Вести:

четвртак, 1. април 2021.

О непотребно насилном и спектакуларном упаду у стан породице Стојковић - протест у току (ВИДЕО уживо)

четвртак, 1. април 2021. | Уреднички колегијум 0

Инспектори су непотребном и прекомерном силом покушали да уђу Стојковићима у стан а када су они рекли да не могу да их неће пустити без адвокта тек тада су застали, каже Владимир Стојковић.

Инспектори су непотребном и прекомерном силом покушали да уђу Стојковићима у стан а када су они рекли да не могу да их неће пустити без адвокта тек тада су застали, каже Владимир Стојковић. #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev

Владимир је затим почео да снима и да то преноси уживо рекавши "нећете да радите у мраку". Тада је настао проблем јер је због тога подигнута оптужница и против њега због наводног "ометања службеног лица у покушају" иако има законско право да их снима док су на дужности.

Владимир је пуштен да се брани са слободе али су др Јована Стојковић и други задржани у притвору. Након тога је дао изјаву у којој је испричао како је текао претрес и како су у Тужилаштву уживали водећи овај процес што је он као психолог то лако могао да препозна.


Снимак упада у стан породице Стојковић који показује потпуно непотребну употребу силе и спектакуларног иживљавања над онима који се противе режиму.


У овом тренутку почиње протест испред Председништва којим се изражава противљење притисцима и терору од стране режима а против оних који износе истину у јавност поводом штетности вакцина и упозоравају на њих.



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

ЛИНЧ ФАРМАКОМАФИЈЕ НАД ДР СТОЈКОВИЋ; Мајку вишедетне породице терају са посла (ВИДЕО) - КМ Новине

ЛИНЧ ФАРМАКОМАФИЈЕ НАД ДР СТОЈКОВИЋ; Мајку вишедетне породице терају са посла (ВИДЕО) #Dr #Jovana #Stojković #Vakcine #Farmakologija #Autizam #Farmakomafija #Srbija Док се режим у својој медијској пародији згражава и лажно брине за жене (углавном СНС "тајкунке"), у исто време фармакомафија спроводи истински линч над угледном лекарком др Јованом Стојковић, која је и поред свих претњи стала у одбрану родитеља да сами одлучују о томе да ли њихово дете треба или не да прими ММР вакцину.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Тужилаштво одобрило силовање и линч др Јоване Стојковић! (ФОТО) - КМ Новине

Тужилаштво одобрило силовање и линч др Јоване Стојковић #др #Јована_Стојковић #Линч #Тужилаштво #Пресуда Јуче је заменик јавног тужиоца, Г-дин Драган Даниловић, по скраћеном поступку - одбацио кривичну пријаву др. Јоване Стојковић, председнице покрета "Живим за Србију", образлажући одбачај кривичне пријаве уз "аргумент" да таква претња код жртве није могла да изазове страх.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

СКАНДАЛ: На суђењу др Јовани Стојковић читали већ откуцани записник (ВИДЕО) - КМ Новине

СКАНДАЛ: На суђењу др Јовани Стојковић читали већ откуцани записник (ВИДЕО) #др #Јована #Стојковић #Суђење #Скандал #Вакацине #Опасност #Здравље Због отривања чињенца и упозоравања јавности на опасност од вакцина, као и залагање за добровољну а не присилну вакцинацију, фармакомафија је покренула поступак против др Јоване Стојковић.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине