Вести:

четвртак, 17. јун 2021.

Тзв. ''ветерани'' терористичке УЋК се не осећају сигурно због Срба ''ни у држави коју су изградили''

четвртак, 17. јун 2021. | Уреднички колегијум 0

Тзв. ''ветерани'' терористичке УЋК се не осећају сигурно због Срба ''ни у држави коју су изградили''

Организација такозваних "ратних ветерана" терористичке "УЋК" у Пећи затражила је да "влада" шиптарских сепаратиста предузме хитне мере поводом чина "провокације" Србије кроз постављање српске заставе на осматрачници на Kошарама“, преносе шиптарски медији.

Организација такозваних "ратних ветерана" терористичке "УЋК" у Пећи затражила је да "влада" шиптарских сепаратиста предузме хитне мере поводом чина "провокације" Србије кроз постављање српске заставе на осматрачници на Kошарама“, преносе шиптарски медији.  #Karaula #Košare #Zastava #Učenici #gimnazija #Кosovska #Кamenica #osvojili #prvo #mesto #zlatnu #medalju #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti  #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev





Такозвани "ветерани" ове терористичке формације захтевају хитну реакцију од сепаратистичких власти и "свих безбедносних структур"а поводом постављања српске тробојке на караули Kошаре.

На свом Фејсбук налогу су навели:




 

"Влада Kосова и безбедносни органи сигурности треба да предузму мере и заувек зауставе овакве појаве и казне починиоце. Иначе, шта нам преостаје? Да одустанемо од државе коју имамо, јер се ни у држави коју смо сами изградили не осећамо сигурно", наводи се у саопштењу.



На Инстаграм налогу Kараула Kошаре објављена је фотографија српске заставе која је истакнута поводом 22. годишњице од завршетка битке на Kошарама.

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com
* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Зоран Влашковић: У четири града Србије - Косовској Митровици, Београду, Нишу и Неготину, мурали у част херојима са Кошара - КМ Новине

Погинули војници на караули Кошаре, на српскоалбанској граници у 78 дневном НАТО бомбардовању Југославије 1999. године, и годину дана раније, још увек немају заједнички споменик, који заслужују поодавно. Мурали признање од народа и сабораца Ипак, поједини градови се херојима са Кошара одужују давањем улица у неким општинама али, оно што је посебно заслужно, хероји са Кошара су добили мурале у Косовској Митровици, Београду, Неготину и Нишу.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Списак свих погинулих јунака са Кошара - КМ Новине

хероји су сви који су те године дали животе за Србију. А зашто се онда Кошаре посебно спомињу? Караула Кошаре била је најтежа тачка за одбрану Косова и Метохије од продора Ослободилачке војске Косова (ОВК). А на њу су послати младићи који су те године служили редован војни рок.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

На караули Кошаре осванула српска тробојка - КМ Новине

На караули Кошаре осванула српска тробојка На фотографији која је објављена на Инстаграм страници посвећеној јунацима са Кошара, види се српска тробојка која се на рушевини карауле вијори међу многим албанским заставама које су подеране. , преносе Вечерње новости .





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине