Вести:

недеља, 14. март 2021.

Мигранти покушали да закољу сељане, oпоганили светиње, народ на измаку снаге (ВИДЕО)

недеља, 14. март 2021. | Уреднички колегијум 1

Наслов

Група од двадесетак миграната, очигледно исламских фундамнталиста са завидном војном обуком и ратним искуством, покушала да закоље мештанина у његовом дворишту.

Група од двадесетак миграната, оигледно исламских фундамнталиста са завидном војном обуком и ратним искуством, покушала да закоље мештанина у његовом дворишту #Мигранти #Србија #Народнапатрола #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev .


У драматичном сведочењу о ономе кроз шта пролазе мештани у насељима кроз која се несметано крећу мигранти, сазнајемо о невероватној стварности која је многима у Србији свакодневница. Народна патрола је обишла села Мајдан, Рабе, Банатско Аранђелово у којима су видели патњу, стрес и несрећу која је задесила тамошње житеље. Одавно је већ време да се дигне глас и учини нешто против слободе коју мигранти имају да дивљају наоколо и тероришу становнике мирних села.

Мештанин који под налетом емоција сведочи о терору, описује како су тројица миграната покушала да га закољу у његовом двоишту око 23.00 часа док је његова супруга све то посматрала.

Он говори и о томе како људи ноћу немају мира, немају слободу кретања а у страху су и у својим кућама.

"Ово Србија мора да види, свако место које је на путу "миграната" је у опасности да прође овако. О насељавању истих да не причамо" подсећају из Народне патроле.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:




* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Мигрант у београдској цркви ломио часни крст (ВИДЕО) - КМ Новине

Мигрант у београдској цркви ломио часни крст (ВИДЕО) (Београд) Јутрос пре 07.00 часова мигрант је ушао у цркву Светог Николе на Звездари и почео да ломи часни крст, јавила је Народна патрола. Монахиња је позвала обезбеђење које није хтело да реагује. Тада је била приморана да сам интервенише те га је истерала из цркве и дворишта.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Прећутано: После насиља у Блажују насилни мигрант враћен у Србију - КМ Новине

Прећутано: После насиља у Блажују насилни мигрант враћен у Србију Мигрант који је узроковао нереде у Блажују, по споразуму о реадмисији биће враћен у Србију из које је дошао, потврђено је из Службе за послове са странцима Босне и Херцеговине. Вест да ће насилни мигрант бити кажњен враћањем у нашу земљу, прећутана је српској јавности.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Бела Паланка поручила Вучићу: Исели мигранте или ти их на леђима доносимо у Јајинце (ВИДЕО) - КМ Новине

Млади Србин из Беле Паланке обратио се Вучићу поводом тихог насељавања миграната у овом граду. Проблем са мигрантима у Србији постаје све већи. Њихово насељавање је систематско и планско а то се углавном чини у оним деловима Србије где је неопходно неутралисати српски фактор ради потпуног уништења Србије.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Анониман14. март 2021. 18:59

    Ко ce то моли? Да је AVAV хтео, могао је да заштити! Али није хтео, јер ради против Срба. Све што је подписао и урадио јесте против нас. Чак је добио и паре да се вакцине тестирају над нама... ДАКЛЕ, САМО САМООРГАНИЗАЦИЈА - МИЛИЦИЈА, ПУЧ!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине