Вести:

недеља, 30. мај 2021.

''Вучић сигурно потписује косoвску независнoст'' (ВИДЕO)

недеља, 30. мај 2021. | КМ новине 1

''Вучић сигурно потписује косoвску независнoст'' (ВИДЕO)

Бићу апсолутно под највећим притиском, проказан и жигосан, али одмах да вам кажем - нећу да потпишем признање независног Косова - рекао је на седници ГО СНС, Александар Вучић, додавши да мора да учествује у дијалогу са Приштином, али и да жели компромис.

Бићу апсолутно под највећим притиском, проказан и жигосан, али одмах да вам кажем - нећу да потпишем признање независног Косова - рекао је на седници ГО СНС, Александар Вучић, додавши да мора да учествује у дијалогу са Приштином, али и да жели компромис.  #Vučić #Izdaja #Potpis #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti
Фото: Илустрација



Међутим, за некадашњег в.д. градоначелника Београда и функционера Демократске странке, Зорана Алимпића, који поучен досадашњим искуством са изјавама Вучића, који је својевремено тврдио да се неће кандидовати за председника Србије, па је то на крају ипак учинио, Вучићеве речи са седнице ГО СНС су знак да ће урадити супротно.



- Потписује, сигурно - кратко је прокоментарисао Алимпић на Фејсбуку.

На то указује и кључна реч која се стално провлачи кроз Вучићеве изјаве о Косову и Метохији "компромис". Иако нико у Србији, сем Вучића, не зна шта би био компромис по питању решења косовског проблема, а он га не саопштава, шта год он на крају био, Вучић ће потписати.


Дакле, ако се јасно зна став косовских Албанаца, али и Вучићевих најближих светских пријатеља, о косовском питању, онда би и компромис, како ће то Вучић да представи српској јавности, свакако укључио независност јужне српске покрајине.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Очигледно је да Вучићу истиче време, али и кредит код најутицајнијих представника међународне заједнице, који су му дали поверење да стави тачку на косовски проблем, зато је изузетно нервозан и понавља полуистине и лажи како је бивша власт крива за стање на Косову, а заправо припрема јавност за оно на шта Алимпић указује.

Овако су грађани Београда одговорили на анкетно питање нашег портала "Да ли ће Александар Вучић признати независност Косова у Америци?"



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Вучићев режим учествује у стварању Велике Албаније - КМ Новине

Иван Максимовић: Вучићев режим учествује у стварању Велике Албаније Одборници Скупштине општине Бујановац, њих око 20-так, 21. априла ове године изгласали су, усвојили предлог и приступили Заједници албанских општина у региону. Поред Бујановца у тој заједници чији је центар у Тирани, налазе се још и Прешево, Тетово, Приштина и Улцињ.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Српска листа лопова и издајника - КМ Новине

Антиполитичка клима коју је, успостављањем диктатуре, створио Александар Вучић ништа добро није донела Србима на Kосову и Метохији јер јој циљ и није био то већ искључиво издаја и пљачка.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Вучић у интервјуу за "WSJ" најавио брисање Косова из Устава! - КМ Новине

Домаћи медији у потпуности су игнорисали Вучићев интервју за амерички "Wалл Стреет Јоурнал" у којем је најавио брисање Косова из Устава Србије. Вучићева скандалозна изјава да ће покренути иницијативу за брисање Косова из Устава Србије зарад европских интеграције изгледа да није посебно интересантна домаћим медијима - намерно или случајно, просудите сами.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Директно.рс    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Анониман30. мај 2021. 06:57


    Људи моји, Срби, Ђурђевдан, хајдучки састанк дође... време је!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине