Вести:

петак, 16. јул 2021.

Бинач: графит УЧК испред српске школе

петак, 16. јул 2021. | КМ новине 0

У јеку негативне кампање против српског народа на КиМ, још један инцидент – испред школе у селу Бинач, у општини Косовска Витина, исписан је графит УЧК.

У јеку негативне кампање против српског народа на КиМ, још један инцидент – испред школе у селу Бинач, у општини Косовска Витина, исписан је графит УЧК.  #Binač #Grafit  #UĆK #Teroristi

У саопштењу Канцеларије за Косово и Метохију наглашава се да је исписивање графита величање терористичке организације која је толико несреће нанела српском народу на Космету, узнемирила је Србе у селу Бинач.

Истиче се да том инциденту посебно даје на тежини то што се у близини места где је исписан графит налази и српска црква, трн у оку свим екстремистима на Косову и Метохији.





"Нема сумње да серија интензивних напада и инцидената долази као последица експлозивних изјава и оптужби на рачун Срба од стране политичара из Приштине. Говор мржње који генерише насиље на делу", оценила је Канцеларија за КиМ.

Пред заказани дијалог у Бриселу, Албанци сликовито показују да нису заинтересовани за успостављање нормализације односа са Србима, за верску и националну толеранцију, већ се готово свакодневно различитим средствима служе да покажу да не желе да деле простор са српским народом, закључује се у саопштењу.



* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Навршава се 23 године борбе и трагања за истином и правдом - КМ Новине

Навршава се 23 године борбе и трагања за истином и правдом терористичке ОВК Хашима Тачија, Кадри Весељија и осталих.Најављено обележавање 23 године од масовног киднаповања и убиства 84 лица српске националности на територији општине Ораховац Удружење породица киднапованих и несталих лица на Косову и Метохији 18. јула 2021.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Џихад код Албанаца са Косова и Метохије непрестано јача, угрожава читав Балкан - КМ Новине

Џихад код Албанаца са Косова и Метохије непрестано јача, угрожава читав Балкан Џихадисти вршљају по Западном Балкану, пре свега Косову и Метохији одакле је више од 300 екстремиста са Косова и Метохије ратовало на страни те терористичке организације!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Шиптари српског дечака на КиМ ударали и шутирали по глави, покидали ланац с крстићем и газили га - КМ Новине

Шиптари српског дечака на КиМ ударали и шутирали по глави, покидали ланац с крстићем и газили га Малог Николу Перића (13) у селу Гојбуља код Вучитрна, синоћ је напала група непознатих Албанаца. Никола је примљен је у Клиничко - болнички центар у северни део Косовске Митровице, а након санирања задобијених повреда, задржан је ради даљег испитивања.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: РТС    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Бинач: графит УЧК испред српске школе

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине