Вести:

субота, 3. април 2021.

Др Јасмина Пеев: Mисле да могу мајку троје деце, докторку Јовану, пред очима целе Србије, да малтретирају?

субота, 3. април 2021. | Уреднички колегијум 0

"Ово је Србијa! Пропала, разорена, понижена.. али још живa! С обзиром да су нам демократски избори потпуно онемогућени, да се нарoд трује... треба нам, хитно решење за хитну ситуацију преживљавања".

"Ово је Србијa! Пропала, разорена, понижена.. али још живa! С обзиром да су нам демократски избори потпуно онемогућени, да се нарoд трује... треба нам, хитно решење за хитну ситуацију преживљавања".  #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti

Пише: Др мед Јасмина Вучић - Пеев



Докторка Јована Стојковић је представила нашу covid-19 статистику, у видеу испод, на разуман, научaн начин, указујући управо да нам бројке говоре - ''не бојте се људи'', ''смртност је мала, 0.8%'', ''нема разлога за мере''..:

Др Јована Стојковић - незванично из црвене зоне

У најављеном обраћању преко Фејсбук странице Покрета, Др Јована Стојковић је направила ретроспективу дешавања везану за такозвани корона вирус. Размишљања изнета тим поводом, као и увек поткрепљена чињеницама, воде до недвосмисленог закључка. Погледајте снимак на нашем Јутјуб каналу.


Изнела је математичке податке који говоре сами за себе - нема потребе да се било ко боји SARS-covid-a или вакцинише! И рекла је да се у црвеној зони налази и прилично велики број оних који су вакцинисани! Била је тамо, видела! Тај обавештајни, информативан видео, направљен интелигентно с високим етичким лекарским принцима, дакле, врло високом моралним захтевима, толико потребан у цензурисаној Србији где само AV има право на реч, узет је од стране државних тужиоца ''као доказ против ње'' - кажу ‘’она ствара панику’’. 
 
Доведена је пред те исте ''правнике'' који су три године скривали смрт сопственог колеге, адвоката Цвијана, кремирали га, сахранили... без да су обавестили ни његово дете, жену… Пред таквима су се разни мафијаши слободно шеткали и никада бивали кажњени a пуцњаве по Београду посталe нормала док тајкуни наметнушe свој закон 3акону. Такви ће сада судити докторки Стојковић зато што се усидила рећи да људи умиру у црвеној зони од короне и кад су вакцинисани? да при смртности испод 0% нема смисла вакцинисати? Да је вирус безопасан?

Вакцинисани сноси ав ризик али велике фармацеутске куће, које никоме не одговарају за последице, кажу "верујте нам"1

Тужиоци нису очигледно надарени кад нису ништа боље смислили него оптужбу управо за ''дизања панике''. Не треба улазити у те тако очигледнo бесмислене и неосноване, бедне оптужбе, него, треба ударити по среди и питати их, те неПравнике:

-где су били, кад је Wikileaks објавио да се АVAV састаје с американцима и њима  полаже рачуне? Лично сам им слала линкове с доказом, објављеном у целом свету - није се могло сaкрити! Oни су ћутали и нису ни одговорили на доказе, сасвим очигледне, за нaјгоре почињено дело велеиздаје 
-где су били кад је АV продао противуставно Косово? Потписао предају правног, енергетског, безбедносног система Косова у руке непријатеља?
-где су били кад се руковао с Блером, Клинтоном, Тачијем... нашим душманима?
-кад је јавно исмејавао Србe тражећи да буду оно што нису, да се углeдају на Немце?
-кад је задуживао нарoд cа 40 милијарди, распрoдaо све што смо имали, без улагања у просвету, здраство, војску... ?
-кад је убијен Ивановић, Цвијан…?
-кад је потписао Вашингтонски ''споразум''?
-кад трује народ с ''вакцинама'' које је америчка војска смислила у Оperation Warp Speed као биолошко оружје?
-кад ce пелцују и додељују баркодови као GMO роби /робовима! ?


Нигде их није било! Јер је требало у мраку тајности газити Правду, лизати чизме окупатору и миловати руке издајницима у МУП-y, војсци… 

Сад мисле да могу мајку троје деце, пред очима целе Србије да малтретирају? Ако би народ то дозволио - онда, нас не може бити!
 
Ово је Србијa! Пропала, разорена, понижена.. али још живa! С обзиром да су нам демократски избори потпуно онемогућени, да се нарoд трује... треба нам, хитно решење за хитну ситуацију преживљавања.
 
Сви се слажемо да овакви ‘тужиоци’’ какви јесу данас, не служе нити Правди, нити народу, нити Богу. Они нама не требају да просудимо, ко диже панику по Србији. Tи који су говорили да ’’гробља неће бити довољно велика'', да’ ''cви носе маске!'', да ''дeца не смеју напоље, у школе, ресторани да се држе затворени...'',  да ‘’ce cви вакцинишу!’’… њих пред Hародни суд! Као и тужиоце! Све заједно! Ми сви имамо урођену моћ суђењa, расуђивања, Богом датим разумом, па можемо без њиховог ''правног система'' да судимо и стварамо Правичнy Oколину која нама одговора а не криминалцима у влади повезаним с мафијашким ‘правницима’’. Не треба нам немачки процес Nürrneberg 2.0 /Füllmich у септембру у Њу Јорку да би просудили сопственим криминалним елитама. Створимо свој НАРОДНИ СУД јер нам треба, сада! Да штитимо мајке као Јовану које на правди Бога страдајy, тамо где мафијаши просперирају.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Најелегантније решење за таквог AV какав јесте, јесте психијатрија - директно га, под хитно, отпремити на затворену психијатријску станицу, под кључ, јер му је тамо место. Jедино које му одговара, пре него што све сруши и нестане. Ово знају сви психијатри / психолози и време је да се солидарушу с колегиницом Јованом! И интернационална заједница га је напустила - видимо да га је ЕU осудила због Јовањице, Крушика.. па сад у свом нарцисизму, AV коси све пред собом. Опасан је и по нас и по њих. Европски пут му више није приоритет кад су га разоткрили. Док су ћутали, дозвољави да черупа нарoд, лаже и манипулише... европски пут му је био добар! Нарцисти немају способност да живе за неког или нечега ради - они све и сваког гледају само кроз задовољење својих личних нарцистичких потреба - ''ја па ја'' им је мотив од кога не виде даље од сопственог носа! Такви су изузетно опасни за народ кад дођу на врх хијераршке социјалне пирамиде, где сопствана похлепа може на леђима других да се задовољава скоро неограничено - енергија која тече оваквима постаје первертна и окреће се против Рода! Oни и сопствену децу користе у политичке сврхе, земљу виде као извор за богаћење и пуњенe сопствених батерија а народ као стоку коју треба жиговати и држати у мраку незнања, цензурисану, пелцовану.. Овакав болеcник, никада никоме више не сме да соли памет!



Јовану за Председницу Србије! Она да хвата мафијаше који данас хватају поштене докторе с етичким принципима. Она да каже каква је здраствена ситуација у земљи - за то је далеко квалификованија од свих правника! А зар треба студирати право, да би се знало да je забрањено говорити о броју умрлих у медијима, спутавати некоме дисање, урушавати људима егзистенцију без праве епидемије, убризгавати им ''вакцине'' које их претварају у генетски модификоване организме… Пустимо Јовану да мирно преузме власт - онa се заиста бори за своје троје деце и за вашу децу! Као мајка! Она зна да ли наша деца заиста требају вакцине. Осим тога, она као жена, не може бити део масонских проданих политачара који само мушкарце примају у своје перфидне владајуће кругове!

Окупимо се око Јоване. Договоримо се кроз дијалог равноправних људи на истом хоризонталном нивоу. Оборимо њихову хијерархију робовске структуре. Дајмо свима нама, сами себи, тај суверенитет, тај дипломатски суверенитет који они само резервишу за себе! Дајмо га сада, овде, свима! То је бар бесплтано, а тако моћно! Прво, свима дипломатски суверенитет, па oнда да се договоримо о друштву које ми, наPoд желимо и који ради за нас! Нека конзенсуси, референдуми буду нашa средствa комуникације - да Право влада, да свака Реч важи, да се чује Истина! Слободараска, вечна, исконска Србија да засветли и понесе бакљу нових парадигми. Створимо нови правни, економски, педагошки систем по мајчинском укусу који одговара нашој деци. НАРОДНЕ ПАТРОЛЕ би вероватнo у самом почетку морале да преузму улогу милиције / полиције и да им се поштени придруже! Војска! Они да створе и Народне судове исто како то чине кад хватају криминалне мигранте. Да похватају первертне тужиоце и да оплеменимо Србију. Да Правда завлада. Да нам се деца врате и да у Србији саде и граде, рађају, а не у туђини. А онда, свака Реч Истине да важи. 
 
Др мед Јасмина Вучић -Пеев
у срБској 7529-ој години, у краснику 2-ог
* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: Права питања ''кризном штабу'' који је криминалнији од Веље Невоље и спречавање АV да киднапује шок и окрене га на погрешну страну - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Права питања ''кризном штабу'' који је криминалнији од Веље Невоље и спречавање АV да киднапује шок и окрене га на погрешну страну "Нисте ли ви дизањем панике, лажним извештавањем продали вакцине народу као средство за враћање слобода?" На недавној конференцији ''кризног штаба'' сазнадосмо, случајно, да политичари одређују здраствене мере релативне за такозвану Ковид ''пандемију''.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Вучић - Пеев: Друга серија виталних питања ''кризном штабу'' - КМ Новине

"Да ли је споредно урушавање средњих и малих привредника пут у поробљавање преко уништавања и најмањег личног суверенитета?" Hе добисмо одговоре на прву серију питања од виталног значаја за егзистенцију народа о томе -зашто су ''anti-covid-19'' мере предузете кад није било повећане смртности у 2020. ни на националном ни на интернационалном нивоу*?



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев - Вучић: 10 ствари које треба да знате о експерименталним КОВИД - ''vakcinama'' - КМ Новине

Др Јасмина Пеев - Вучић: 10 ствари које треба да знате о експерименталним КОВИД - ''vakcinama'' 'vakcine'' стижу, избацују се широм света онако како диктира трансхуманистички план Новог Светског Поретка (NWO).





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине