Вести:

петак, 5. фебруар 2021.

АЛАРМАНТНО - Александар Вучић спрема најтежи чин издаје Косова и Метохије до сада!

петак, 5. фебруар 2021. | Уреднички колегијум 0

АЛАРМАНТНО - Александар Вучић спрема најтежи чин издаје Косова и Метохије до сада!

Како "КМ новине" сазнају Александар Вучић спрема гашење Полициjских управа измештених са КиМ у централну Србију. Тако ће Срби са КиМ остати без права на лична документа своје државе, Србије! Устанимо!

Како "КМ новине" сазнају Александар Вучић спрема гашење Полициjских управа измештених са КиМ у централну Србију. Тако ће Срби са КиМ остати без права на лична документа своје државе, Србије! Устанимо! #Аларм #Устанак #Спас #Нестанак #Срби #Косово #Метохија #Издаја #АлександарВучић #Вучић #Вести  #Alarm #Ustanak #Spas #Nestanak #Srbi #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev





Према сазнањима КМ новина актуелна власт, што увек значи Александар Вучић с обзиром на диктаторску суштину његове власти, спрема најтеже одсецање веза Срба и грађана лојалних држави Србији из јужне српске покрајине са остатком своје државе до сада!

Гашење ПУ и општинских администрација општина Републике Србије а измештених са Косова и Метохије у друге градове уже Србије, директно ће укинути право Срба и других лојалних грађана држави Србији да прибављају лична документа, пасоше као и возачке дозволе, регистарске таблице и друго..., са адресом места у којима живе или су рођени а налазе се на територији Косова и Метохије.


Већ десетак година уназад Срби са Косова и Метохије налазе се у огромном проблему током промене места боравка и готово је немогуће да то учине уколико желе да се пријаве на адресу неких од градова уже Србије. Укидањем измештених српских општина и Полицијских управа у којима овдашњи Срби долазе до личних докумената, буквално ће их онемогућити да остану грађани Републике Србије. На тај начин косовскометохијски Срби ће бити принуђени да се обраћају искључиво шиптарским сепаратистичким службама јер без личних докумената није могуће поседовати своју имовину, возити аутомобил па ни запослити се или користити градску воду и струју. Тако ће Срби који су остали на КиМ и после 1999. године, трпели шиптарско насиље, претње, страхове, прогон и живот у енклавама без најосновнијих људских права, бити доведени на руб пропасти а сво њихово трпљење узалудно јер ће их издајничка власт Александра Вучића силом натерати да се интегришу у лажно друштво!

То је горе и од смрти јер се на тај начин у људима убија оно што их чини то што јесу а ипак се остављају у животу са најтежим емотивним болом и патњом душе која не престаје већ временом постаје све већа и тежа!





Са друге стране вештачка НАТО/шиптарска творевина за Србе има само један план - да избрише сваки траг њиховог постајања! За оне који то не знају, у личним документима које издају нелегалне шиптарске власти, нигде не постоји могућност да се Срби изјасне као Срби већ им се, противно њиховој вољи, уписује као националност "Косовар". Тиме се Срби бришу са списка живих!

Крв коју су проливали бранећи своју државу Србију и део њене територије, историје, идентитета и свету српску земљу Косово и Метохију, Александар Вучић ће погазити без имало милости! Чак и не дајући им право да се пријаве на територију уже Србије како би остали и у документима Срби већ ће их на овај начин присилно асимиловати како би нестали као што су то нестали Срби у Албанији над којима се спроводила најсуровија асимилација у Европи!

КМ новине и сви часни Срби са Косова и Метохије преклињу сваког Србина у остатку државе али и ван њених граница, да дигну свој глас и да сваки Србин искористи свој утицај и лично се ангажује на спречавању нестанка Срба и издаји Косова и Метохије! Ми другу помоћ у овом тренутку немамо!


Oво је можда последњи вапај и тренутак да се нешто учини јер већ су угашене неке од Полицијских управа и општина са Косова и Метохије и тиме смањена могућност Срба са КиМ да дођу до личних исправа своје матичне државе! Молимо вас да одмах реагујете јер времена више нема!



Нека нам је Бог у помоћи да победимо сатанску актуелну власт која је као ни једна до сада у историји Срба починила издају земље и народа! Помозите нам да сачувамо и користимо наше природно  и Богом дано право да останемо Срби! Другог ослонца осим у народу, ми немамо. Ако народ жели и Бог ће помоћи да се ово зло спречи!

Још једном вас преклињемо - устаните и спречите власт Александра Вучића да нас и наше потомке са Косова и Метохије избрише са списка живих Срба!


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Гњилане: асимилација и на гробљу - плоче са натписима искључиво на албанском - КМ Новине

После назива улица асимилација и у Гњилану: Плоче са натписима испред православног гробља, искључиво на албанском #Kosvo #Metohija #Srbija #Gnjilane #Asimilacija Бетонске плоче са натписима "Гробница припадника заједнице католика, протестаната, православаца и Јевреја", постављене су пре неколико дана на православном гробљу у Гњилану.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Шилово: Покушај асимилације Срба путем назива улица само на албанском језику - КМ Новине

Шилово: Покушај асимилације Срба путем назива улица само на албанском језику Šilovo #Pomoravlje #Kosovo #Metohija #Srbija #Ulica #Jezik #Srpski #Albanski У Шилову, недалеко од Гњилана, недавно су постављене табле са називима улица - искључиво на албанском језику иако у том селу Албанаца нема.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Европски парламент: ''Пуно признање Kосова и даље веома далеко'' а асимилација Срба у ''Косоваре'' непотпуна - КМ Новине

Европски парламент: ''Пуно признање Kосова и даље веома далеко'' а асимилација Срба у ''Косоваре'' непотпуна #Kosovo #Metohija #Srbija #Evropa #Evropska #Unija #Srbi #Šiptari #Albanci #Asimilacija Европски парламент, ЕУ институција која пружа огромну, такорећи фанатичну подршку шиптарским сепаратистима у отимању КиМ, признала је да је циљ ипак још увек далеко.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Европски парламент: ''Пуно признање Kосова и даље веома далеко'' а асимилација Срба у ''Косоваре'' непотпуна - КМ Новине

Европски парламент: ''Пуно признање Kосова и даље веома далеко'' а асимилација Срба у ''Косоваре'' непотпуна #Kosovo #Metohija #Srbija #Evropa #Evropska #Unija #Srbi #Šiptari #Albanci #Asimilacija Европски парламент, ЕУ институција која пружа огромну, такорећи фанатичну подршку шиптарским сепаратистима у отимању КиМ, признала је да је циљ ипак још увек далеко.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Интеграција, асимилација или тихи прогон - КМ Новине

Иван Максимовић: Интеграција, асимилација или тихи прогон Око годину дана након што су косовски сецесионисти илегално прогласили независност 2008. године, Влада републике Србије на чијем се челу тада налазио Мирко Цветковић, у почетку штуро најављује извесне разлике у издавању путних исправа држављанима са KиМ да би септембра месеца 2009.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Срби у Албанији - нестајање под безобзирним терором! - КМ Новине

Овај прилог део је специјала "Рама у Београду, тама у Албанији" кога су КМ Новине покренуле поводом доласка албанског премијера Еди Раме у Београд јер, како српске власти тврде - "наши односи су најбољи у последњих 70 година". Овај текст посвећујем свим Србима-мученицима којима није било нимало лако кроз историју да живе на простору данашње Албаније.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

АЛБАНИЈА: Асимилација Срба, промена имена, забрана исповедања православља - КМ Новине

Поводом посете Еди Раме, премијера Албаније Београду, КМ Новине покрећу специјал "Рама у Београду, тама у Албанији". Овим ћемо указивати на катастрофалан положај Срба кроз векове и деценије у тој држави који се ни до данас не мења. Албанија није испунила ни један искрени разлог нити повод за изражавањем позитивних ставова од стране државе Србије.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине