Вести:

понедељак, 14. јун 2021.

Злочинац је све немилосрднији

понедељак, 14. јун 2021. | Уреднички колегијум 0

Злочинац је све немилосрднији

Kако је амерички дипломата Метју Палмер, српски зет, сарадњом са шизофреним Вучићем разбио Србију, уништио опозицију и сурово пљачка једну од најсиромашнијих земаља у Европи.

Kако је амерички дипломата Метју Палмер, српски зет, сарадњом са шизофреним Вучићем разбио Србију, уништио опозицију и сурово пљачка једну од најсиромашнијих земаља у Европи. #MetjuPalmer "Vučić #Mito #Kriminal #Korupcija #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti  #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Метју Палмер / уредиле: КМ новине






  • Беспризорни амерички дипломата, огрезао у криминалу, корупцијом се позиционирао у Стејт Департменту, згрћући огромно богатство, све претећи америчким ракетама и нестанком са лица земље малих народа, којима је наметнуо диктаторе које америчка Обавештајна заједница описује као најгоре криминалце на планети, опасне и по америчке националне интересе. Да ли ћемо ћутке чекати да нас овај суманути криминалац све подави, или ћемо наћи начина како да му станемо на реп.

Пише: Милица Грабеж




Kад је тек дошао на власт, као министар одбране, Вучић је организовао шверц оружја и војне опреме у Либију. Посао, вредан 40 милиона долара, договорен је уз посредовање једне америчке адвокатске канцеларије, која иначе сервисира стотинак оф шор компанија чији власници су држављани Србије.

Роба је из Србије пребачена у војно складиште Гробник, код Ријеке. Тамо је претоварена на брод, који је требало да је превезе до Триполија. Америчке службе су откриле тај шверцерски канал. Под присмотром су држале брод натоварен српским наоружањем. Нису хтеле да одмах реагују, већ да га пусте да се изврши примо-предаја, како би открили ко је крајњи корисник. Међутим, Метју Палмер је обавештен шта се спрема. Информације о томе је продао Александру Вучићу.

Вучић је зауставио акцију. Брод је у ријечкој луци два месеца чекао сигнал за пловидбу. Kад су схватили да им је акција проваљена, америчке службе су реаговале, заплениле брод и цео товар. Иако су имали податке ко је пребацио оружје и закупио брод под бразилском заставом, истрага је усмерена само према купцима из Либије. Вучић је хитно иницирао расписивање ванредних парламентарних избора, како би се склонио с места министра одбране и заштитио преласком на функцију премијера.







Приликом посете Вашингтону 2015. године, Вучић је у незваничном саслушању агентима ФБИ рекао да има посредна сазнања о том шверцерском скандалу. Одговорност је пребацио на свог кума Александра Николића, који је тада био на функцији државног секретара у Министарству одбране. Николић је принуђен да се повуче из политике и Вучићевог окружења, али, паметнији од Вучића, на време је проценио да ће на изборима за председника САД-а победити Доналд Трамп, па се прикључио екипи Kорија Левандовског, шефу његовог изборног штаба.

Вучић и Николић су избегли одговорност. Задржали су само аванс од 20 милиона. Kад су Либијци тражили да им се испоручи оружје или врати новац, Вучић је преговоре препустио Оливеру Потежици, амбасадору Србије у Либији. По Вучићевом наређењу, Потежица је отезао преговоре, обећавајући купцима да ће добити робу чим се стекну услови за њен транспорт. Либијци нису имали довољно стрпљења. Kиднаповали су двоје радника српске амбасаде. Пошто ни тада нису добили новац, прво су убили њих, а потом и Потежицу.

У том послу није профитирао само Вучић, него и Палмер. Вучић се жалио како је Палмеру морао да исплати два пута по два милиона долара. Један хонорар за информације, које му је продао, а други за ћутање.

Таква врста сарадње је настављена и у случајевима ликвидација Вучићевих политичких противника Владимира Цвијана и Оливера Ивановића. Палмер је, за прикривање учешћа Вучића у њиховом убиству, узео пет милиона долара. Чак се и хвалио пред једним српским политичарем како су Срби говна и да Вучићу не могу ништа, а зна се да је убио Оливера Ивановића и да ЦИА стоји иза њега.

Иако зна за све Вучићеве крваве послове, Метју Палмер не крије подршку коју даје српском диктатору. Дипломатама земаља Европске уније, па и лидерима српских опозиционих странака Палмер отворено говори да Вучић заслужује подршку јер под његовом владавином „нема масовних гробница као у време Слободана Милошевића и масовних убистава на београдским улицама као у време Зорана Ђинђића”.




  ЧИТАЈТЕ МАГАЗИНА ТАБЛОИД 




Приликом последњег сусрета с Вучићем, Палмер га је обавестио да више неће моћи да га штити од оптужнице, која би ускоро могла да буде подигнута пред Хашким трибуналом. Хашко тужилаштво је још 2013. године ковертирало оптужницу, коју је против Вучића поднео Александар Стефановић, бивши сведок Тужилаштва у поступку против Војислава Шешеља. Стефановић је оптужио Вучића да га је подмитио како би променио исказ на суђењу Шешељу. Вучића, који је био шеф тима за одбрану Шешеља, сумњичи још неколико сведока Хашког тужилаштва, који тврде да им је он претио и подмићивао их како би променили исказе. Вучић је недавно и јавно признао да му се прети суђењем пред Механизмом хашког трибунала, који је надлежан за суђења по оптужницама за непоштовање суда.

Два су човека крива за смрт Србије. Тони Блер, бивши премијер Енглеске, данас адвокат и поменути Палмер. Преко Блера, уз помоћ Палмера, тужилац Серж Брамерц је исплаћен од Вучића, да се оптуженима Петру Јојићу, Вјерици Радети и Јови Остојићу суди у Србији, због утицаја на сведоке. Тај договор Вучић није спровео.

Метју Палмер је ожењен Српкињом из Београда Даницом Дамјановић. Да би јој сачувао главу преселио је Даницу у вилу на мору, у Добрим водама код Бара.

Да би постао утицајан човек у спољној политици САД-а, Палмер деценијама прима новац од источно-европске службе. Подмићује функционере Стејт Депармента. Обично почиње са малим поклонима (као знак мале пажње), па их зналачки увлачи у свој брлог, добија јако важне информације.

Успео је да у прљав посао увуче државног секртетара Мајка Помпеа. Без преседана је састанак Вучића и његовог адвоката Блера у Уједињеним Нацијама са Палмером и Помпеом. Састанак је сниман и Вучић је понудио 200 милиона евра, да буде заштићен од Трампове администрације. Новац је уплатио Вучићев брат Андреј. Истог дана Помпео је именовао Палмера за протектора на Балкану, задуженог да сатре Србију, онако како то Вучић жели! Сутрадан је председник Трамп та овлашћења пренео на Ричарда Гренела, тадашњег амбасадора у Немачкој, да би спречио Помпеа, члана своје администрације, да тешко компромитује владу САД-а.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Логистичку подршку Палмеру пружала је госпођа Ђина Хаспел, која је наследила Помпеа на месту директора ЦИА. Све важне информације Палмер продаје Вучићу преко посредника, тако да српски тиранин зна шта му се спрема, да постоји могућност да буде ликвидиран. С друге стране, сви послови Палмера и Вучића су задокументовани, као и количина новца коју је згрнуо разроки крмак из Стејт Департмента.


Kолику је штету г. Палмер направио интересима Сједињених Држава на Балкану, а својом шпијунском активношћу и у другим деловима света, сасвим сигурно, зна Обавештајна заједница ове земље.

А Србију ће, без бурета барута, спалити амерички криминалац Метју Палмер.

Имамо ли право да га приведемо правди. Макар личној правди.





* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Вучићев режим учествује у стварању Велике Албаније - КМ Новине

Иван Максимовић: Вучићев режим учествује у стварању Велике Албаније Одборници Скупштине општине Бујановац, њих око 20-так, 21. априла ове године изгласали су, усвојили предлог и приступили Заједници албанских општина у региону. Поред Бујановца у тој заједници чији је центар у Тирани, налазе се још и Прешево, Тетово, Приштина и Улцињ.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

По плану Вучићеве издаје - Припрема за коначну предају Срба са КиМ сепаратистичким ''институцијама'' - КМ Новине

Србија по први пут у својој новијој историји има човека који је спреман да са највише државне позиције потпише све оно што непријатељи Срба прижељкују. Повратак из Рашке на Косово и Метохију представља својеврсну екскурзију кроз најважније историјске промене овог дела Србије данас. Тамо где их никада није било Албанце ћете сусретати на сваком кораку.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

ВАНРЕДНА ВЕСТ: МУП Србије управо затворио штампарију ''Таблоида'' и угасио тај часопис - КМ Новине

Лист за борбу против мафије - Таблоид, управо је претрпео тежак ударац јер је затварњем штампарије онемогућено даље штампање овог часописа! Насловна фотографија: део насловне стране Магазина "Таблоид" Саопштење Магазина "Таблоид" Редакција Магазина Таблоид обавештава јавност да је данас, 18. септембра 2014.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине