Вести:

понедељак, 16. август 2021.

Авганистанци у паничном бекству падају са америчких авиона у лету (ВИДЕО)

понедељак, 16. август 2021. | Уреднички колегијум 0

Авганистанци у паничном бекству падају са америчких авиона у повлачењу (ВИДЕО)

У покушају да се спасу од освете Талибана због сарадње са америчком војском, Авганистанци у паничном бегу не ретко избаеру и смрт!

У покушају да се спасу од освете Талибана због сарадње са америчком војском, Авганистанци у паничном бегу не ретко избаеру и смрт!  #Avganistan #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti




На друштвеним мрежама се могу видети снимци америчких авиона којима Авганистанци покушавају да побегну заједно са америчким војницима у повлачењу. Паника и страх су их толико обузели да неки верују да могу да напусте авион држећи се за његова крила док лети. Оно што се на крају дешава је да просто падају са авиона а камере телефона то бележе што цео свет може и да види.

Одавно је познато да је - бити амерички непријатељ опасно, али да је бити амерички пријатељ још опасније.










Ситуација у Авганистану погоршала се последњих недеља, након што је почела офанзива талибана на велике градове. Талибани су у недељу преузели контролу над свим граничним прелазима. Током дана милитанти су ушли у Кабул и преузели контролу над председничком палатом. Истовремено, авганистански председник Ашраф Гани напустио је земљу како би, према његовим речима, „спречио масакр“. Портпарол политичке канцеларије Талибана Мухамед Наим касније је објавио да је рат у Авганистану завршен.



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Знаци урушавања америчке хегемоније - КМ Новине

Знаци урушавања америчке хегемоније Колумниста часописа „Нешенал интерест" Марк Кац навео је знаке да је америчкој хегемонији на планети дошао крај. Према његовим речима, у ери биполарног система међународних односа у свету међусобно две су се такмичиле велике силе - СССР и САД.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Зоран Влашковић: Јаче право окупатора од окупираног! - КМ Новине

Колико су фашизма до сада показали према српском Косову и Метохији Америка и део ЕУ!? Како то може да буде да Америка, Немачка, Енглеска..... имају јачи интерес на Косову и Метохији од Србије, чије је КиМ саставни део?



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Амерички масакр цивила у вијетнамском селу скриван до данас (ФОТО) - КМ Новине

Амерички масакр цивила у вијетнамском селу скриван до данас (ФОТО) Вијетнам, 16. марта 1968., регуларни амерички војници су упали у село Ми Лаи, око 500 цивила, пре свега жене и децу и стрељали их. Пре него што су их убили, део жена су силовали и унаказили их.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине