Вести:

Tuesday, March 9, 2021

После пљачке новца разбојници запалили камион и побегли

Tuesday, March 9, 2021 | Уреднички колегијум 0

Такозвана "Косовска полиција" наишла је на запаљен камион у близини Гњилана, који су маскирани разбојници користили приликом покушаја пљачке возила за превоз новца.

Фото: Илустрација

Током пљачке рањене су двојица припадника обезбеђања, а за починиоцима се још увек трага, преноси штампа на албанском.


Током пљачке која се догодила у понедељак око 17.00 часова на ауто-путу Приштина-Гњилане, камион локалних регистарских ознака препречио је пут комби возилу компаније „Беса Секјурити“, које је превозило новац. Када је комби стао, маскирани нападачи су пуцали на раднике обезбеђења, оранивши двојицу.

Две особе су повређене у покушају оружане пљачке, која се догодила у понедељак око 17:00 на аутопуту , преноси РТK.

Према наводима компаније, пљачкаши су користили оружје тешког калибра и калашњикове.
http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html Један од повређених је нестабилно и да се још увек налази у операционој сали.

„Један је у операционој сали, хируршки тим и даље ради, овај пацијент је у тешком стању, нестабилан. По свој прилици, даљи третман ће се наставити у Централној интензивној нези“, рекао је он.

Други рањени је тренутно ван животне опасности, у стабилном је стању

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Бинач: Украден споменик Сокола Симића - КМ Новине

Бинач: Украден споменик Сокола Симића Шездесетогодишњи Непознати починиоци су у ноћи између суботе И недеље на православном гробљу у селу Бинач, надомак Косовске Витине, украли надгробни споменик Сокола Симића који је сахрањен још 1996. године.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Страдање породице Јовановић из Могиле слика Срба на КиМ напуштених од своје државе (ВИДЕО) - КМ Новине

Страдање породицае Јовановић из Могиле слика Срба на КиМ напуштених од своје државе (ВИДЕО) Породице Јовановић у косовско-поморавском селу Могила, трпи непрестане зулуме а остаје без ичије помоћи Само за последњих месец дана њихова кућа је обијена по други пут. Досада им је имање паљено, пљачкано, били на мети напада и пљачки свих ових година.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Бити такозвани становник у такозваној држави - КМ Новине

Бити такозвани становник у такозваној држави Најпре је била такозвана држава Kосово, па је нечијим немаром једноставно постало Kосово са припадајућом Владом и председником Kосова и свим осталим атрибутима, а онда се опет неко, након погоршања ситуације досетио да настави са употребом термина „такозвано". Kако год.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.