Вести:

понедељак, 31. мај 2021.

Бајкер за којим се трагало на КиМ пронађен, породица огорчена на тзв ''Косовску полицију''

понедељак, 31. мај 2021. | КМ новине 0

Бајкер за којим се трагало на КиМ пронађен, породица огорчена на тзв ''Косовску полицију''

Иван Милошевић, бајкер из Београда који је на личну иницијативу из Београда пошао на Косово и Метохију, а за којим се трагало, пронађен је.

Иван Милошевић, бајкер из Београда који је на личну иницијативу из Београда пошао на Косово и Метохију, а за којим се трагало, пронађен је. #Бајкер #Иван #Милошевић #Пронађен #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti  #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev

Милошевић је слетео у провалију код места званог Дудин крш између Косовске Митровице Звечана куда пролази главни магистрални пут. Од тада, 25. маја, до данас се ништа није знало о њему и водила се потрага. Информација се брзо ширила друштвеним мрежама али су ипак протекли дани док није пронађен.

Како је породица обавестила јавност Милошевић је пронађен "захваљујући личној потрази Иванових пријатеља из Грачанице и родитеља уз велику помоћ српских бајкера из косовске Митровице који су га и пронашли".

Милошевић је задобио прелом кључне кости и ребара, налази се на интензивној нези, али је ван животне опасности.

Породица је такође нагласила да је такозвана "Косовска полиција много заказала и показала велику нестручност" због чега су родитељи јако огорчени!




Но, ова служба под контролом шиптарских сепаратиста издала је њихово саопштење које су пренели медији на српском са Косова и Метохије а који раде у интересу великоалбанског лобија промовишући сваку њихову службу па и намеру. 

Тако је јављено да је Милошевића "пронашла" и до болнице превезла патрола ове "полиције" из Звечана након што је "примила информацију из базе у Митровици" (обратите пажњу, про-сепаратистички медији не наводе да је реч о Косовској Митровици јер то није у интересу сепаратиста). Патрола је тамо затекла "групу људи" како су штуро навели. Реч је управо о људима који су и пронашли Милошевића али то, наравно, није наведено јер би се тиме потврдила нестручност и незаинтересованост ове службе за несреће и потребе који Срби имају.


Из досадашњег искуства се недвосмислено може тврдити да чак и тамо где су припадници те службе Срби, ова служба ради против основних животних интереса Срба, не само политичких, јер је основни наратив отежати живот Срба на КиМ и натерати их да се одселе. Зато припадници тзв. "Косовске полиције" не ремете албанску агенду јер би тиме угрозили своје радно место а такво понашање подстиче и режим у Србији који додатно финансира полицајце да не раде ништа.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Један од про-шиптарских медија са севера КиМ на српском језику, који је саопштење тзв. "косовске полиције" илустровао фотографијом из архиве која приказује патролу у акцији чиме се читаоци наводе на погрешан закључак, пише да су се и њиховој редакцији јавили сведоци који су потврдили да су видели мотоциклисту у провалији али не наводе шта је редакција учинила да провери да ли је то он или да барем обавесте ову службу.


* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

''Вучић сигурно потписује косoвску независнoст'' (ВИДЕO) - КМ Новине

''Вучић сигурно потписује косoвску независнoст'' (ВИДЕO) Бићу апсолутно под највећим притиском, проказан и жигосан, али одмах да вам кажем - нећу да потпишем признање независног Косова - рекао је на седници ГО СНС, Александар Вучић, додавши да мора да учествује у дијалогу са Приштином, али и да жели компромис.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Српску децу на Косову и Метохији нема ко да штити - КМ Новине

Наставићемо да чекамо. Биће нас све мање и бићемо проблем свима, али чекаћемо. Колико дуго не знам, али знам, верујем, да ће Срби на Косову и Метохији дочекати слободу Крајем осамдесетих година прошлог века враћала сам се са другарицом из школе. На улици, на самом излазу из града напала нас је група Албанаца.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Албанске нападаче на српског дечака (16) са КиМ, штити тзв ''косовска полиција'' - КМ Новине

У ноћи 30. марта српски дечак М.М. (16) из села Могила крај Клокота нападнут је на самом улазу у своје двориште. Претучен је те су му нанете и телесне повреде али је пуштен кући на даље лечење.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине