Вести:

четвртак, 21. јануар 2021.

Народни покрет: МО и ВЈ да одговоре о вакцинацији, без скупљања политичких поена

четвртак, 21. јануар 2021. | Уреднички колегијум 0

Народни покрет: МО и ВЈ да одговоре о вакцинацији, без скупљања политичких поена Народни покрет је у току јучерашњег дана издао саопштење којим је упознао јавност Србије о злоупотреби припадника Министарства одбране и Војске Србије (линк у дну текста).

Народни покрет је у току јучерашњег дана издао саопштење којим је упознао јавност Србије о злоупотреби припадника Министарства одбране и Војске Србије (линк у дну текста).


Том приликом је поставио питања Министарству одбране и другим надлежним државним органима, по питању злоупотребе положаја и коришћења припадника Министарства одбране и Војске Србије у сврху промоције вакцинисања и покушаја манипулације српске јавности, јер је део припадника добио наређење да се појави испред пункта за вакцинисање у хали 11 Београдског сајма, ради фотографисања и снимања за медије, а да исти нису били у обавези да приме вакцину.

Уместо одговора, на званичном сајту Министарства одбране објављено је саопштење (http://www.mod.gov.rs/lat/16898/saopštenje-16898) да се ради о пласирању неистине о активностима припадника Војске Србије и Министарства одбране, те да се ради о пласирању разноразних теорија завера о вакцинама и лажи о војсци зарад скупљања јефтиних политичких поена и да служе на част њиховим креаторима.

Vulin i Dačić primili rusku vakcinu protiv korone

Овом приликом обавештавамо српску јавност да су информације које смо објавили истините, као и да то знају и припадници Министарства одбране и лица која су испред те институције објавила саопштење којим покушавају истину да оповргну.

Оно што не знамо, то је због чега Министарство одбране на овај начин продубљује тему и истину назива лажима, а лаж истином? На овај начин се непосредно наставља урушавање кредибилитета и поверења које постоји у народу према институцији Војске Србије. Постоје питања од значаја за јавност која превазилазе уско политичке интересе, без обзира о којој се политичкој структури на власти или опозицији ради. Постоје и покрети, странке, појединци, којима су заједнички национални циљеви и интереси изван скупљања ситних политичких поена.

Институције државе Србије, међу којима и Министарство одбране, представљају Србију, а не Српску напредну странку и кризни штаб. Они који се налазе на челу институција, морају да буду свесни ових чињеница као и одговорности коју имају према грађанима.

Министарство одбране и Војска Србије су далеко изнад било које политичке опције, намењени да служе народу Србије, буду темељ безбедности државе и народа, ма каквог политичког, верског, националног или било којег другог уверења и опредељења били. С тим у вези, никоме не припада ексклузивитет патриотизма, јер патриотизам и љубав према својој држави и свом народу се показује на други начин, а не свесним манипулацијама и лажима. С друге стране злоупотреба официрске части не може да служи на част онима који то чине.

Информативна служба Народног покрета
21. јануар 2021.



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Народни покрет: Да ли се војници и полицајци вакцинишу под принудом? - КМ Новине

Народни покрет: Да ли се војници и полицајци вакцинишу под принудом? "Да ли је тачно да је одзив припадника Министарства одбране и Војске Србије испод сваког минимума за примање вакцина против Ковида?" Саопштење за јавност Народног покрета Ударна вест у данашњим новинама је да је у Србији почела масовна вакцинација, док су на насловним странама приказани припадници војске који чекају у реду за вакцинацију.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Вакцинација Срба са КиМ као у иностранству, и друге благодети Вучићеве издаје - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Вакцинација Срба са КиМ као у иностарснству, још једна од благодети Вучићеве издаје Вакцинација Срба у јужној српској покрајини у пуној мери показује све размере националне издаје председника Србије, иначе главног тајкуна Републике, Александра Вучића. Ако Срби са Косова и Метохије желе да се вакцинишу морају да иду до Рашке прелазећи пут у једном правцу и до 200 км.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: Лажна пандемија, лажне мере и убитачне Pfizer вакцине за наше баке и деке - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Лажна пандемија, лажне мере и убитачне Pfizer вакцине за наше баке и деке Лаж је стајала на почетку ''пада'' људског рода. Кадa је, према Старом Завету, змија слагала Евy, да неће умрети ако проба воће са забрањеног дрвета у рају, онда сy се срушиле Невиност, Истина, Правда...





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине