https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

недеља, 13. јун 2021.

У пуцњави на Ибру у Косовској Митровици рањена једна особа

недеља, 13. јун 2021. | Уреднички колегијум 0


У пуцњави на Ибру у Косовској Митровици рањена једна особа

Једна особа рањена је у пуцњави ватреним оружјем у Косовској Митровици и налази се у болници.

Једна особа рањена је у пуцњави ватреним оружјем у Косовској Митровици и налази се у болници. #Napad #Ranjen #KosovskaMitrovica #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti  #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev


Инцидент се догодио данас око 10.30 часова док је жртва пецала на реци Ибар, у близини моста који раздваја јужни и северни део Косовске Митровице, саопштила је тзв. "косовска полиција".

За сада нису познате ближе околности као ни повод овог догађаја.

* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

У Косовској Митровици Шиптари под фантомкама претукли Србина - КМ Новине

Младић српске националности претучен је ноћас у Косовској Митровици од стране непознатих Шиптара нападача и пребачен је у Клиничко болнички центар али медији врло штуро извештавају о овоме. Отац жртве је изјавио полицији да је младић нападнут у улици Луја Браја од стране три лица која су имала фантомке на глави и говорили су албански језик.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Избоден Србин у Косовској Митровици a ''Српска листа'' промовише шиптарску власт - КМ Новине

Избоден Србин у Косовској Митровици a ''Српска листа" промовише шиптарску власт #Srpska_Lista, #Kosovska_MItrovica #Izboden #Dečak #Srbin #Косово #Метохија #Србија #Štrpce #Kosovo Metohija #Srbija Српски дечак избоден је јуче када су га напали албански дечаци у близини моста преко реке Ибар у северном, српском делу Kосовске Митровице. Починиоци су приведени у станицу такозване "косовске полиције".ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Поводом учесталих напада на Србе у Косовској Митровици! - КМ Новине

субота, 22. април 2017. | КМ новине Срби на северу Косова и Метохије не страдају само од стране албанских насилника и злочинаца већ су и жртве политичког терора у режији председника Владе Александра Вучића.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.