Вести:

понедељак, 19. април 2021.

Проф. Слободан Првановић: Бриселски споразум је документ велеиздаје државе Србије

понедељак, 19. април 2021. | Уреднички колегијум 0

"Бриселски споразум је документ велеиздаје државе Србије", каже за КМ новине професор Слободан Првановић, један од ретких истински независних интелектуалца.

"Бриселски споразум је документ велеиздаје државе Србије", каже за КМ новине професор Слободан Првановић, један од ретких истински независних интелектуалца.  #СлободанПрвановић #Брисел #Споразум  #Косово #Метохија #КМновине
Проф. Слободан Првановић



"Као што знате, ја сматрам да не постоји држава Косово и да Србија, нити једним својим гестом, не сме да уради ишта што би могло да се тумачи као директно или индиректно признавање те државности, а у овом споразуму има таквих елемената. На пример, у тачки 10. (бар према тексту који се налази на srbija.gov.rs/specijal/283757 ) помиње се правни систем Косова, у тачки 11. косовски закон и у тачки 14. пут обе стране ка ЕУ. Ништа од овога не би смело ни да се изговори са наше стране, а не тек да се потпише или у пракси реализује уколико поштујемо интегритет и суверенитет Србије" напомиње Првановић.

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Проф. С. Првановић: Незадовољство народа у Србији огромно, сваког часа може доћи до опште побуне - КМ Новине

Проф. С. Првановић: Незадовољство народа у Србијиогромно, сваког часа може доћи до опште побуне #Profesor #Slobodan #PRvanović #Bojkot #Izbori #Izbori2020 #Srbija #Kosovo #Metohija #Izdaja #Režim #Vučić #Vlast Тренутно стање у Србији крајње експлозивно. Да су све опозиционе странке остале верне етичком аспекту бојкота данас би власт била смењена али је она већ сада изгубила легитмитет, каже проф Слободан Првановић у интервјуу за КМ Новине.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Проф. Слободан Првановић: На месту председника Србије имамо лудака - КМ Новине

Проф. Слободан Првановић: На месту председника Србије имамо лудака Јавност примећује да су његови наступи све иритантнији а у последње време изгледа да нарочито претерује. Након синоћне конференције јавност је посебно згрожена показаним фотографијама на којима се виде унакажене жртве криминалне групе Вељка Беливука.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Осам година од велеиздајничког Бриселског споразума и убијања Србије на КиМ - КМ Новине

Јавности је речено да ће Бриселски споразум значити већу сободу, безбедност и напредак у односима Срба и косовскометохијских Албанаца и сарадње на свим странама. Све оно што је произвео може да стане у једну реч - велеиздаја! Осам година после парафирања споразума, 19. априла 2013.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине