Вести:

уторак, 17. август 2021.

Беже Авганистанци, нека се припреме косовски Албанци

уторак, 17. август 2021. | Уреднички колегијум 0

Беже Авганистанци, нека се припреме косовски Албанци

Не сви, наравно. Само они који су служили интересима САД, која пуне 22 године држи под окупацијом јужну српску покрајину, и који су у овом периоду и у годинама које су му претходиле вршили етнички и верски мотивисане злочине.

Не сви, наравно. Само они који су служили интересима САД, која пуне 22 године држи под окупацијом јужну српску покрајину, и који су у овом периоду и у годинама које су му претходиле вршили етнички и верски мотивисане злочине. #Avganistan #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti



И не одмах, разуме се. Тај ће стампедо мало причекати, пошто чак ни ова конфузна и гротескна америчка администрација нема капацитет да све своје штићенике напусти и остави их на милост и немилост непријатељима у екстремно кратком року.

Али, време се скраћује, а догађаји убрзавају, тако да припреме не треба остављати за последњи час. Сцене са кабулског аеродрома опомињу.

Уместо излиставања дугачког списка остављања на цедилу „пријатељских“ режима и режимчића, од Латинске Америке до југоисточне Азије, а највећа тек следе, ево реченице Збигњева Бжежинског (1928 – 2017), једног од најзначајнијих архитеката америчког похода на исток, који ће се, уз сав труд и новац, ипак завршити неславно.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html


„Чињеница је да је Америка превише демократска код куће да би могла на страни бити аутократска. Ово ограничава употребу америчке моћи, посебно њене способности војног застрашивања. Никада досад није нека демократија поседовала међународну супремацију“ (Велика шаховска табла, издавачи ЦИД Подгорица и Романов Бања Лука, 2001, стр. 38).

Звучи уверљиво, зар не? Једино што баш и нема везе са стварношћу која је свима пред очима и сасвим јасно видљива. Али, какве то везе има? Америка може све. И да купи и да прода. И да отме и да дода. Једино што не сме себи да дозволи је да изговори истину и буде лојална.

Коме, после свега, није јасно све, никада му неће бити јасно ништа.

Драган Добрашиновић,
медији



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Авганистанци у паничном бекству падају са америчких авиона у лету (ВИДЕО) - КМ Новине

Авганистанци у паничном бекству падају са америчких авиона у повлачењу (ВИДЕО) У покушају да се спасу од освете Талибана због сарадње са америчком војском, Авганистанци у паничном бегу не ретко избаеру и смрт! На друштвеним мрежама се могу видети снимци америчких авиона којима Авганистанци покушавају да побегну заједно са америчким војницима у повлачењу.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НАТО бомбардовање Србије је геноцид - КМ Новине

Драматичан пораст броја оболелих од малигних болести у Србији као последици дејства 15 тона осиромашеног уранијума, колико је НАТО бацио на Србију Пораст оболевања, прво од леукемије и лимфома, а касније и од солидних тумора, са латентним периодом после бомбардовања, поуздан је показатељ да је разлог за то бомбадова ње Србиј е Не постоји праг - доза јонизујућег зрачења изнад које се индукуј е настанак рака, већ свака и најмања доза јонизујућег зрачења може да индукује и канцерогенезу и мутацију генома Током НАТО агресије на Србију 1999.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Знаци урушавања америчке хегемоније - КМ Новине

Знаци урушавања америчке хегемоније Колумниста часописа „Нешенал интерест" Марк Кац навео је знаке да је америчкој хегемонији на планети дошао крај. Према његовим речима, у ери биполарног система међународних односа у свету међусобно две су се такмичиле велике силе - СССР и САД.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине