Вести:

среда, 31. март 2021.

Невероватно брутална тортура Вучићеве полиције над недужним човеком! (ВИДЕО)

среда, 31. март 2021. | Уреднички колегијум 0

Невероватно брутална тортура Вучићеве полиције над недужним човеком! (ВИДЕО)

"Викао сам им: људи, ја сам болестан, мене боли кичма! А они су ме шутирали 40-50 пута баш по кичми" уз псовке "избегличке мајке" и претње да ће му "заклати племе" Ђорђе Милошевић се и сам чуди како је преживео!

"Викао сам им: људи, ја сам болестан, мене боли кичма! А они су ме шутирали 40-50 пута баш по кичми" уз псовке "избегличке мајке" и претње да ће му "заклати племе" Ђорђе Милошевић се и сам чуди како је преживео!  #Полиција #Тортура #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Ђорђе Милошевић







Ђорђе Милошевић који живи у Лозници, преживео је једну од најбруталнијих тортура Вучићеве полиције коју је наставио систем од најниже рангираних полицајаца, преко локалних инстанци до највећих режимских функционера. Ни крив, ни дужан а озбиљно оштећеног здравља од преживљене тортуре много се горе осећа и креће, био подрвгнут чак и операцији. Судови неми и стрпљиви да прође време које ће покрити овај злочин.

Милошевића је прво напао човек кога он никада у животу пре тога није видео, ударивши га три пута васер-вагом по глави од чега је почео да крвари. Из суседне куће, породица жене која га терети на суду, добацивали су му "сад ћеш ти видети кад дође полиција". Милошевић, који је иначе аутом пошао кући, намерно је остао да сачека полицију "нек'дођу, нек'виде шта се дешава" помислио је Милошевић и остао да сачека полицију.

Они који су свађу и започели, позвали су полицију и тек тада је уследила жестока и једна од најбруталнијих тортура под Вучићевим режимом, испричао је Милошевић за ФБ страницу "Уједињени народ Србије".

Син жене са којом се суди добацивао му је са терасе "видећеш ти кад Ђерман пошаље полицију", на шта је Милошевић мирно одговорио "нека иду, људи раде свој посао".

Иначе, отац младића који је добацивао Милошевићу налази се на привременом раду у Русији а озивао се на Ђермана, љубавника своје мајке који је локални бандит, модерним и толерантним речником - "бизнисмен", очигледно још један од криминалаца са јаком везом у полицији.


У тренутку када је патрола полиција стигла, нападач који му је нанео озбиљне повреде а који се до тада скривао након што му је Милошевић отео васер-вагу са намером да га пријави и приложи је као доказ, пришао је полицајцима и почео да "објашњава" како је Милошевић њега напао и ударио га.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



"Ја сам само рекао да није тачно и да је он мене ударио васер-вагом. Они су на мене одмах заскочили, оборили на земљу, свезали руке назад" прича Милошевић који је о ономе што се после тога дешавало могао да чује тек од других јер сам није могао да дигне главу од физичке бруталности над њим. Од четворице полицајца, двојица су га тукла Милан Матић и Станимир Петровић а двојица су мирно стајала са стране и посматрала.

"Ја сам их молио, преклињао сам их, говорио да сам болестан од кичме, да ме не дирају... Како су ме свезали један од тих полицајаца ми је псовао избегличку мајку, да ће ми заклати племе, затрти семе, да ће ме поломити... Да нас избеглице треба иселити из Србије, да смо олош, да смо најгори народ... уз непрестано ударање и шутирање" каже Милошевић и тврди да он није избеглица а јесте био борац од првог до последњег дана рата и да је два пута рањаван.

Поред тих претњи, полицајац Петровић је говорио и да ће уништити породицу. "Ја имам два сина. Због чега он мени да уништи породицу, два војника овде у Србији, због чега? где су његови (синови)?" са дубоким болом се пита Милошевић.

Није им било довољно што су га тукли док је везан лежао на земљи, већ је један од полицајца узео сузавац у спреју и попрскао га по лицу од чега је Милошевић почео да се гуши.

"Како сам ја говорио - немој, болестан сам, он је све јаче ударао. Тукли су ме сигурно 40 - 50 пута ногом по глави, газили су ме по кичми као да знају где ме највише боли. Ја се чудим како ми кичма није пукла, како се није преполовила" присећа се Милошевић и додаје "колико сам више јаукао, они су ме више тукли". Од последица пребијања он је три месеца био буквално парализован, непокретан и једва је како-тако проходао. Поред тога, од удараца који су му нанети, Милошевић је био подвргнут операцији десног ока а све наведене повреде поткрепљује медицинском документацијом.


Након што су га зверски претукли, полицајци су позвали "марицу" у коју су га са земље подигла њих четворица и док су носили ка возили непрестано су га тукли по леђима и кичми! Кад су га убацили у полицијски комби, полицајац је опет посегнуо за спрејем и прскао га по лицу: "шта је хтео, да ме убије?" пита се Милошевић који додаје да су га пред станицом полиције оставили у комбију пуног сузавца да чека још пола сата. Поред тога, од силних батина и погоршаног здравља, Милошевић је више пута неконтролисано уринирао и тако мокар остављен је у комбију.

"Био сам болестан човек, сад сам униптен..." испричао је Милошевић у потресном интервју за ФБ страницу "Уједињени народ Србије":


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Полиција по налогу извршитеља избацила из куће породицу ратног хероја са Kошара (ВИДЕО) - КМ Новине

Полиција по налогу извршитеља избацила из куће породицу ратног хероја са Kошара (ВИДЕО) Широј јавности познат је по томе што је здушно помагао приватном извршитељуНови начелник Полицијске станице у Аранђеловцу је Горан Михаиловић, један од најконтраверзнијих припадника МУП-а у Шумадији. Видоју Стојковићу приликом недавног исељења породице ратног хероја са Kосмета Градомира Јашовића.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Полицајци за Вучића, ако затреба, узимају и животе (ФОТО) - КМ Новине

Полицајци за Вучића, ако затреба, узимају и животе (ФОТО) Слављеничка атмосфера ових дана многе је понела али, по оној народној, "трезан мислио, пијан говорио". Полицајци из ПУ Житорађа, објавили су наинтеренту заједничку фотографију и испод ње дописали: "Идемо у нове победе БРЖЕ - ЈАЧЕ - БОЉЕ И НАЈБОЉЕ И ЖИВОТ ДАЈЕМО Невоља са групом полицајаца који су се окупили је та што је готово сасвим извесно да они нису пијани.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

др Јасмина В. Пеев: Једнопартијска диктатура страха - КМ Новине

др Јасмина В. Пеев: Једнопартијска диктатура страха #Kosovo #Metohija #Vučić #Izdaja #Psiho #Psihotik #Manipulacija #Ritual #Žrtvovanje Шта је значио једнопартијски систем у Југославији, свима је било јасно - радило се о такозваној ''диктатури пролетеријата'' Знали смо да живимо у диктатури и томе смо се дичили јер, као, тобоже, сами смо себи диктирали законе.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине