Вести:

понедељак, 29. март 2021.

Полиција по налогу извршитеља избацила из куће породицу ратног хероја са Kошара (ВИДЕО)

понедељак, 29. март 2021. | Уреднички колегијум 0

Полиција по налогу извршитеља избацила из куће породицу ратног хероја са Kошара (ВИДЕО)

Нови начелник Полицијске станице у Аранђеловцу је Горан Михаиловић, један од најконтраверзнијих припадника МУП-а у Шумадији.

Нови начелник Полицијске станице у Аранђеловцу је Горан Михаиловић, један од најконтраверзнијих припадника МУП-а у Шумадији. #Херој #Кошаре #Избачен #Улица #Извршитељи #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev

Широј јавности познат је по томе што је здушно помагао приватном извршитељу Видоју Стојковићу приликом недавног исељења породице ратног хероја са Kосмета Градомира Јашовића.

Том приликом преко 50 полицајаца у потресним сценама (погледајте видео прилоге) избацили су на улицу породицу Јашовић и његове родитеље старе 84 и 92 године, кћерку студента државног факултета и супругу. Градимира, тешког шећераша полиција је – везаног лисицама пешке спровела до станице - као да је последњи криминалац. Сцене су потресле читаву српску јавност.

На снимцима Михаиловићу грађани јасно добацују да је „коцкар и да дугује паре по Аранђеловцу“.


Породица Јашовић је и даље на улици и сналазе се као подстанари.

За избор Михаиловића, како сазнајемо лобирао је народни посланик Микица Милојевић, за кога је општепозанто да је и сам - коцкар!

Осим тога, Михиаловић је председник Kошаркашког клуба „Шумадија“ чији је галвни спонзор Божидар Петковић - Петко, преко своје компаније „Пештан“.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Нећак посланика Милојевића је у мају прошле године пијан изазвао саобраћајну несрећу општинским возилом у пола два ујутру.

Петковић је купио овдешње државно предузеће „ФЕП“ за 800 хиљада евра из стечаја. Само на продаји старог гвожђа и секундарним сировинама Петковић је зарадио је 2,2 милиона евра. Остала му је преко 50 хектара индустријског земљишта, зграда, два језера…

Ову „приватизацију“ полиција никада није истражила.


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Нема разлога правити фаму од ''НЕ'' руског амбасадора да се Косово и Метохија назову ''републиком'' - КМ Новине

Нема разлога правити фаму од ''НЕ'' руског амбасадора да се Косово и Метохија назову ''републиком'' Медији готово са узбуђено преносе став руског амбасадора у Босни и Херцеговини, Игора Калабухова, да у емисији "Фејс ТВ" Косово и Метохију назове "републиком", а за тим уопште нема потребе.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Полицајци за Вучића, ако затреба, узимају и животе (ФОТО) - КМ Новине

Полицајци за Вучића, ако затреба, узимају и животе (ФОТО) Слављеничка атмосфера ових дана многе је понела али, по оној народној, "трезан мислио, пијан говорио". Полицајци из ПУ Житорађа, објавили су наинтеренту заједничку фотографију и испод ње дописали: "Идемо у нове победе БРЖЕ - ЈАЧЕ - БОЉЕ И НАЈБОЉЕ И ЖИВОТ ДАЈЕМО Невоља са групом полицајаца који су се окупили је та што је готово сасвим извесно да они нису пијани.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Полиција без најаве упала у редакцију ''Магазина Таблоид'' и запленила имовину! (ВИДЕО) - КМ Новине

Припадници МУП-а и приватни извршитељи без икакве најаве бесправно упали у редакцију Магазина Таблоид и запленили опрему којом се овај магазин служи у свом раду.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине