Вести:

недеља, 4. април 2021.

Милован Бркић: Бити ил' не бити

недеља, 4. април 2021. | Уреднички колегијум 0

Два правника у Холандији водила су ових дана разговор зашто неће да прихвате годишње плате веће од 94.000 евра.

Два правника у Холандији водила су ових дана разговор зашто неће да прихвате годишње плате веће од 94.000 евра. #MilovanBrkić #MagazinTabloid #Tabloid #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti
Индустрија у Србији је тотално разорена...






















Пише: Милован Бркић, Магазин Таблоид



Обојица сматрају да им је то довољно за живот, раде опуштено, од куће, без стреса... Плате би им могле бити дупло веће, ако би прихватили менаџерске положје. Порука је - да Холанђани очекују да у просеку живе преко 100 година, што је и пред остварењем


У распамећеној Србији, под терором Александра Вучића и његовог картела, смрт се кези скоро сваком грађанину. Без наде да ће нам бити икада боље.


Ових дана из Ленглија се огласила ''Обавештајна заједница САД-а", текстовима од 22. и 25. марта. Први смо објавили уз текст Предрага Поповића '' Леш који ће удавити Вучића", који је пренео Јутјуб канал Балканска Тараба и портали Србин инфо и портал Славија-инфо. Саопштење од 25. марта је на другој страни листа, одмах иза уводника.

Шта нам то поручује ''Обавештајна заједница Америке"?

Магазин Таблоид и Јутјуб канали у Сбији су темљено пратили активност америчких истражних органа, или ''Обавештајне заједнице САД-а'' на чишћењу Балкана од диктатора и њихових картела. Стотину пута сам понављао, као и мој заменик Предраг Поповић и сарадници листа, да ДЕА води на Балкану тешку битку са нарко картелима, на чијем су челу председници тих држава и влада. Такође и ФБИ-а, Агенција за спречавање прања новца, војне обавештајне службе... предано су радили на идентификовању токова прљавог новца, миграната, терориста, оружја и технологија које су биле забрањене...

Да подсетимо да смо објављивали слике терориста са лажним пасошима добијеним у Србији, слике сусрета Вучића са иранским генералом Сулејманијем...



  ЧИТАЈТЕ МАГАЗИНА ТАБЛОИД 




Нема сумње да је обавешајна заједница потрошила много времена, новца и стрпљења да обави овај тежак задатак. И то све у условима када су балкански диктатори уживали велику подршку Стејт департмента и америчких центара моћи! Балкански диктатори су били миљеници овдашњих амбасадора, који су величали њихове успехе, углавном и великим транспортима наркотика, оружја, миграната, лажних пасоша...

Заменик амбасадора Габријел Ескобар и даје не излази из Митровићеве империје ПИНK-а, где ужива у наркотицима и друштву куртизана које му испуњавају све настраности.

Ту је и помоћник заменика државног сектетара Метју Палмер, који годинама телали како је Вучић лидер на Блакану, велики државник... Тек пре два месца је променио причу.

Очигледно доведена у позицију да им Вучић пред носом прети и исмејава их, игноришући скоро све захтеве за привођењем правди опасних криминалаца из свог картела, ''Обавештајна заједница САД-а'' је одлучила да му пошаље јасну поруку да је ГОТОВ!

Анализирајући садржај објављеног обраћања јавности на енглеском језику, поруке су упућене америчкој администрацији која није учинила ништа на привођењу правди једног од најопаснијих вођа картела Вучића.

У обраћању се прецизно описује његова злочиначка активност и опасност коју носи његово одржавање на власти и животу.

С друге стране, пажљиво се прате одјеци у Србији. Први пут је Вучић из САД-а, поред Њујорк Тајмса, описан као вођа најопаснијег картела на свету, који представља и претњу националним интересима Америке и Европе, због финансирања тероризма.

Помињући Николу Сандуловића, председника Републиканске странке, без чланства, која је партија националних мањина, Обавештајна заједница шаље поруку српској опозцији да није задовољна њиховим радом и да не могу рачунати на већу подршку, ако се не промени њихова активност.


С друге стране, наводећи поменутог Сандуловића, као вођу српске опозиције, који не може да сакупи ни 10 хиљада гласача, Обавештајна заједница профилише новог вођу као човека, који као и Сандуловић безусловно признаје Kоово и скида гаће, да опере своју криминалну биографију, па и трговину наркотицима.

Има ли нам онда спаса?

Црвена је мржња у нашим грудима

Па и гнев је црвен, што нас обузима.

О, тирани, чујте - не треба вам крити -

И освета наша - црвена ће бити!

Овако је Kоста Абрашевић поручио 1894.

Можемо ли се из пузећег положаја усправити? Или нас неће бити!


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Вучићева пресуда: Бркић као Ћурувија - КМ Новине

Вучићева пресуда: Бркић као Ћурувија #Milovan_Brkić #Novinar #Ćuruvija #Aleksandar_Vučić #Srbija #Pretnje #predsednik Постоје снимци сигурносних камера, зна се ко је писао графите, али не реагују полиција и тужилаштво. Не реагују јер не смеју, знају да је налогодавац узурпирао сву власт у држави.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Интервју због кога се Милован Бркић нашао на листи за одстрел режимских медија (ВИДЕО) - КМ Новине

Интервју због кога се Милован Бркић нашао на листи за одстрел режимских медија (ВИДЕО) #Milovan #Brkić #Magazin #Tabloid #Intervju #Vučić #Diktator Без икаквог резоновања, а вероватно и без да су послушали интервју, огласили су се против господина Бркића са јединим разумним "аргументом" а то је да верно послуже циљевима свог Вође да остане на власти, да би они прикачени на његову "сису" могли да црпе фондове намењене управо тој врсти подршке.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Милован Бркић: Потчињавање - КМ Новине

Милован Бркић: Потчињавање Пре 2.300 година, много пре ислама, Арапи су открили да је присиљавање људи да покрију нос и уста сломило њихову вољу и индивидуалност и обезличило их. То их је учинило покорнима. Због тога су увели обавезу да свака жена користи тканину преко лица.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине