права питања ''кризном штабу'' који је криминалнији од Веље Невоље и спречавање АV да киднапује шок и окрене га на погрешну страну "Нисте ли ви дизањем панике, лажним извештавањем продали вакцине народу као средство за враћање слобода?" На недавној конференцији ''кризног штаба'' сазнадосмо, случајно, да политичари одређују здраствене мере релативне за такозвану Ковид ''пандемију''.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине