петак, 30. април 2021.

Илегaлни ''министaр'' Ракић пoлитички злоупотребио српску породицу коју су Шиптари напали у Гојбуљи

Да несрећа иде на несрећу, видели смо и приликом страдањa породице Ђорђевић у Гојбуљи.

Да несрећа иде на несрећу, видели смо и приликом страдањ породице Ђорђевић у Гојбуљи. #Gojbulja #Napad #Rakić #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti

Лазара су на њиви напала четворица Шиптара наоружана моткама док је сејао пасуљ заједно са супругом. Са њима је било и двоје њихове деце узраста 9 и 6 година. Лзар је успео да побегне са децом у наручју а комшије, које су се затекле у близини, помогле су да он и деца у нападу прођу без последица. Ипак, његова мајка која је покушала да га заштити, задобила је повреде када је један од нападача ударио свом силином. Страх се појачао код малобројних Срба у овом селу чија је безбедност ионако свакодневно угрожена.

Међутим, то као да није било довољно. Породицу Ђорђевић посетио је убрзо након напада, такозвани "министар" за "повратак и заједнице" у сепаратистичкој "влади" косовскометохијских Албанца, Горан Ракић.

Реч је о човеку који се политиком није бавио све до 2013. године док Александар Вучић није одлучио да овај део своје земље изда и то озваничи зарад чега је основао "Српску листу". У почетку је то био покрет, грађанска иницијатива... касније постаје странка која је као једини циљ и улогу имала, и има, да пружи легитимитет албанским сепаратистима.

Код сепаратиста је највећи проблем био то што у њиховим прљавим и илегалним работама Срби нису учествовали. Истини за вољу било их је неколико, не више од прстију на једној шаци али нико од њих није био човек од било каквог утицаја. Једино што су имали да понуде била су српска имена и презимена.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Како је Вучић приграбио власт 2012., све се променило. Српске институције и  државност са Косова и Метохије се полако повлаче и гасе а шиптарске јачају и добијају све већи утицај и легитимитет. Упоредо са тим, што је било сасвим очекивано, погоршавали су се услови живота Срба као и безбедност. Наравно јер једина брига коју Албанци према Србима показују јесте како да Срба више нема. То чине на два начина. Страховитим приисцима на њих, нападима, малтретирањем и узнемиравањем сваке врсте а на другој страни је то такозвана "интеграција" кроз коју Србе асимилују у ново, вештачко "косоварско" друштво који тако губе сопствени идентитет. Најважније промене кроз ту асимилацију јесте нова националност "Косовар" и промена завршетка презимена "ић" у албанизовано "iq". Све се одвија на начин идентичан асимилацији Срба у Албанији за које знамо да их више скоро нема у односу на број од пре Другог светског рата. Тај посао одвија се у тишини и данас на Косову и Метохији и то управо захваљујући људима попут Горана Ракића и укупно свих у "Српској листи" и осталим сепаратистичким странкама. Својим активностима они јавности приказују сасвим супротну страну приче од оне у којој Срби заиста живе.

Да је то само маска иза које хоће да сакрију своју добровољну немоћ видело се из медијских извештаја о овој посети где брутални напад на Лазара "пеглају" и називају "инцидентом".

Највише што је обећао да ће учинити јесте да ће "разговарати с ким год". То је све што може да предузме. А знамо колико разговор значи Албанцима.

Требало би да забрине али и да се народ успротиви томе што Теодосијевци, након криминалног пргона владике Артемија без икакве кривице, од тада активно сарађују са издајничком и сепаратистичком влашћу. У томе наративу је и на дан посете уз илегалног спаратистичког министра био и Теодосијев свештеник Симо Чумбуровић.

https://www.tvmost.info/assets/admin/files/poseta1.jpg

То је оно што се догодило у Гојбуљи. Пристајући на издају зарад које су материјално веома добро награђени, сарадници албанских сепаратиста прихватили су да буду потпуно немоћни и без каквог утицаја који би омогућио да се обезбеди сигурност Срба који ту још увек живе. Уместо тога они долазе, фотографишу се, промовишу себе и своју странку глумећи да ће тако да подржати Србе који трпе зулум. У ствари постижу само супротне ефекте. Са једне стране пружају лажну наду показујући своју лицемерну бригу за свој народ а са друге, будући очигледно без икаквог утицаја и моћи, провоцирају Албанце подстичући их на нове нападе на Србе које су су им представили у медијима и тиме директно уперили прст у оне које "треба нападати" јер "причају лоше" о Албанцима. То је једини ефекат издајника на српској страни и другог до сада нити је било, нити ко верује да ће га бити!



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Гојбуља: Шиптар пред женом и децом напао Србина док је обрађивао њиву - КМ Новине

Албанац из породице Адеми напао је Лазара Ђорђевића у селу Гојбуља, у општини Вучитрн, јер је Србин који не жели да напусти своје имање и да оде одатле. Лазар је са супругом и двоје мале деце, која још нису ни пошла у школу, обрађивао њиву када га је физички напа локални Албанац.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Шиптарско '' јунаштво'' - четворица са моткама на једног Србина, ударили његову мајку (ВИДЕО) - КМ Новине

У Гојбуљи, општина Вучитрн, нападнут је Лазар Ђорђевић, Србин који је обрађивао њиву а са којим су ту била његова деца и жена. Напала су га четворица Шиптара наоружани моткама. "Око 13 часова налазио сам се са мајком, ћерком од 9 година и сином од 6 година у својој башти.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Лице издаје - покорност Вучићеве ''Српске листе'' КФОР-у у корист сепаратиста - КМ Новине

Лице издаје - покорност Вучићеве ''Српске листе'' КФОР-у у корист сепаратиста Командант окупационих НАТО снага, Франко Федерићи, окупио представнике "Српске листе" на рапорт. Франка су послушно и спремно, како доликује пониженима који тај положај прихватају, дочекали такозвани "потпредседник владе и министар локалне самоуправе" при илегалном систему такозване "републике Косово", Федерићи се састао са представницима про-сепаратистичке "Српске листе" који обављају службу у шиптарским квази-институцијама паралелног система.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Нема коментара:

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.