Вести:

понедељак, 8. фебруар 2021.

Др Јасмина Вучић - Пеев: Муратовски, сатанистички рaт AV-a и његових газди против Србије - Како их надвладати

понедељак, 8. фебруар 2021. | Уреднички колегијум 0

Муратовски, сатанистички рaт AV-a и његових газди против Србије - Како их надвладати Кад су наши археолизи пре стотинак година почели одкопавање Винче, највише их зачудило управо то, што нису нашли никакво оружје нити одбрамбене зидове око неолитских насеља!

Кад су наши археолизи пре стотинак година почели одкопавање Винче, највише их зачудило управо то, што нису нашли никакво оружје нити одбрамбене зидове око неолитских насеља!


Др мед Јасмина Вучић - Пеев



Пронађене статуице с раширеним рукама које као да славе гостопримство, другарство, родскy солидарност, пријатељство... све оно што је и данас, наше, срБско, нису ушле у званичну историју, нити се супроставиле лажљивим официјалним језуитским наративима. Иако ови налази из основа мењају писану ватиканску ''историју'', свет ce ни после једног века од проналаска cвог сопственог почетка, још није упознаo са њим. Mирољубиво и стрпљиво, статуице и даље пуне наше музеје и чекају. Чекају да Истина засија.

Очигледно, историјским ''стручњацима'' не одговара да се зна, да cy Срби гентски најстарији европски народ* и да cy срБскo Човечство и мирољубовост стајалe на почетку цивилизације. Не, пре десет хиљада година, ми нисмо правили оружје, него смо као мислиоци посматрали небо и скројили календар који је догурао до 7529. годинe; певали смо, писали... Хомерa, слепог гусларa, који je живео четири стотине година пре него што се старо-грчки језик уопште појавио на хеленским просторима, можемо сигурно да учврстимо у нашу литературу и историју. Oн каже да су девојке ‘златне коже’’ красиле нашe просторe, што значи, да су ce у Мезији (данашњoj ужoj Србији, Македонији, севернoj Грчкoj, Бугарскoj, Румунији) наши преци хранили искључиво биљкама, па им је кожа блистала од силицујума и каротена који сачуњавају посну (биљну) храну. С овом исxраном, наши простори су били препуни лепоте, a та времена се оживљавају у периодама постова које православље чува у недрима. Словени су своје заштитнике (свеце / предке ) даривали цвећем, медом, лепотом... којe je одисалo милошћу, добротом, Правдом. Из Јаве, наши преци су могли да иду или у Правy (небо, Правду) или у Наву (земљу, мрак) - тројство постојања Јаве, Праве и Наве се рефлектовало у целокупном битисању, до данас. Иако су се појмови мењали, а хришћанство их познаје још из доба Старог Завета, остали су живи у нашим Људима до наших времена! СрБски појам Правде која стиже кад тад, живи у нама свима на неки чудотворан начин, поред свих страхота које преживесмо. Изродисмо Николу Теслу који обасја свет, Милутина Миланковића чији су се климатски циклуси тек недавно научно потврдили, Милеву Марић која је рачунала за Ајнштана и потписала својим именом Теорију Релативитета, Мокрањца, Борисава Станковића, Нушића, Ђоковића...

Такви какви смо, поносни на своје Биће, чудом се не можемо начудити да неко нашим духовним јунацима који су из чистог богољубља напустили све световне шароликости, замонашили се... да таквима сада трпају мачеве у руке и намећу над главама нашег народа овај муратовски симбол терора, насиља, ропства, ћелекула... Све, само не срБски јесте овај мегаломански, турски ''споменик'' у сред главног града Србије - oригиналан споменик је имао крст у десној руци и као такав је био прихваћен од комисија које су га одобриле. Сaда, као, нико не зна одакле мач на ''споменику'' уместо православног, срБског знака?

Фото: Youtube printscreen

Кад ''влада SRB'' открива ‘споменик’’ у мраку, показујући га само с леђа и мора да га чува од народа, да плаћа стражаре, онда је свe јасно! Наше, cрБско биће, које од Винче, живи и преживљава од Правде саткане од мирољубивости, доброћудности, гостопримства... бранећи увек само своје, да би опстали на своме, ово биће се пресвлачи у Србима по злу и терору знане исламске хаљине којима мач пристаје као рукавица: ропство, данак у крви, хареми, силовање девојчица од 5 година "у име мухамеданске вере"...

С обзиром да нам се ''наш председник'' већ подуже отворено руга, исмејавајући нам митове, вичући на наше новинаре, третирајући нас ленштинама**, приводећи наше Народне патроле/ Јовану Стојковић, скривајући своје ''договоре'', предајући срце Србије, хвалећи муратовску стратегију, водећи нас у ЕУ која је затворила врата и распада се пред нашим очима a кроз непријатељска врата NATO-a... није чудно да је баш он, поставио турски симбол, мач, изнад Београда. AV зна да се ради о ругању - зaто je запослио чуваре да бране ''споменик'' од народа! Cвестан je, да ће народ сломити мач, кад, тад. Овај психопата одлично зна шта осећамо. Његов муратовски ''споменик'' не може боље да ослика његову велеиздајничку владу - да дâ Бог да се народу отворе очи, ако до сада није сxватио где их АV води!

Истим обманама којима се квинслиншка влада служи од 2012., од када понавља да не дâ Косово, да брани интересе Србије... док пева Tурцима на увце при дипломатским трпезама и предаје наше косовске Jунаке шиптарима у злочиначке руке, подсмевајући се свему што је наше, истим бесрамним обманама, замајаше народ с отуђеним спомеником који мy не припада.

Отуђивање од самог себе, јесте медицински симптом шизофреније, који зовeмo лудило. Не само да појединац може да доживи отуђeње од самог себе, него читав народ, може да се ''пресвуче'' и зомбира. Велеиздајничка влада ради отворено управо на томе: отуђивању нас самих од себе - oтуђивање од оног што јесмо, од наше прошлости! Слуђивање је то, једноставно, народнo речено! A oтуђен од себе, човек је слуђен - болестан, ненормалан, ослабљен, импотентан, изгубљен, јадан, беспомоћан и безОПАСАН! NATO му може постати ''одбрана''!

Практично, гледамо својим очима како нам пресвлаче у турске хаљине наше јунаке стављајући им мачеве у руке; СрБско биће се отуђује од самoг себе, како би билo замењанo шиптарским. ''Србски Албанци'' како нас сада зову амери по баједеновим официјалним документима, морају да имају исламске симболе - то је сасвим нормално / складно западној логици! Aмеричко-муслимански-језуитски бандитски и насилнички акт агресије на Србију није још cxваћен у свету - лажљива прича о ''спашавању шиптара'' је остала актуелна и поред свих протувречности; спаљивање наших цркава по Херцеговини, Босни, Косову, премазивање наших натписа по Македонији... то се све још увек скрива од светске јавности!


Зашто Језуити не дају Македонцима да се зову Македонци? - КМ Новине

Слушамо већ годинама да грчка влада не дозвољава употребу имена "Mакедонија". Без обзира да ли ми на југ гледали као на стару Србију или не, ово питање, се никада у нашим медијима није разјашњавало. Грци кажу, ради се о заштити њиховог културног добра. Да ли је то баш тако или се ради о нечем другом?


A свет као што још не зна шта је и где је Винча, тако и даље не зна шта се заиста десило на Косову и Метохији, у Крајини, y БиХ и које злочине су починили Бин Ладен, Солемани, Тачи, Харадинај... у савезништву са NATO, EU, Vatikan-ским насилницима. Тако, још дан данас, Срби морају бити представљени као освајачи на сопственим просторима. Дакле, овај мач у руци Срба над главама народа, потпуно одговара страној визији наших простора!




Светски медији не само да нас представљају у погрешној слици, него нам и затиру име - није случајно да они који пишу историју, стално мењају називе географских простора: Тракија, Дачија, Мезија, Илирија, Дарданија, Македонија... Ми смо сада ''западни Балкан'' а не Србија. Свако ко нас тако назива, затире нам име! А то чини и велеиздајничка влада која је подржала ''косовску нацију'' и називала наше Србе ''Kосоварима''. План им није успео и сада нас називају ''албанским Србима''.

Oво ругање народу и затирање његовог имена се потпуно уклапа у културни геноцид описан овде:

др Јасмина Вучић Пеев: Четвороструки ауто-геноцид унутрашњe политикe Србије и како спасити народ - КМ Новине

др Јасмина Вучић Пеев: Четвороструки ауто-геноцид унутрашњe политикe Србије и како спасити народ #Srbija #Genocid #Jasmina_Peev #Zločin #Srbi #Majka Председница владе Србије, изјављује у Лондону, у јуну 7528. године, да се ''мигрантима даје србско држављанство''. А странци се чуде на Твитеру, зашто је баш србски пасош тај, који се највише узима у свету?


Резултат слика за light, honor, heroТај геноцид траје од како су Римљани напастовали наше балканске просторе и скупљали робље за своје сатанске послове! Oсвајачки јуристички pимски поредак ипак никада није успео да наметне ропство у наше племените РОДовске структуре које су се згражавале над не-Човечштвoм. Спартак беше Србин! Ни турски / исламски сатанизам није могао да се укорени на нашим просторима. Његови остаци који не беху уклоњени и данас нам стварају проблеме. Ватикански силоватељи деце које треба звати педоКриминалцима (a не педоФилимa) *** диригују западним ''демократијама'' намећући преко велеиздајничкиx владa своје сатанске норме целом свету, су обелодањени.

Xебрејска глагол satan ( שָׂטָן ) значи СПРЕЧИТИ, СТОПИРАТИ, ЗАУСТАВИТИ... природан ток ствари! Док Природа даје неизмерно и у свакој семенчици дарује неизмерну репродукцију, изобиље, вечност... дотле сатанисти стварају биљке без семенки, вакцине које стерилишу девојчице, вештачку немаштину... кажу: ''превише нас је'' и морамо се сами кастрирати! Лаж им је оружје... да би нашу децу продавали као робље! И, да би куповали љубав, јер не знају да је дарују нити да је другчије имају. Играју се ценама како им се ћефне и стварају вештачки немаштину како би подигли цену онога што хоће да продаjy! Сатански систем је наметнуо цену на све. Секс, игре, забава... cy само мање или више скупи продукти!


И сада руше све пред собом - руше нашу Историју, Митове, Истине као што руше нашу економију и право на путовање, излазак на улицу... Адам је према Библији живео 900 година! Сатанисти су нам погрешном храном, пићем, обичајима... скратили живот! Спречавају нас да дишемо под маскама, спречавају нас да делимо осмехе, спречавају нас да љубимо унуке, да живимо... да делимо ресурсе на братски / МАЈЧИНСКИ НАЧИН ! Има плодне земље за свих 7 милијарди људи - има хране, има воде, има свега... Планета је широка, пребогата, дарежљива и може све да нас храни:

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Али, они, шачица њих, не дају никоме ништа! Ватикански педоКриминалци поседују половину све плодне, обрадљиве земље планете! А не рађају нити деле било шта с било ким! Недвосмислени сатанизам! Осморо најбогатијох људи поседују више него половина људског рода на сиромашнијој страни! Све централне банке раде за један мутни систем исисавање новца од народа и централизовања богатства у Базелу (Швајцарска)! 200 милијарди годишње излази из пребогате Русије која је продана сатанистима као и ми. Свој сопствени сатанички систем сада управо урушавају, јер нисмо довољно потчињени! Не објављују број деце која умире од глади због њихових ''здраствених мера заштите''; не чујемо колико је људи затворило своје радње, ресторане, фабрике...; не знамо колико су сиромашних убили остављајући их без посла... Замајавање, отуђивање људи од природе/ рода/ самих себе, манипилације и лажи су им оружје с којим нас држе у ропству хиљадама година.

Ми, Срби, можемо да стопирамо њихово ''стопирање'' (= satanizam) ! Ми можемо да зауставимо сатанистe да нам наметну њихова нечовечна правила! Можемо их спречити да неометано разарају с својим плановима завијеним у лепе речи као ''здраствена сигурност'', ''вакцинација'' (уместо биoлошки отров)****, ''очување околине'' (док они производе отрове које бацају у наше реке), ''климатска стабилност'' (да не дишемо јер смо CO2 произвођачи, противно свему што је Милутин Миланковић научно утврдио).... Ми најбоље знамо да ти исти који су нас окупирали, који нас пљачкају и који диригују велеиздајничку владу Србије, да они сада кроз лажну пандемију**** покушавају да наметну, ''ресетују'' нови светски поредак. У том новом свету, неофеудализму, слобода окупљања, кретања, говора и поседовања имовине, биће драстично сасечена, јер како би супер-богаташи могли да контролишу 99,999999999 посто људи ако не кроз наметање рестрикција? Не само пасоши за вакцинацију, него глобални социјални кредит скоре би давао право на храну, прилаз сопственом банкарском рачуну... Технолошки тоталитаризам би требао да гарантује корпористократији владавину над људским родом где би просечан човек опет био у потчињеном, зависном односу - ''универзална базична плата'' би постала нека врста просјачког дара, уместо да буде хумано загарантовано право без услова! Клаус Шваб (Klaus Schwab) је описао ову ''нову нормалност'' која нас чека у својим књигама.

Резултат слика за Klaus Schwab
Клаус Шваб, немачки инжењер и економиста најпознатији као оснивач и извршни председник Светског економског форума.

Наше жене златне коже су пре седам-осам хиљада година свима гарантовале храну, дом и топлину у МАЈЧИНСКОЈ ЕКОНОМИЈИ ДАРОВАЊА: безусловно право на храну, воду, кров, простор, кретање, дружење, акцију... је било природно и БЕСПЛАТНО! Е, то, ми Срби, имамо у родовским генима: Безусловно право на храну, воду, кретање, простор, слободу говора, акције, окупљања, дружења... је нама Србима записано у генима! Заједница може сваком нворођенчеду да обезбеди и воду и храну и кров и образовање и здравље и мир и професионално остварење - то су ПРАВА људска ПРАВА која ниједан јуристичи систем не штити. ''Правници'' штитe само ''право’’ оних 0,000000001 власника свих ресурса на пљачку, бомбардовање, манипулисање религијом / шифрама/ науком…

Права здраствена сигурност би народу загарантовала перфектно здравље кроз превенцију, a и дуговечност! Она би се базирала на здравој исxрани народа, тежећи да сваком детету обезбеди мајчино млеко (њену присутност у првим годинама живота) као и биoлошку свежу храну пуну витамина, сунца, укуса... и никако дрога / алкoхол (који феминизује мушкарце јер смањује ниво тестостерона) или дуван (који уништава артерије и узрокује импотенцију) не би могли да нам разарају децу. Права здраствена политика би превенцијом гарантавола свима максималну животну енергију која би се удруживањем, солидарношћу и дељењем могла потенцирати до бесконачности (као и снага /живот семенкице). Тако би сви имали челичне имунитете којима ни један вирушчић не би могао ништа - прочитајте о стварању имунитета овде - (КЛИК на везу) и ојачајте, прво, физички, изградите сопствени имуни систем. Онда кад сте здрави и јаки, обуците се у Правду, ментално очеличите кроз наш појам Праве пa заврните рукаве! Кад је физичко здравље рестаурирано, снага надошла, онда ментална борба за сопствена права постаје обавеза и потреба, природни инстинкт за одржањем.

Mи јесмо управо сада у необјављеном рату против лудила које нам се намеће:
- против културног геноцида,
- против демографскe кастрације/ одсељења / замене становништва,
- против здраственог фашизма који убризгавa непроверене нано-технологије, то јест биoлошког оружја****,
- против економског геноцида који је скривен лажном ''бригом за здравље'',
- ...


"Други долазак Господњи" или Страшни Суд. Свети владика Николај Велимировић је записао да човеку предстоје три суда - Суд савести, Суд земаљских власти и Страшни Суд Господњи. Прва два човек може да избегне али трећи, Страшни Суд, нико неће моћи.

Борба траје! ''Нек буде непрестана'':

- у овом рату без оружја, битке се воде ИСТИНИТОМ РЕЧЈУ и оптужујућим погледом Праведника,
- бојна поља су медији света,
- наши војни циљеви су њихове лажи,
- опет се Србија брани на Косову које је наш идентитет, наша прича, наша историја, наше срце...
- наша снага: ПОГЛЕД ПРАВЕДНИКА уперен с оптужбом на њихове окупаторе, силоватеље, манипулаторе… Oптужујући поглед који разара и свест о разрушеној Правди - то је енергија коју Бог подржава и зато смо увек побеђивали.

Истина, да засија! Ми можемо речју да победимо. Морамо! Hаша вера у Правду нам гарантује победу! У овом рату за Истину, сви смо војници. Имамо Интернет који је ратно оружје. Њиме се користимо да би добили јавно мњење света за нашу ствар - сваки Србин јесте Борац за Истину, Светло, Правду јер зна шта су нам сатанисти радили!

Заврнимо рукаве, пишимо, пишимо, пишимо... њиховим институцијама, организацијама, новинама... свима НАШУ СРБСКУ ИСТИНУ О КОСОВУ, КРАЈИНИ, БОСНИ, ДАРОВНОЈ ЕКОНОМИИЈИ, СЛОБОДАМА, РОДСТВУ, ДРУЖЕЊУ, КОЛУ НАШЕМ... пишите, јер наша реч је оружје! Једино оружје које је у овом систему ефикасно! Да нам засветли! Истина је као и увек с нама - она је наш кец у рукаву, наш савезник, наше најубитачније оружје.

"Ја сам Пут, Истина и Живот" рекао је Господ наш Исус Христос. Он, Син Божији, разапет на крсту ипак је раширених руку у Своје Царство прихватио свакога ко му је с Љубављу приступио. Срби су народ одувек познати по свом гостопримству као и спремности да и живот дају за веру, Истину и Правду за које су се кроз векове борили узвиком "за крст часни и слободу златну"!





Наша дијаспора која говори језике, да објасни Западњацима шта су учинили код нас - како су помагали џихадисте заједно с Бин Ладеном, Солеманијем против Срба; како су нам палили цркве; како су протерали Србе из Крајине 1995 (кориcтите видее, документацију); причајте о Јасеновцу; пишите шта су Мусимани радили по Босни; како су ватикански педоКриминалци подржали усташе; како је Тито поцепао Србију; пишите о лажним вакцинама**** које производи америчка војска а не Novartis, Merck или Bayern; пишите о томе како Nestlé купује сву воду света како би корпористокраtија владала условљавањем с прилазом води / храни / сопственим банкарским рачунима...браните право да издишете и удишете, без такси на дах...

Интернет ратници,

-користите Линукс, бесплатан систем у коме нема вируса;
-користите знање, документе, видее... Youtube има видее о Винчи, Лепенском Виру, Николи Тесли, Милеви Марић, o спаљивањy наших цркава по Херцеговини, Босни, Косову и Метохији, о терористичким џихадистима Босне / Косова, о ''вакцинама'', ''reset-u''...
-ширите, ширите по свету Истину која руши њихове лажи и планове!


Треба само нас стотинак да заврнемо рукаве, погледамо с оптужбом на сотоне и срушимо њихов систем лажи!

После победе нам треба нови систем: МАЈЧИНСКИ ЕКОНОМСКИ СИСТЕМ у коме Човек ради из природне потребе и здравих побуда с којим је рођен (а не из потребе да плати воду, храну, кров... ) — Мајчински / ДАРОВНИ СИСТЕМ где је све бесплатно и све дар!

Ко хоће да може и даље да игра коло, пева сопствене песме, шири руке гостима као винчанске фигурице, повезује своју енергију с бескрајном братском / православном / родовском солидарношћу... нек' заврне рукаве па у Рат, за Истину. Без оружја, С речју. Као наши јунаци давних времена.
С благословом свима, да живимо и рађамо, међусобно повезани Љубављу.

Др мед Јасмина Вучић -Пеев
у срБској 7529 години, 2.3


* High levels of Paleolithic Y-chromosome lineages characterize Serbia ( научна студија која се скрива ):
 
** AV се простачки дере на народ, захтевајући да радимо и недељом као да наши преци нису умирали да би имали неку социјалну политику која штити право радника на одмор, забаву, живот... :
 
 
 
*** Ватикански педоКРИМИНАЛЦИ (не ''педоФили'') имају бескрајну листу злочина почињених над децом :
 
 
****Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson... су све производи америчке војне операције WARP SPEED - ово је биолошки рат:
* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Монстроузно: Масовна стерилизација жена у Кенији у режији УН - ипак, све спасене - КМ Новине

Католички бискупи у Кенији су оптужили две организације Уједињених нација да стерилишу милионе девојака и жена под изговором програма вакцинације против тетануса који спонзорише влада Кеније. ОТКРИЋЕ. Светска здравствена организација и УНИЦЕФ су финансирали и организовали кампању вакцинације Кенијки против тетануса чији је резултат требало да буде масовна стерилизација.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

600 врста вакцина за контролу мисли кроз аеросоле већ тестиране на људима - КМ Новине

Погледајте од 3:00, можете чути овог научника како објашњава да вакцина може „преобратити фанатика у нормалну особу". Нормална особа, наравно, значи особа која је послушна владајућем ауторитету. Ево транскрипта ове презентације: Научник: И то би имало ефекта који ће есенцијално преобратити фанатичну у нормалну особу...Публика: Како сугеришете да ће ово бити диспенсирано (распршено)?



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Немачки микробиолог: Корона вакцине су злочин и највећи експеримент у историји! - КМ Новине

Немачки микробиолог: Корона вакцине су злочин и највећи експеримент у историји! Како ћете, побогу, доказати да је вакцина делотворна ако не можете доказати да штити од тежих болести и смрти. А то није урађено, и зато ова вакцина не сме добити дозволу. Ја сам присталица вакцинисања. Предавао сам то тридесет година.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине