Вести:

уторак, 27. април 2021.

Шиптарско '' јунаштво'' - четворица са моткама на једног Србина, ударили његову мајку (ВИДЕО)

уторак, 27. април 2021. | Уреднички колегијум 1

У Гојбуљи, општина Вучитрн, нападнут је Лазар Ђорђевић, Србин који је обрађивао њиву а са којим су ту била његова деца и жена. Напала су га четворица Шиптара наоружани моткама.

У Гојбуљи, општина Вучитрн, нападнут је Лазар Ђорђевић, Србин који је обрађивао њиву а са којим су ту била његова деца и жена. Напала су га четворица Шиптара наоружани моткама. #Гојбуља #Напад #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti


"Око 13 часова налазио сам се са мајком, ћерком од 9 година и сином од 6 година у својој башти. Док смо обрађивали башту, сејали пасуљ, четворица Албанаца из породице Адеми напали су нас моткама уз псовке 'мајку ти четничку'. Да заштитим децу трчали смо према цркви, један ме је гађао мотком док ме је други ударио. Брзо су притекле у помоћ комишије које су се налазиле у близини", рекао је за ТВ Мост Лазар Ђорђевић из Гојбуље.

"Мајку су ми оборили на земљу, док сам ја штитио децу, она је повређена и пребачена је у болницу у Kосовској Митровици", каже Ђорђевић.

Важно је напоменути неколико ствари а које се односе на видео - прилог ТВ Мост из Звечана и њеној политичкој позадини с обзиром да се ради о телевизији која је у потпуности режимска. 

Овакве видео прилоге нећете видети о другим нападима јер режим калкулише шта је политички исплативо а шта није. Лазар је имао ту "срећу" да су Шиптари дан - два раније изнели тешке оптужбе на рачун дирекора Канцеларије за Косово и Метохију, Петра Петковића. Управо људи из ове Канцеларије, као и из "Српске листе", странке коју је основао Александар Вучић 2013. године како би пружила легитимитет шиптарским сепаратистима, налазе се у брду ТВ Мост, дакле апсолутно контролишу све што иде у програм. Овај догађај погодовао је да сада покажу како су Шиптари примитивни и пуни мржње према Србима. Да ли је уопште потребно било коме у Србији доказивати тако нешто после свих ових година?



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Канцеларија за КиМ, као и поменута "Српска листа", издале су саопшења којима ово осуђују. Али не помињу да су први, то јест Влада Србије на чијем је челу Александар Вучић, укинули све сврспке институције и предали их шиптарским сепаратистима па је Србима укинута свака заштита а Шиптарима дат додатни подстрек да нападају Србе јер знају да их нико не штити.

Што се поменуте "Српске листе" тиче, сепаратистичке странке за коју званична власт у Београду каже да једина има подршку Београда, показује из дана у дан да она нема апсолутно никакву моћ ни инструмент да заштити Србе већ су јалова саопштења једино што они могу да ураде. А кога је икада уплашило или спречило у злочину саопштење некога ко нема другу моћ? Никада никог.

У складу са њиховом лицемерном и издајничком политиком, понашају се и режимски медији. Тако је управо ТВ Мост, чији видео-прилог преносимо због чега и указујемо на извесну злоупотребу несреће српског народа, овај брутални напад групе Шиптара националиста, назвали тек - "инцидентом"! Без обзира на то што је Лазара, или његову децу, напад могао и живота да кошта.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Гојбуља: Шиптар пред женом и децом напао Србина док је обрађивао њиву - КМ Новине

Албанац из породице Адеми напао је Лазара Ђорђевића у селу Гојбуља, у општини Вучитрн, јер је Србин који не жели да напусти своје имање и да оде одатле. Лазар је са супругом и двоје мале деце, која још нису ни пошла у школу, обрађивао њиву када га је физички напа локални Албанац.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Плаше нас бомбама и терају пљачкама (ВИДЕО) - КМ Новине

У подножју Копаоника, срећом, прошле недеље ништа није експлодирало. А могло је да завије српско село Гојбуља у црно. Неколико дана након што је на продавницу у том косовском месташцу непознати нападач бацио гранату, косовска полиција у Вучитрну међу жртвама тражи кривца.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Полицијом коју је интегрисао, Вучић брани уставни поредак тзв ''републике Косово'' - КМ Новине

НП ''Отааџбина'': Полицијом коју је интегрисао, Вучић брани уставни поредак тзв ''републике Косово'' #Kosovo #Metohija #Srbija #Vučić #Izdaja #Srbi #Otadžbina Заједничка акција Косовске полицијске службе са севера Косова и Метохије и пореских инспекција сепаратистичких институција из Приштине, довела је до затварања апотека на северу јужне српске покрајине.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. И нису политичари најбитнији, кад ће Срби горе нешто да ураде за своје? Ови људи су живи споменик оном на чему српство почива, а шиптарски шљам га руши и потире. Где сте Срби?

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине